HWSW Informatikai Kerekasztal: Ismét a quartz játékok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (327 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ismét a quartz játékok! Ha valakinek volna, készitene fotót ide? Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#121 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 02. 10:36

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. Jul. 1., Friday - 23:34

Desorder, ezt nézd meg mit szereztem be a kincstáramba. Egy HWSW-s tag adta el nekem. IMG001-nek üzenem, hogy amit nála készitettem képet sajnos nem tudtam akkorára lekonvertálni, hogy ide be tudjam csatolni. Igy itthon készitettem egy-két képet. Szépek lettek meg minden csak túl nagyra sikeredett a kép mérete amit nálad készitettem a játékgépről.

nem sokat latni a kepen. kicsit sotet lett!  :o nem? de most akkro ez egy nintendo konzol game? tehat tvre kell kotni ugye? az milyen game a kepen amugy? :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#122 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 02. 20:14

Hát nem. Mutatok egy fotót, ok?

#123 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 02. 20:20

Nos ez az. Szines fénykijelzős. 4 bébi elemmel kükszik.
Hála img001-nek!  :respect:

Csatolt fájl:

#124 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 02. 20:21

Azt még hosszáteszem, hogy akkora, hogy leteszed a combodra mikor ülsz a széken s ott elpötyögsz vele.  ;)

#125 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 02. 21:36

Most úgy néz ki, hogy hozzájutok egy igen értékes és szép darabhoz!!! Méreg drágán persze! Igen, meg kell hagyni, akinek van hobby-ja az fizesse is meg. Jóbb ha csendben maradok, képzeljétek el, hogy aki a villanyvasutat gyüjti!!! Annak mi pénzbe kerül mindaz. 6 kemény ezrest csengetek ki érte, de nagyon megnézem, hogy mit veszek érte. Ha hibátlan akkor minden 6-7-es emlékeim az eszembe jutnak, csak nehogy elbögjem magam.  :rolleyes:  De ha szép a darab amit veszek akkor megéri, higyétek el. Amikor nyitottam a topikomat a második oldalon írtam egy fotóval mellékelve, hogy keresek egy ilyent! Hála a Vatera-nak, :respect: hogy az egész ország területén hozzájutok fotók segitségével a vásárolandó áruknak.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: dolorez 2005. 07. 02. 21:38 -kor

#126 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 21:49

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. Jul. 2., Saturday - 21:20

Nos ez az. Szines fénykijelzős. 4 bébi elemmel kükszik.
Hála img001-nek!  :respect:

ez jo nagy egy darab.  :) ilyet meg sose lattam eloben. hmm. erdekes. :smoker:
ha legkozelebb megyek az itteni piacra (jo nagy!) fogok keresgelni magamnak enis ilyen cuccokat. sztem par szaz forintert hozzam vagjak mar  :D LOL! ha egyaltalan van meg...de szokott ott altalaban "minden" lenni. :cool:

marmint az ilyen kis zseb-jatekokat.! nem azt a nagyot. az lenne par ezer sztem.  :D

Szerkesztette: Desorder 2005. 07. 02. 21:51 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#127 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 02. 22:19

Desorder. Ezeket meg lehet venni angol fontban is, de nem tudom, hogy hogyan. Pedig vennék... http://www.consolepa...e-and-watch.htm
Az a kis kvarcjáték ami gyenge kinai pár száz, de ezek a japán és angol cuccok sajna 1-2 4-6 ezer körül kostál. A Vaterán a srác minimál árként 6 ezret írt oda. Ha nem én, más viszi el, de a fotón nagyon szép és láthatod is. Kikötöttem, hogy ha nem olyan mint a fotón látható ahogyan azt az eladó feltette a Vaterára és dicsérte akkor ugrott az üzlet.  :eek:    Nos én meg máskor nem hiszem, hogy hozzájutok s ha jutok is, de nem iylen szép állapotban, ez a második, mig a harmadik, hogy nagyon sok emlékem füz a dologhoz!!! És ez nagyon szép emlékek mikor az öcsémmel nagyban nyuztuk ezeket a gépeket. De sajna a piacon is el vannak pofátlanodva mert tudják, hogy ezek a játékok sokat érnek egyesek számára.  :mad:
Ez a kép amit most leszedtem a netről ezt még anno kb. a nyolcvanas évek közepén csak kétképernyősben létezett a Donkey kong és a földszinten béreltek az arabok egy lakást. (akkor az arab s a négerek látványa sem volt megszokott mint ma) s mindenki csak lesett nagyott. Aztán volt egy évfolyam társam az általános suliból és őt gyuszinak hivják és kapott egy ilyen egyképernyöset ajándékba az araboktól és az apja lejött a játszótérre, hogy tisztázza, valóban megkapta vagy mi? Ez nagyon nagy dolog volt akkor. csak azért emlitem meg, mert ezek mind olyan szép emlékek s ilyenkor sokminden az eszembe jut.  ;)

