HWSW Informatikai Kerekasztal: Ismét a quartz játékok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (327 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ismét a quartz játékok! Ha valakinek volna, készitene fotót ide? Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#4601 Felhasználó inaktív   SakmaN 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: spyderico9 - Dátum: 2012. 02. 08. 22:23

Összejött végre a csapat! :p

Burzsuj! :-D

#4602 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: redbull79 - Dátum: 2012. 02. 09. 16:59

Grat!

Szép sor!

Kb mennyibe van? :)

u.i. holnap (péntek 3:20 körül) mehetek a vaterás gémekért?

Ha beleszámolom,hogy vagy két Snoopy-t eladtam,meg vagy 3-4 Popeye-t,akkor fillérekbe!
Az a kettő mondjuk így 4e.-be volt,DK Jr.9e.,Bombs 5e.,Mickey 25e.,DK.Circus két elemfedőbe,meg egy ezres! :p

Szóval 50 alatt,de simán ér száz fölött!

3:20 körül még nem bizti,hogy itthon vagyok,de kicsit később már tuti!
Csörögjünk egymásra előtte!

#4603 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 17:00

Gondolom ma már nem jössz!
Itthon voltam már 3:35-kor és azóta is várlak,de lassan mennem kell a dolgomra!

#4604 Felhasználó inaktív   redbull79 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: spyderico9 - Dátum: 2012. 02. 10. 17:00

Gondolom ma már nem jössz!
Itthon voltam már 3:35-kor és azóta is várlak,de lassan mennem kell a dolgomra!

Bocs, hétfőn, ha az jó, beugrok....Vagy bármelyik nap, amikor otthon vagy a jelölt időpontban...

#4605 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: redbull79 - Dátum: 2012. 02. 11. 16:26

Bocs, hétfőn, ha az jó, beugrok....Vagy bármelyik nap, amikor otthon vagy a jelölt időpontban...

OK.Hétfőn szerintem leszek,de csörögj meg,amikor indulnál felém!

#4606 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 23:18

Lehet csak 4 körül érek haza!
Az már késő neked?

#4607 Felhasználó inaktív   jack bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 17. 21:43

Kép A heti termés.

Szerkesztette: jack bauer 2012. 02. 17. 21:45 -kor

@

#4608 Felhasználó inaktív   jack bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 17. 21:49

q

Szerkesztette: jack bauer 2012. 02. 17. 21:49 -kor

@

#4609 Felhasználó inaktív   csocso2.0 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: jack bauer - Dátum: 2012. 02. 17. 21:43

Kép A heti termés.

Szép az a Dandy cowboy,mindig is szerettem volna egyet. :)

#4610 Felhasználó inaktív   jack bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 15:21

A marine huntert egy baba-mama fórumon találtam. Két éves bejegyzést dobott ki a gugli, rámentem meg is volt a mamának. Volt egy Dandyje is azt 500 Ft-ért adta el :D .
@

#4611 Felhasználó inaktív   redbull79 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: jack bauer - Dátum: 2012. 02. 18. 15:21

A marine huntert egy baba-mama fórumon találtam. Két éves bejegyzést dobott ki a gugli, rámentem meg is volt a mamának. Volt egy Dandyje is azt 500 Ft-ért adta el :D .

a pancser...bezzeg nálad már megjött az esze..

#4612 Felhasználó inaktív   redbull79 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:09

Szerintetek mi a teendő, ha a termékleírás szerinti - Hibátlan játék olyan, mint a mellékelt képen látható??
- látható lenne, ha mini méretű lenne, de ekkora képet a flintstone-ék csináltak.....

a lényeg,

http://jatek.vatera....1545728657.html

ha a majom a bal felső "pozícióban van, akkor a teste elhalványul .... -pár labdával együtt jobboldalon,a bal alsó pozícióban pedig teljesen eltűnik a majom, a pontok egy része, és még egy jópár szegmens. illetve halványan megjelenik olyan is, ami addig ott sem volt....
Ez kvarckijelző probléma lehet, vagy a szénszálas gumicsík lehet elöregedve?Üdv!

