Idézet: PolaR - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:38
Szerintem menne a proci feljebb is, csak eppen DDR200-nal nem tudom lejebb vinni a memo beallitasokat
En mar "kinottem" a tesztelos idoszakombol, de aki ilyesmit csinalgat surubben, legyen szives segitsen ki, mi eri meg jobban? Egy 1800 alatti proci (ugye szorzot tudom lefele allitani) 200-as memoval, 2200 korul 164-es memoval vagy 2500-on 139-es memoria sebesseggel?
Persze nem konkret tesztekre gondolok, mert az egyertelmu, hogy lassu procinal a memoria lesz gyorsabb, gyors procinak meg a lassu memoria latja karat, de van lenyegi kulonbseg? En igazabol nem veszek eszre ilyesmit hasznalat kozben, szerintem az egyik sebessegnovekedese kiegesziti a masik csokkeneset, de hatha valaki tud valamit, amit en nem
Most nem kötözködés végett, de megkérdezem, hogy mi az istennek tartassz corsair ramokat a gépbe azért, hogy ddr266-on menjen? :confused:
Próbálj már ki másik memót, mert ezt egyszerűen hihetetlen, hogy még a gyári órajelen sem megy. Az a proci és ram szerintem nem szeretik egymást. Legalább egy kölcsön ramot nézzél meg.

Súgó
A téma zárva.