Idézet: Charles - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 14:58
Miért ez a "

" ? Nem jó???
Pénzhiány miatt csak most vagy inkább a jövő hétvégén tudom csak beszereltetni...
Üdv!
Hát nem igazán frankó
Az az egyik gond, hogy nem mindig kapcsolódik elsőre a telefonnal. Ha nem sikerült, akkor a kihangosítót ki kell kapcsolni kézzel és visszakapcsolni. Van amikor ezt megint mégegyszer meg kell tenni, mert csak 3.-ra sikerül neki. Vagy ha a telón a bt-t kapcsolom ki-be az is használhat.
Kb 5 esetből 3x nem tud elsőre kapcsolódni
Ráadásúl ez nálam súlyozottan jelentkezik, mert az én autóm inditózásnál ugye elveszi mindenről a tápot (pl rádió és hát a kihangosítóról is) így ha elsőre (amikor még csak a gyújtást adtam rá) sikerül is összekapcsolódnia, utána megint kéne neki újra ami mégegy esély hogy nemtud... Szívás
Továbbá utálom, mert ha nyomogatom a kihangosító gombjait akkor a prüntyögése mindig ad egy pause-t a cd játszómnak ami így nem lesz hosszú életű és nekem kicsit jobb cd van a kocsibn mint egy gyári....
Továbbá azért utálom még mert ha indítok vagy fogadok egy hívást akkor először alig hallom a delikvenst. A kihangosítón a hangerő maxon van, a telefonon viszont csak félig. Feltekerem a telefonon és akkor frankó.
De mi a bánatos lóf@szért nem tudja ezt megjegyezni a telefon???!!!!!???

Tudniillik a legközelebbi hívásnál ugyanúgy fel kell tekernem rajta a hangerőt. Ez valószínüleg a telefon gyíkja!
Ma kipróáltam az én telómmal (K750i) a kollégám kocsijában az ő Nokia CK7W kihangosítóját.
6-7 alkalommal kapcsoltam ki-be a gyújtást a kocsin, kivétel nélkül minden alkalommal tudott kapcsolódni a kihangosító!!!! A telefonhangerő anomália viszont itt is probléma volt
Nagyon mérges vagyok erre a sz@rra, megpróbálok garanciát intézni