Abit AN8-SLI, AN8 Ultra, AN8 V2.0 új nf4 lapcsalád az abit mérnökeitől...
Elküldve: 2006. 02. 28. 18:52
- A hangkártya nem realtek? Megy a Nvid driverrel is?
Melyik Nvid drivert használod?
- A hk-ról már írtam, hogy nem tudtam, hogy a kezelőszoftvere rossz.
Ezt nem írták az Nvid oldalán, tőletek hallottam először.
Különben addig nekem sem volt baja amíg egy routert rá nem dugtam.
- Soros/párhuzamos portok - mint írtam, nem volt netem és senkinek a környezetemben, a kapott dolgokból pedig arra következtettem, hogy úgy rakták rá mint a régi(pl. 5x86) lapokra.
Elküldve: 2006. 02. 28. 19:23
nForce4
Nekem routerrel sem volt gond, lehet tényleg kifogtál egy rossz lapot.
Elküldve: 2006. 02. 28. 22:37
Idézet: robagp - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 19:52
Bevallom hősiesen, én is meglepődtem mikor itthon kibontottam, hogy nincs rajta soros port. Pedig jól jönne (isdn, infra...) de eszembe nem jutott ezen kiakadni, hanem magamba szálltam, és elgondolkodtam mekkora balfasz vagyok, hogy 20 év számtech után ilyenre nem figyelek. Aztán utánanéztem, hogy lehet usb2serial-t kapni, nem is egetverően drága. Persze azóta sincs, mert tudok nélküle létezni.
Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet el kéne kezdeni az önismeretet fejleszteni. Ez csak egy jótanács, ne vedd sértésnek.
Elküldve: 2006. 02. 28. 22:40
Idézet: robagp - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 19:52
Melyik Nvid drivert használod?
A hangcsip realtek, és az nf4 biztosít egy felületet, amin keresztül kezelni lehet. De ha akarod használhatod a natív drivert is. Jópár oldalallal ezelőtt leírtam a tapasztalataimat mind2 verzióról. Read back!
Elküldve: 2006. 02. 28. 22:44
Elküldve: 2006. 02. 28. 22:46
Elküldve: 2006. 03. 01. 07:56
Idézet: robagp - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 15:45
Úgy rúgdosnának ki a boltból. Itt Mc-on a -ha nem tetszik, menny máshová vásárolni- sleng nagyon elterjedt az eladók körében.
Na befejezem mert már így is egy regény.
Egy normális boltban simán kibontják neked. Én már úgy is vettem lapot, amikor nagyon zizisek voltak, hogy mondam, hogy megveszem de csak akkor ha a boltban látom, hogy megy benne a ram rendesen.
Összerakták, megnéztem, megvettem.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2006. 03. 01. 08:00
Idézet: robagp - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 19:13
Csak te érted rosszul, a vitázás-érzelmekkel(pl harag), míg az érvelés -érzelmek nélkül történik.
Nálam ez mást jelent:
Az érzelmekkel vezérelt ellentét a veszekedés, míg a vita egy konstruktív érveken alapuló, várható pozitív előrehaladás felé vezető véleményellentét.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2006. 03. 01. 11:01
Ha megharagudnék bárkire, nem írnék választ.
Nem tom miből veszed, hogy kiakadtam a porton. Én inkább úgy látom te nem tudod értelmezni az írott szöveget. Tehát értelmezés: én a lap hibáit soroltam fel.(és kész nem volt mellék gondolatom, csak egy felsorolás)
Szerintem inkább te akdtál ki azon, hogy létezik olyan ember, aki nem borul le egy nyák előtt.
Mert most ismerkedem a lap hibkiküszöbölésével, ezért nem tom, hogy tudod a számtek tudásom leszűrni?
-Különben borzasztó kedves és okos vagyok, ha csak a nevem elhangzik valahol, máris vidámak lesznek az emberek. Ezért beírom a nevem, hogy lássátok kivel van dolgotok: Kiszel Tünde!
Elküldve: 2006. 03. 01. 11:14
Bocsesz, de 1x egy fórumon ezért igen letoltak engem, hogy mit képzelek én, meg bla, bla..(a vita szót említettem) Ennyit a nyelvtanról.
Ha te is odafigyeltél volna, azt írtam, hogynem bontathatom ki a boltban lévő összes lapot (mert nem), netem pedig nem volt, hogy utána nézhessek.
Elküldve: 2006. 03. 01. 12:16
Idézet: robagp - Dátum: 2006. márc. 1., szerda - 12:01
Ha megharagudnék bárkire, nem írnék választ.
Nem tom miből veszed, hogy kiakadtam a porton. Én inkább úgy látom te nem tudod értelmezni az írott szöveget. Tehát értelmezés: én a lap hibáit soroltam fel.(és kész nem volt mellék gondolatom, csak egy felsorolás)
Szerintem inkább te akdtál ki azon, hogy létezik olyan ember, aki nem borul le egy nyák előtt.
Mert most ismerkedem a lap hibkiküszöbölésével, ezért nem tom, hogy tudod a számtek tudásom leszűrni?
