HWSW Informatikai Kerekasztal: Szélessáv leosztása dial upra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szélessáv leosztása dial upra Hogyan kivitelezhető xp alatt

#21 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 12:36

Idézet: VKP - Dátum: 2005. jún. 21., kedd - 16:37

Hogyne lenne. NT4server, 2kserver, 2003server, linux

És XP alá? :)
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#22 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 12:55

Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 13:36

És XP alá? :)

Túrjál hozzá MS tudásbázist, van egy olyan csökött elméletem, hogy bejövő VPN-t tud kezelni, ha kézzel összesípoltatok két modemet, akkor esetleg bejövő hívással VPN-en keresztül tud kifelé routingot, de elég sok helyen sántít a dolgom....
Make love not Wor.

#23 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 24. 14:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 13:55

Túrjál hozzá MS tudásbázist, van egy olyan csökött elméletem, hogy bejövő VPN-t tud kezelni, ha kézzel összesípoltatok két modemet, akkor esetleg bejövő hívással VPN-en keresztül tud kifelé routingot, de elég sok helyen sántít a dolgom....

Ahogy fentebb írtam, símán megoldható. Tud modemes bejövő kapcsolatot kezelni (VPN-nel). A routing is megy, csak a szolgáltatást az SP2 óta át kell billenteni disabledről. Több helyen van publikálva VPN szerver konfiguráció kiépítése XP-hez modemes v. szélessávú ügyfél esetében is. Amúgy pedig belefáradtam abba hogy néhányan google helyett használják a fórumot és meg sem próbálnak utánajárni a dolgoknak vagy esetleg egy windows helpet elolvasni... :( (természetesen ez nem Jahno-nak szólt)

Szerkesztette: Szabcsi 2005. 06. 24. 14:06 -kor

"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó