Idézet
Előző oldalon olvasd el Ross barátod nyilatkozatát a taktikáról.
De ha neki sincs fingja sem, akkor lehet igazad van.
Idézet
A pontokat meg visszatolásokra és szabálymódosításokra adják egyeseknek..
Idézet
Láttam hogy lavírozott indianapolisban száraz gumival az egyenesben... 1 km-es távon "csak" 4-en előzték meg... mindezt egy egyenesben.
És mielött még háborognának... sumaher is nyilatkozta, hogy lassú volt esőben... (nem keresem elő senki kedvéért sem ezt a nyilatkozatot, aki nem hiszi, ne tegye) de ő azt nyilatkozta azért mert elötte nem voltak és emiatt nem tudta felmérni a terepet kellőképpen..
Persze a 3. helyen is lassú volt...
Utána nem mondom a végén mindent visszahozott a felszáradó pályán.. de az a kocsiján lévő intermediet érdeme volt... mivel a többiek esőgumikkal mentek..
Szóval az utóbbi években, ha leesik az eső és mindenki száraz gumival megy én csak bénázást láttam tőle.
Azt beszélhetnénk még a szenzációs esőmenésről a gumifalig.. ugye ezt braziliában produkálta... igaz, akkor sokan kiestek azon a vízátfolyáson.. de ha ő a legjobb, akkor miért ő kezdte a sort?
Én nem mondom, nem megy rosszul, sőt. De ennyire fetisizálni ezeket a dolgokat, egyenesen vicces.
Az, hogy egy esetleges jó taktika miatt bejön neki, az még nem a szenzációs esőtudását tükrözi..
Voltak nagyon jó esős versenyei, de votlak éppen ennyire szarok is.
Semmivel sem jobb, mint az átlag..
Ennyi erővel kiemelünk egy példát, Verstappent, hogy a 100Le-vel gyengébb Arrowsal hogy alázta a legeslegjobb mindenkinek 10 másodpercet adó, esőmenős sumaherfaktoros suhamert.
Egyébként ha megnyeri az esős versenyt sumaher a bridgestonéval, akkor az a sumaher érdeme.
Ha elbénázik, belemegy a falba, visszaesik, látványosan.. az meg sosem más pilóták érdeme, hanem a másik abroncsé...
És ez baromira tetszik nekem.
Ha sumaher jót megy adott helyzetben, akkor az a faktor.
Ha sumaher szénnéégeti magát, akkor az pedig a mindenkinek jobb az autója dolog..
Idézet
El is verte...
Tudom, mert 100 másodpercel gyorsabb volt a McLAren körönként.
És mikor már a ferrari ledolgozta a hátrányt és csak 99seccel volt gyorsabb a McLaren, akkor a faktor miatt... amivel 100 másodpercel gyorsabb mindenkinél körönként suhamer már pariban volt és pár érdekes eredménnyel karbaöltve sikerült neki..
Nem szenzációs! Ő egy zseni. A körönként 99 másodpercel gyorsabb mclarent elverte. Mivel azonos technikában ő 100 másodpercet ver minimum mindenki másra.

Súgó
A téma zárva.