HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 III. Értékeld a témát: -----

#4041 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 31. 15:18

Látom, itt is megjelentek az igazi, tökös F1 "szurkolók".  :( Nem is baj, hogy havonta egyszer nézek be ide mostanában.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4042 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:18

Idézet: RedRaven - Dátum: 2005. Jul. 31., Sunday - 16:15

ALONSO...
:nevet:  :nevet:  :nevet:

mi olyan vicces? én is szeretnék nevetni.. :)
JóSebesség

#4043 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 31. 15:18

Idézet: Degeczi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 14:12

fura egy ötlet - miközben köztudott, h virágnyelven beszélnek a rádión

egy "kankalin sötétben virágzik" elhangzása után (hivatalos magyarázat szerint a gyenge fékek miatt) bekövetkezett lassulás miatt senkit nem fognak megbüntetni
azért sem, ha az üa.töltőcső sem akar a helyére menni, és így pár mp-et veszít ezzel a pilóta
és még azért sem, ha picit tovább tisztogatják a hűtőt, vagy ellenőriznek vmit a szárnyon

de ehelyett eldobni még azt a 8 pontot is, amivel gyakorlatilag behozhatták volna a Renault-ot a csapatversenyben - hát ilyen elgondoláshoz tényleg nagyon meleg idő kell...

az változtat a tényen, h tényleg nagyon meleg van?  :p lól :D

Szerkesztette: t3l4l 2005. 07. 31. 15:19 -kor

---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#4044 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:19

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:12

Nem, Rudi! Tényleg nem érti, hogy nem ezzel az egy futammal van probléma, hanem több futammal, és ugy egészében véve ezzel a Forma1-nek nevezett cirkusszal, függetlenül attól, hogy ki uralja a futamokat.

De hát magából indul ki. Gondolom, neki az az izgalmas futam, ahol a Ferrari nyer, az az unalmas, ahol nem a Ferrari nyer. Aztán azt hiszi, hogy mindenki hozzá hasonlóan egysíkuan gondolkozik, szűklátókörűen, elvakultan.

:omg:

Az szopás most hogy ez az egész Forma1. 10 éve még más volt, de most nem az, ezért én speckó nem tehetek semmit sem, új sorozat índítására, ami jobb mint az F1 nincs pénzem.

Egyébként ki vagy te nekem hogy leírjál hogy hogyan gondolkozok?

#4045 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:19

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:13

Végig szoktam. De ez nem változtat a tényen, hogy unalmas volt.

kétségtelen, de sajnos itt ritkán van izgalmas futam, idei sprórolós autózástól eltekintve is

#4046 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:20

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 15:53

Borulas is volt?

De jo, hogy lemaradtam a meccs elso orajarol...

Remelem az RTL ismetli majd a rajtot, es tsait.

:eek:

Szerencsesen meguszta Klien a repulest.

Kockaallnak meg eselye sem volt kikerulni Alonso szarnyat, mivel az elotte halado autotol nem lathatta.
A szarny meg szepen elnyirta a felfuggesztest.

#4047 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:20

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:17

REDRAVEN...

:nevet: :nevet: :nevet:

Rudi...
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#4048 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:21

Idézet: Degeczi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:19

kétségtelen, de sajnos itt ritkán van izgalmas futam, idei sprórolós autózástól eltekintve is

Mondjuk mekiseknek volt izgulnivalójuk a futam végéig :), de ezen kívül semmi, de semmi...

#4049 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:23

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:21

Mondjuk mekiseknek volt izgulnivalójuk a futam végéig :), de ezen kívül semmi, de semmi...

azért hogy ne adja meg magát a kocsi :)

#4050 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: RedRaven - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:20

Rudi...

Borzalmas nagy iq fighter lehetsz  :omg:  :o

#4051 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Grat Raikonnennek, csúnyán elporolta Schumit  ! :)
Ennek ellenére hatalmas meglepetés, hogy ez a lágyabb keverék(  :think: ) így bevált!
Ezt kell erőltetni! :D :cool:

#4052 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 31. 15:25

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 14:23

Borzalmas nagy iq fighter lehetsz  :omg:  :o

szerintem még anális nagyobb  :pokeas2:
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#4053 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:29

Idézet: t3l4l - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 15:05

Szerintem 1xüen csak kamu kiállás volt, h kimi első legyen.  :rolleyes: semmi füst, semmi esetleges leállás csak lájtosan begurul 4esbe a boxba...  :mad: , föleg, ugyhogy nem is hajtotta a mercit mert + 20 mpbe volt a 2 kiállás miatt..nevetséges...