Csatolt fájl:

#128 Felhasználó inaktív   Prága 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 01:31

Szervusztok!

Nagy rajongója vagyok a kvarcjátékoknak, igy örömmel fedeztem fel(egy kis súgást követően) ezt a fórumot. Nosza regisztráltam is magam iziben. :) remélem nem probléma, hogy csatlakozom. Nyolcévesen kaptam az első kvarcjátékomat hugicámmal közösen: Mickey&Donald Nintendo Multiscreen. Akkor frenetikus rekorddöntéseket csináltunk az edzőtáborban vele.:-) Jó volt, szép volt nagyon rég volt. Kb két éve megujjult erővel kezdtem felhajtani a gyerekkorom emlékeit, többekközt a kvarcjátékokat is, ami lassan át is ment fanatizmusba. :eek:  Borzasztó költséges tud lenni ez néha, mondhatom a család nem kis örömére...
szervusztok
Prg
Prg

#129 Felhasználó inaktív   img001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 07:00

Tegye fel az a kezét,aki többet választotta a "GAME B"-t,mint az "A"-t!

:D  :D  :D

dolorez látom tetszik a cucc.. :cool:
Nehéz dolog a diavetítőmbe 5.1-es filmeket szerezni.

#130 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 10:27

Idézet: img001 - Dátum: 2005. Jul. 3., Sunday - 8:00

Tegye fel az a kezét,aki többet választotta a "GAME B"-t,mint az "A"-t!

:D  :D  :D

dolorez látom tetszik a cucc.. :cool:

tenyleg! ezt elis felejtettem. :o  minden ilyen jatekon volt A, meg B jatek is. ha jol emlexem ez ugye csak a sebessegben kulonbozott?  :think: vagy nemis emlexem mar miben.

#131 Felhasználó inaktív   img001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 10:56

A "B" játékok már a kezdetnél olyan nehezek voltak,mint az "A"-sok kb, a középtájon.
Aztán ez csak fokozódott.

Cseszegetek itt már pár kollégát,hogy ássák elő a régi sz@rjaikat....majd meglássuk mi lesz.
Nehéz dolog a diavetítőmbe 5.1-es filmeket szerezni.

#132 Felhasználó inaktív   Devlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 17:25

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 20:36

Most úgy néz ki, hogy hozzájutok egy igen értékes és szép darabhoz!!! Méreg drágán persze! Igen, meg kell hagyni, akinek van hobby-ja az fizesse is meg. Jóbb ha csendben maradok, képzeljétek el, hogy aki a villanyvasutat gyüjti!!! Annak mi pénzbe kerül mindaz. 6 kemény ezrest csengetek ki érte, de nagyon megnézem, hogy mit veszek érte. Ha hibátlan akkor minden 6-7-es emlékeim az eszembe jutnak, csak nehogy elbögjem magam.  :rolleyes:  De ha szép a darab amit veszek akkor megéri, higyétek el. Amikor nyitottam a topikomat a második oldalon írtam egy fotóval mellékelve, hogy keresek egy ilyent! Hála a Vatera-nak, :respect: hogy az egész ország területén hozzájutok fotók segitségével a vásárolandó áruknak.

