Ki ne ismerné ezeket a játékokat, amelyet mindannyiunk kedvenc operációs rendszeréhez kapunk immár emberemlékezet óta? Csodálkozok is, hogy nem volt még ilyen téma, hiszen biztos vagyok benne, hogy mindannyian foglalkoztunk ezekkel a programokkal valamilyen szinten.

Sok évvel ezelőtt találkoztam egy emberrel, aki elhatározta, hogy az Admirális (Freecell) játék összes leosztását végigjátssza egyesével (munkaidőben

Hát most sikerült:

A kép természetesen nem bizonyítóerejű, hiszen bárki tud ilyen hamisítani, meg különben is... ki az a lökött, aki ilyesmivel kérkedik

Persze nem úgy láttam hozzá, hogy együltő helyemben csinálom végig - naponta csak 1-2 menetet nyomtam, néha többnapos/hetes kihagyással... mikor milyen kedvem volt. Valamikor 2002-ben álltam egyszer 93-nál, de akkor beszoptam egy olyan leosztást, amiben nagyon sok keresztfüggés volt, fáradt is voltam, szóval elszúrtam. A "vereség" után hónapokig felé se néztem. A mostani sorozatot egyébként februárban kezdtem. Azt hiszem, most már megyek tovább 1000-ig. :Đ
Ha van valakinek bármilyen mondanivalója, hasonló sztorija a fenti gyöngyszemekkel kapcsolatban, ne tartsa vissza... ha nincs, akkor nyugodtan hagyjátok elsüllyedni.