Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 20:05
Hehe, megint nem Barichello alatt romlott el az autó
Egyébként meg Villeneuve

Albers
A BAR-okkal én nem nagyon számolnák, új motorral indulnak, mármint új konstrukcióval, ergo a verseny első 5 körében kiesnek :Đ
Ami meglepő az a Williams eredménye.

a Williamsek elbénázták nagyon, általában 1 körben gyorsabbak, mint versenyen, de most tuti fordítva lesz

A BAR-ok sztem kibírják a motorral, legalábbis, ha nem váltottak megint vmi féligkész konstrukcióra.
de csak van annyi eszük, hogy ha már az év eleji 5 körös motorjuk elérte azt a szintet, hogy végigbírja a versenyt, akkor nem kockáztatnak... de nagyon versenyképesek azért várhatóan nem lesznek.
Villneuve és Albers durván nyomta, bár tuti nem sok benzinnel. mondjuk utóbbi érdemeit abszolút nem csökkenti. Albersnél olyan érzésem volt, mintha fel lett volna gyorsítva a kép...
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 21:35
Ne feledd, hogy a szabadedzésen a pálya hőmérséklete 40-42 fokos volt, míg az időmérőn 48-52!
Ez jelentősen lassítja a köridőket.
lassítja? :confused:
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 21:36
És ha váltóhiba, akkor mivan? Úgy mondod ezt mintha ezzel felmentenéd őket minden vád alól, még a gyilkosság alól is
Egyébként pont a második idézetteddel ásted el őket te magad. Hiszen az lett volna a legkevesebb, hogy miután MS autójában elromlott a váltó, kicserélik Chellojében nehogy ő is úgy járjon, ehhez képest...
nyugi Mumia! kicserélték! MS váltójára... :Đ
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 21:37
Kimi elég nagyot hibázott az egyik kanyarban.
És MS is.
Tökéletes köre talán Alonso-nak és Buttonnak volt.
sztem FA sem ment tökéleteset. sajnos még így is ennyire elől van.
Idézet: Studi - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 23:02
A telitankos időmérő helyett én is jobban örülnék egy mindent bele időmérőnek, a taktikázás maradhatna vasárnapra, a rajtpozíciók ismeretében.
összességében Button, MS és Villneuve tuti kevés benyával van kint. a papírforma szerint a versenyen nem lesznek veszélyesek. Kimi nem ment túl jót, félek tőle, hogy azért nincs a meki fullra megtöltve, de valszeg még így is az utolsók között jön majd ki.
mindenesetre érdekes lesz az első pár kör. MS lenyomja a kis végsebességű BAR-t? vagy Button elhúz, mert a Bridge-el nem éri utól? feltartja a többieket?
Szerkesztette: vipisrac 2005. 06. 11. 23:16 -kor