Ne tudd meg, hogy nekem már mennyiben van a retro számítógép és kvarcjáték gyűjtögető hobby.
Az én kvarcjátékaim nagy részét az eBay-ről vettem, Angliából.
A repülőtéri tiszt vigyorgott is rajta, amikor a zsebeimből előkerült vagy tíz darab Nintendo Game & Watch.
Leírom a listát, de képeket készíteni -sajnos- most nincs időm.

Egyképernyősek:

Donkey Kong Jr.
Parachute (Wide Screen)
Popeye (Wide Screen)
Mario's Cement Factory

Kétképernyősek:

Donkey Kong II.
Mario Bros
Zelda
Goldcliff
Safebuster
Bombsweeper
Üdv!

Devlin

#133 Felhasználó inaktív   Devlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 17:29

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 9:27

tenyleg! ezt elis felejtettem. :o  minden ilyen jatekon volt A, meg B jatek is. ha jol emlexem ez ugye csak a sebessegben kulonbozott?  :think: vagy nemis emlexem mar miben.

Volt ahol a sebességben, de volt ahol másban is.
A Game & Watch Parachute-ban pl. csak Game B-ben akadt fel az ejtőernyős himbálózni a fára.
Üdv!

Devlin

#134 Felhasználó inaktív   Devlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 17:31

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 20:36

Azért ne bőgd el magad.
Mivel ilyen szoros emlékek fűznek hozzá téged, nem karcolom jobban össze a cuccot!  :D

#135 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 03. 18:30

Szia Prága!
Mindig látlak a Vaterán. Gondoltam, hogy felnézel ide. Úgye milyen jó az, hogy ezt a topikot itt megnyitottam? Szépemlékek vannak ilyenkor.

#136 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 19:45

Idézet: Devlin - Dátum: 2005. Jul. 3., Sunday - 18:29

Volt ahol a sebességben, de volt ahol másban is.
A Game & Watch Parachute-ban pl. csak Game B-ben akadt fel az ejtőernyős himbálózni a fára.

aham. ja . pl tobb ellenseg/akadaly, vagy nehezebb lett "valamivel", vagy kevesebb ido/pont/benzin/stb.  :cool:

#137 Felhasználó inaktív   Prága 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 20:16

Általában a Nintendok többségénél, nemcsak a nehézségi fokozatban van difi az A és B variáció között.. A Safebusterben egy kis csapóajtó jelenik meg, ami néha bezár nehezitve a bombaürítést; A popeye Panoramanál egy kardhal jelenik meg a stég alatt, és időről időre felszúr, persze mindig a legrosszabb pillanatban. De például ma fedeztem fel, hogy a Mario Bomb1s Avay B játékánál az ellenséges dzsungelharcosokvisszafelé már nem huzzák a fáklyát, ami persze nehezíti az akadályok leküzdését.:-) néha nem is olyan egyszerü kiszúrni a különbségeket.
A legaranyosabb a Rain Shover amikor a B játéknál hollók tépázzák meg (az idegeid) a ruhaszáritóketelet, s ezzel persze jelentősen veszélyeztetik a ruhamentési akciót.
Más játékoknál (Casio, Tronica) sajna nem tapasztaltam ilyen eltérést a két játékfokozat között. :confused:
Prg

#138 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 03. 21:04

Prága, hova valósi vagy? he? :confused:

#139 Felhasználó inaktív   Prága 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 22:27

A nickem persze megtévesztő lehet, de kis hazánk fővárosában a XVI-kerben van a sasfészek ahol tanyázom. Prága gyönyörű város, és pár évvel ezelött mikor arra jártam, olyan hatással volt rám, hogy mikor az akkor Némethonban tanuló barátnőmmel való chates kapcsolattartás módját választottam, ez a név jutott és maradt meg a számomra.
sose fogok aludni :o  , ennek is ez az oldal az oka. ;)  Örülök neki, hogy ráakadtam.
Prg

#140 Felhasználó inaktív   hajdunorbi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 04. 12:59

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 12:45

Itt is egy érdekes darab.

Egy ilyen van nekem!!!! :
Már mint a Casio Karate fight!!!

Szerkesztette: hajdunorbi 2005. 07. 04. 13:00 -kor

Téma megosztása: