Elküldve: 2006. 12. 11. 15:38
elsősorban filmhez, analóg átvitellel, sztereó rendszerhez, másodsorban zenéhez és játékhoz (eax és a többi érdektelen, zenejobbára mp3, és az egész egy régi, anno drága ma már közepes erőlködő + 3 utas hangfal motyón) milyen aránylag jó minőségű DAC-al rendelkező hangkártyát lehet venni 10-15 ropi környékéről? én hercules fortissimo gamesourrrond 4-et ajánlottam, de csak pixmánián lelhető fel, ( 2 feketepont) valamint a további támogatásáról sem vagyok megggyőződve (még egy fél feketepont). ellenben tudtommal flash-elhető (egy pirospont), valamint megggyőző chip/dac (pirospont)
creative-nál kb. mi jöhet szóba? X-Fi Xtreme Audio milyen e téren? driver, hangminőség? abszolút nem ismerem a creative-ot, és nem szeretnék szopni vele, lévén valszeg nekem kell beüzemelni is + ha gond van én leszek előráncigálva. megéri -e +5 e-ért music-ot venni? mi különbség a kettő között, chip/dac, stb? csak mert semmi értelmes technikai adatot nem találok, csak marketing blurp és bullshit mindenhol.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.