#4613 Felhasználó inaktív   SakmaN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: redbull79 - Dátum: 2012. 02. 22. 12:09

Szerintetek mi a teendő, ha a termékleírás szerinti - Hibátlan játék olyan, mint a mellékelt képen látható??
- látható lenne, ha mini méretű lenne, de ekkora képet a flintstone-ék csináltak.....

a lényeg,

http://jatek.vatera....1545728657.html

ha a majom a bal felső "pozícióban van, akkor a teste elhalványul .... -pár labdával együtt jobboldalon,a bal alsó pozícióban pedig teljesen eltűnik a majom, a pontok egy része, és még egy jópár szegmens. illetve halványan megjelenik olyan is, ami addig ott sem volt....
Ez kvarckijelző probléma lehet, vagy a szénszálas gumicsík lehet elöregedve?Üdv!

Hello! Ez tipikus zebragumi probléma. A kijelző (nem kvarc, semmi köze hozzá) és a panel között van, ez az a szénszálas gumicsík. A ruszki játékokban ilyen probléma esetén 90%-ban az a baj. El van öregedve. Én legalább 20-25 játékban cseréltem már ki, 95% feletti sikerrel (volt, ahol úgy látszott, hogy ez a baj, de törött volt a kijelző sarka). Zebragumit másik játékból lehet bontani, mert ilyet boltban nem kapsz. Én a legtöbbször régi tetris játékból szedek ki ilyet, a lényeg, hogy NAGY kijelzős legyen a játék (az újabb 9999-in-1 nem jó, a régi 4-in-1 igen), mert abban van elég hosszú zebragumi. Ha elpostázod a játékot, kicserélem neked szívesen. Sak

#4614 Felhasználó inaktív   redbull79 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: SakmaN - Dátum: 2012. 02. 22. 12:45

Hello! Ez tipikus zebragumi probléma. A kijelző (nem kvarc, semmi köze hozzá) és a panel között van, ez az a szénszálas gumicsík. A ruszki játékokban ilyen probléma esetén 90%-ban az a baj. El van öregedve. Én legalább 20-25 játékban cseréltem már ki, 95% feletti sikerrel (volt, ahol úgy látszott, hogy ez a baj, de törött volt a kijelző sarka). Zebragumit másik játékból lehet bontani, mert ilyet boltban nem kapsz. Én a legtöbbször régi tetris játékból szedek ki ilyet, a lényeg, hogy NAGY kijelzős legyen a játék (az újabb 9999-in-1 nem jó, a régi 4-in-1 igen), mert abban van elég hosszú zebragumi. Ha elpostázod a játékot, kicserélem neked szívesen. Sak

Köszönöm Sak, igen, vettem már egy tetrist ecélból, csak ez a játék nem volt olyan olcsó, (kategóriájához képest értem) hogy szerelgessem, pont ez a bajom,..
Mert ha annyiért veszem, semmi probléma.....
Így viszont tanakodok, hogy mit csináljak, mert már unom, hogy veszek valamit, ami JÓ, aztán kiderül hogy szar, és mikor ezt közlöm az eladóval , akkor ugye NÁLA MÉG JÓ volt,
És persze 20-25 évig tényleg jók is, csak pont abban a fél napban mennek tönkre, ameddig hozzám kerül(nek)......(ja és persze nem csak postán :):):) személyesen is, csak gyenge az elem..... én meg nem hordok magamnál bizalmi elven elemeket.....
Most lehet csuklanak páran ;)

Sakman én egyszer személyesen ugranék már el hozzád, ha nem gond, mert már annyit hallottam rólad, de látni még egyszer nem láttalak.....
Nagyjából tudom hol laksz, elkérem majd a számod és egyeztetünk, ha neked nem gond,.
Üdv!

