Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 21:25
Az hagyján, de ráadásul a konkurens gyártók (nagyrészének) a drivei sem jobbak a creative meghajtóprogiainál, sőőt...
aham. egyrészt az igaz, h creative alatt van support, a többi hangkártya gyártó meg ívben tojik már az egészre (azon érthető okokból, h a creative és az integrált megoldások gyk. legyilkolták a piacról őket).
de azért körbe kéne nézni, h mennyi, jajjistenem, alaplapi integrált zajkeltő driver problémám van topikot, postot látni, meg mennyi creativosat. másrészt meg azért egy 20-30k-s hangkártyához azért én spec. túl soknak találom a vele járó kavart (igaz ezt innen-onnani postokból tudom leszűrni).
a creative hangminőségével nekem soha nem volt gondom ahol hallottam, csak sztem kicsit gáz, amit a driverek terén művel. nekem elég lenne beleolvasni bármelyik creativos topikba, h lebeszéljem magam. persze nem különösebben érdekel a térhatás, sem film, sem játék közben (utóbbi inkább csak már múlt idős, érdekelt).
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.