Idézet: Stefa - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 14:39
6V-on forog a ventim, 6-6.5v között van szabályozva, tehát amikor nem forog akkor nem kap 6v-ot, bár multiméterrel nem mértem ki van-e rajta fesz. Ja nekem an8 ultrám van, de az nem befolyásolja szerintem a ventilekapcsolást, a simán is van uguru. Szerintem is ez egy nagyon jó lap, nem érdemes elcserélni.
Hümm. Lehet hogy igazad van, van egy megoldás, csak kicsit kacifántos volt mire rájöttem. A cpu fannál ki kell venni a csillagot a leállítástól, és csak a leírásában van elrejtve, hogy azt a space billentyűvel lehet. (igazán megszokott dolog a biosban :confused: ) Így már igazán jól be lehet állítani.

csak kár hogy kurvára nem működik, és a lap nagy ívben letojja hogy mit akarok. Beállítom neki kezdő sebességnek a 6v-ot, majd full sebességnek 60 foknál a 7v-ot. erre minden ok nélkül (pl böngésző megnyitása, egérmozdítás, tehát igen prociigényes alkalmazások) , a 35 fokos procinál teljes 12v-ot ad 2-3 mp-ig ( 3280rpm) majd visszaveszi 6v-ra. Na ez nagyon idegesítő. A proci hőfok is ugrál 35 és 50fok között. Ha ezt nem csinálná akkor működne az uguru, de így egy rakás semmi, ezért kár + pénzt kiadni, és szenvedni vele, mert a kn8 ugyanilyen lenne csak uguru nélkül, olcsóbban. Már mindent kipróbáltam, de a full fordulatot mindig becsempészi a programjába a piszok.
Szerkesztette: mexel 2006. 06. 27. 16:23 -kor