Idézet: Jahno - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 13:55
Túrjál hozzá MS tudásbázist, van egy olyan csökött elméletem, hogy bejövő VPN-t tud kezelni, ha kézzel összesípoltatok két modemet, akkor esetleg bejövő hívással VPN-en keresztül tud kifelé routingot, de elég sok helyen sántít a dolgom....
Ahogy fentebb írtam, símán megoldható. Tud modemes bejövő kapcsolatot kezelni (VPN-nel). A routing is megy, csak a szolgáltatást az SP2 óta át kell billenteni disabledről. Több helyen van publikálva VPN szerver konfiguráció kiépítése XP-hez modemes v. szélessávú ügyfél esetében is. Amúgy pedig belefáradtam abba hogy néhányan google helyett használják a fórumot és meg sem próbálnak utánajárni a dolgoknak vagy esetleg egy windows helpet elolvasni...

(természetesen ez nem Jahno-nak szólt)
Szerkesztette: Szabcsi 2005. 06. 24. 14:06 -kor
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"