Idézet: donphobos - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 13:08
Extrém fidelitás. Tehát nagyon magas hűség. Mivel audió, ezért ahhoz hű, gondolom. A topikot egy ideje követem, mert szeretnék valami hangkártyát, de azt leszűrtem, hogy ilyet nem. Pedig szemezgettem az extrém muzsikával egy ideig. Aztán rájöttem, hogy nekem túlságosan "harsány" az egész körítés.
Ha ilyen felé kacsingatsz, akkor feltétlenül érdemes visszaolvasni, mert gigantikus (mondhatni extrém

) szívás van az új oprendszer támogatása körül.
Én most várok és addig marad az intergált (extrém) hangkeltő…
Üdv!
Köszi, de már vettem egy X-Fi Xtreme Audio-t nettó 8-ért, azt hittem, jó üzletet csináltam.
Akkor kezdett gyanús lenni a dolog, mikor láttam, hogy le van matricázva az IC rajta, és a weben sem találni sehol, hogy ez a típus milyen processzorra épül.
Emellett megerősítem, hogy nagy szívás van a Vista-s driverekkel, és a YoupPax csomag sem megy ezzel.
Szóval, egyelőre nem mertem eladni az Audigy2-met, mert XP alatt azt Audigy 4-re softmoddolva jobb volt, mint ez. Persze Vista alá Audigy2-höz sincs normális driver.
És ha megtehetném, hogy nem Creative hangkártyát veszek, már rég megtettem volna, de egyszerűen nincs más lehetőség, úgy érzem.... Valszeg eladom a 2 kártyát, és megveszem a legelfogadhatóbb árú "igazi" X-Fi-t....