-Különben borzasztó kedves és okos vagyok, ha csak a nevem elhangzik valahol, máris vidámak lesznek az emberek. Ezért beírom a nevem, hogy lássátok kivel van dolgotok: Kiszel Tünde!
Lehet, hogy így értetted, és még az is lehet, hogy igazad van. Nem vagyok én Jézus, hogy generális igazságokat mondjak. Viszont az, hogy még legalább ketten értettük úgy a mondandódat mint én, szerintem legalábbis elgondolkodtató.
Számtech tudásodra csak következtetek a postjaidból.
És a legkisebb mértékben sem akadtam ki, nem tudom honnan vetted ezt.
De szerintem hagyjuk ezt, inkább koncentrálj arra, amiket írtunk a kérdéseidre.
Elküldve: 2006. 03. 01. 16:07
Idézet: robagp - Dátum: 2006. márc. 1., szerda - 12:14
Bocsesz, de 1x egy fórumon ezért igen letoltak engem, hogy mit képzelek én, meg bla, bla..(a vita szót említettem) Ennyit a nyelvtanról.
Ha te is odafigyeltél volna, azt írtam, hogynem bontathatom ki a boltban lévő összes lapot (mert nem), netem pedig nem volt, hogy utána nézhessek.
Azokat a más fórumosokat sajnálom, akik nincsenek tisztában a vita valódi jelentésével, mert így biztosan nem kerülhetnek bele olyan hasznos vitákba amikből tanulni is tudnának.
Szerintem nem haragszik itt senki senkire, legalább én biztosan nem.
Abban valóban igazad van, hogy az összes lapot nem fogják neked kinyitogatni, viszont ha egyértelmű a vásárlási szándékod akkor igenis elvárható, hogy néhányat megmutasson a boltos. Ha nem akkor van másik bolt. Volt ahol nekem is nemet mondtak ott nem válsároltam ennyi.
Mindenesetre ne keseredj el a lap miatt, mert jó kis mobo ez az an8 ultra. Viszont az valóban igaz rá, hogy egy kicsit több hozzáértés kell a jó beüzemeltetéshez mint a többi laphoz, tehát kezdőknek nem ajánlott. Amikor vettem akkor pl ez volt az egyetlen passzív hűtéses nf4-es lap és azóta se bántam meg a választásomat.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2006. 03. 03. 07:57
Idézet: ghostbear - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 10:02
Kaptam választ, de nem örülök neki:
"Good day, Sir
We ever got some USB device cause compatibly issue with AN8. Of course, we have got and tried other M/B Manufacturer's too. The result is that it is a public problem with all same chipset(NF4 serise) motherboard.
Therefore, I still suggest that you may try to swap other USB storage and try it.
best regards"
Szóval, ha rendesen működő USB-t akarunk, akkor vegyünk egy PCI karit, és tiltsuk le az alaplapi usb-t.
De hát bazze! A 3 PCI-ból 2-t elfoglal a Northpole hűtőm, a maradékban meg egy tvtuner van
Elküldve: 2006. 03. 03. 08:57
amugy hihetetlen, hogy az nvidia mindig elnyom vmit a chipsetjein... korabban az ide, most meg ez. bar nekem egyik se okozott problemat.
Elküldve: 2006. 03. 05. 09:16
És még sokkal gyorasabb is lezs mint egy gyári port!
Nekem is hiányzott róla! (mobilokhoz) de vettem ilyeneket és egy hubbot.
Ha nekem vásárláskor nem engedik megnézni a kiszemelt termékeket akkor rögtön ki is mennék az üzletből, ha meg azt mondaná hogy mennyél máshova akkor meg szépen elkéred a panaszkönyvet és leírod az esetedet!
Elküldve: 2006. 03. 10. 16:12
lenne egy nagyobb problemam a lenti alalappal egy az ujjonan vasarolt 1 GB os infineon ramommal.
ugyebar eddig nekem 2X512 ram volt a gepben ami rendesen ment is, amikor melleraktam az 1 GB is infineon ramot akkor viszont csak masfel gigam lett, a 2 helyett. gondoltam belerakom kulombozo sorrendben a ramokat hatha az egyik sorrend jo lesz. de vegul 2 gigam sehogy nem lett. el tudtam erni hogy csak 512 legye illetve a 1.5gb legyen illetve azt is hogy el sem indul a gep.
gondoltam kiveszek egy 512 es ramot, de ugy sem sikerult elernem a masfel gigat
most csak az 1 GB os uj ram van a gepben igy persze teljesen jol mukodik az 1 GB
valami otletetek van hogy mit tudnek csinalni? biosfrissites segithet? bar szerintem elegge uj bios van az alaplapon. de megnezem nemsokara.
Elküldve: 2006. 03. 10. 16:40
de most nem akarom eladni a 2db 512 es ramomat hogy egy 1 GB osat vegyek:(
Elküldve: 2006. 03. 10. 16:54
Idézet: SATAN - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:40
de most nem akarom eladni a 2db 512 es ramomat hogy egy 1 GB osat vegyek:(
Hat, mivel a prociban van a memvezerlo, max. egy masik procival lehetne meg megprobalni a dolgot.
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Súgó
A téma zárva.