Idézet: BlueDeath - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 9:51
Nem az első kártyám, és szeretem a minőséget. Egyből hallható, hogy ez az audio verzió egy erősen low end szar, amit azoknak csinálnak, akiknek elég az x-fi márkajelzés, hogy úgy érezzék jól is szól a gépük, de áldozni nem akarnak a minőségre. Ha annyira egyforma a két kártya (audio és music) akkor miért olcsóbb több mint 10K-val az audio? Mert kispórolnak belőle mindent, ami érne valamit.
izé, ezzel most konkrétan lehülyézted magad

. amúgy megnézted vásárlás előtt mivel tud kevesebbet a többinél (vagy csak vásároltál a vakvilágba a név alapján) ? mert én igen, holott nem is magamnak rendeltem (igaz nem jött meg még

, sógor ki fog nyírni ha nincs meg karácsonyra a htpc gépe

). a creative oldal marketingblurpje szerint ua. alapvető paramétereiben, csak audiorip, asio meg ilyen zenekreációs szarságok hiányoznak + az eax hiényzik. no offenz, mert lehet te is bedőltél neki ezek szerint. nem kicsit ideges leszek, ha szarul szól. sarkítva a "tudatos vásárló" meg a "konzumidióta" ugyanott tart, mert egyaránt áldozatul esett a marketingépezetnek. francessen bele.
amúgy magán a hangcuccon nincs treble/bass szabályozási lehetőség?
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.