#4615 Felhasználó inaktív   redbull79 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: SakmaN - Dátum: 2012. 02. 22. 12:45

polár fóliát is lehet nyerni tetrisből? mert ahogy nézem rá van difundálódva az üvegre, érdemes azt letépni? ( mármint a terisét)

#4616 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: redbull79 - Dátum: 2012. 02. 22. 15:29

polár fóliát is lehet nyerni tetrisből? mert ahogy nézem rá van difundálódva az üvegre, érdemes azt letépni? ( mármint a terisét)

Nekünk egyszer eltört egy nagyobb kijelzős kvracóránk!
Teljesen új volt és gondoltam kikapom belőle a polár fóliát!
...hát megszenvedtem vele rendesen,de jó pár game helyre jött általa!
Valami speckó ragasztóval volt rá ragasztva,de alkohollal,meg fültisztítóval,plusz elég türelemmel sikerült lenyerni róla!

De persze keresztbe kellett vágnom róla fóliákat,mert nem pont olyan pozícióban volt,mint amilyen nekem kellett volna!

Szóval lehet nyerni róla,de elég kicsi is pl. G&W-okhoz,plusz nem biszti,hogy ugyan úgy kell a játékra tenni,lehet,hogy forgatni kell rajta valamennyit,szögben!...és akkor lehet még kisebb lesz,ha szétvágod!

Amúgy a kvarc játékokat, és anno a kvarc órákat, nem a folyadék kristály kijelző miatt hívták kvarc-nak,(amit sokan tévesen hisznek)hanem a benne lévő órajelgenerátor miatt,ugyanis ennek egyik része(a lelke) egy kvarc kristályt,ami bizonyos feszültségre,alak változással reagál,vagy éppen rezeg!Ez ad egy ritmust az óráknak,meg a játékoknak!
De tényleg nem okoskodni akartam,csak kiegészítettem SakmaN reagálását!
Amúgy valamiért ez pont tegnap jutott eszembe,ma meg erről van itt szó a fórumon!Minő véletlen! :-o

#4617 Felhasználó inaktív   SakmaN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 19:06

A régi "kevés in 1" Tetrisekben NINCS ráragasztva a polárfólia az LCD-re. Ja, igen, a régi kvarcikhoz képest a mostani stuffokban 45 fokos szögben van a fólia, sajnos. Így szar hatásfokkal lehet levágni a kellő méretű fóliát, sok a leeső rész... :-( A polárfóliából kiszublimál a jód, és kifakul (halvány barna). Megoldás az új fólia! Én a Tetrisek mellett leginkább 1995 körüli Tiger játékokból nyerek ki fóliát, egyrészt KETTŐ is van bennük, másrész JÓL állnak szögileg! :-D

#4618 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: SakmaN - Dátum: 2012. 02. 22. 20:06

A régi "kevés in 1" Tetrisekben NINCS ráragasztva a polárfólia az LCD-re. Ja, igen, a régi kvarcikhoz képest a mostani stuffokban 45 fokos szögben van a fólia, sajnos. Így szar hatásfokkal lehet levágni a kellő méretű fóliát, sok a leeső rész... :-( A polárfóliából kiszublimál a jód, és kifakul (halvány barna). Megoldás az új fólia! Én a Tetrisek mellett leginkább 1995 körüli Tiger játékokból nyerek ki fóliát, egyrészt KETTŐ is van bennük, másrész JÓL állnak szögileg! :-D

Szevasz papa!

Akkor ezzel meg is válaszoltad egy régebbi kérdésemet?
Szóval nincs már eladó,abból a nagy guriga fóliából,amit még amerikából rendeltél?
Tudod az oil panic-hoz kellett volna kettő!

#4619 Felhasználó inaktív   redbull79 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: SakmaN - Dátum: 2012. 02. 22. 19:06

szegény Tigerek....
Tehát nincs olyan hely ahol ilyet be lehet szerezni...? Mármint nem valamiből kinyerve megoldással...

#4620 Felhasználó inaktív   spyderico9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: redbull79 - Dátum: 2012. 02. 22. 20:26

szegény Tigerek....
Tehát nincs olyan hely ahol ilyet be lehet szerezni...? Mármint nem valamiből kinyerve megoldással...

Én úgy tudom,talán fotós boltokban,vagy talán optikai boltban??

De internetről tuti lehet rendelni ha kicsit utána jársz,de csillagászati áron!

Téma megosztása:

• (327 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.