Igen...a Mclaren biztos megjatszotta ezt...azok utan, hogy barmikor megallhat akarmelyik kocsi...Kimie is akarmikor megallhatott volna, s akkor 1pontot sem kapnak....inkabb azt csinaltak volna, hogy 6-7kor alatt utolerte volna Kimi Montyt, s a boxban elozte volna meg...1korrel kesobb megy csak ki mint Monty..akar azt is, hogy a boxban ugy tesznek, mintha nem tudnak levenni a tankolocsovet...stb...rengeteg modja lett volna...nem ilyen balfek modon.

#4054 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:32

Szerintem nem sokkal nagyobb mint te...
Én nem szóltam be, te velem kezdesz.

Mi a baj picinyem? Beletiportam érzékeny lelkedbe?
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,

#4055 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:32

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:21

Így van, én izgultam mint atom. ;) :D
Szerintem azért az idei hungaroringi verseny "izgalmasabb" volt mint az elmúlt 4 évi.

Kettős győzelem megint meglehetett volna, de Isten közbe szólt. :D
Hírek mindig arról szólnak hogy a Ferrari orrba-szájba tesztel akkor a Mclaren miért nem csinál semmit hogy megbízhatóbb legyen az autó?  :think:

Grat Kiminek és az autójának!  :respect:  (nem döglött be egyikse) :D
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#4056 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:40

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:32

Hírek mindig arról szólnak hogy a Ferrari orrba-szájba tesztel akkor a Mclaren miért nem csinál semmit hogy megbízhatóbb legyen az autó?  :think:

Mert a McLaren alairta azt az egyezmenyt, amiben a csapatok megallapodtak, hogy 1evben maximum 30napot tesztelnek...ezt egyedul a Ferrari nem irta ala :(

Ahogy tegnap is irtam...a Ferrari arra jatszott, hogy huvosebb ido lesz és a gumik vegigbirjak rendesen...de ezt mar a het kozepen tudni lehetett, mivel a Bridgestone mondta is, hogy kozepesen lagy gumit hoznak ide. 1 napot csusztak :D

#4057 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:41

Idézet: RedRaven - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:32

Szerintem nem sokkal nagyobb mint te...
Én nem szóltam be, te velem kezdesz.

Mi a baj picinyem? Beletiportam érzékeny lelkedbe?

Nem vagyok a picinyed te köcsög Kép

Nem csak nekem tűnt fel a roppant értelmes és sokatmondó hozzászólásod, ami azért elég sokat elárul szegényes lelkivilágodról  :fuck:

#4058 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:42

Idézet

Szerintem 1xüen csak kamu kiállás volt, h kimi első legyen. semmi füst, semmi esetleges leállás csak lájtosan begurul 4esbe a boxba... , föleg, ugyhogy nem is hajtotta a mercit mert + 20 mpbe volt a 2 kiállás miatt..nevetséges...

Persze... a csapatévébébé meg a hozzá tartozó zseton meg nem érdekes.. persze..

Figy, nem a ferrariból kellene kiindulni. Bár ők azt mondanák, barics túlhevült a motor, visszább kell venned.

Idézet

Azért csak nem adnak fel egy csapatvilágbajnoki címet egy egyéni VB címért!

Pontosan.. de legfőbb, hogy szerintem nem sumaherék "viselkedését" kellene ráhúzni másokra. Vannak akik versenyezni szeretnének a mezőnyben. Láthattuk ezt már több csapatnál is.

Idézet

arra számtalan jól titkolható módszer lenne, és bizony, ritka észkombájnok lennének egy csapatnál, ha inkább eldobnának egy sima 1,2 befutót és így könnyen a konstruktőri VB-t is

Így van.. belefingik valaki 2x a csapatrádióba és már tudja, hogy ez a 2-es kód, el kell engedni.. vagy valami hasonló.. simán kielehet találni olyan jelzést, amiböl senki sem gondol erre.. pl két tüsszetnés, akármi...

Idézet

szép 2. hely az omladék ferkától

Elég jól kijött nekik. Bár ehhez azért szerencse is kellett nekik. A verseny felétöl azt gondoltam, hogy nagy sumaher lealázás lesz, annyira elkoptak. De hát jól kijött nekik. Az a gumi úgy nézett ki.. semmi, azzaz semmi nem maradt már rajta.
Egyébként nem tudom, hogy mennyire volt zseniális ez a taktika... mert szerintem nem valami jó döntés arra alapozni, hogy a verseny első felében jó lesz, a másodikban meg majd talán lesz valami, csak kibírja.. Tuti alapoztak a hidegebb időre is.. De szerintem BIZTONSÁGOSABB lett volna egyvalamivel keményebb keverékű összetétel..
Azt persze a jelenlegi gumiszabályok miatt nincs nagy választék és ez is közrejátszhat.. Na mindegy.
A renault hááát.. nem volt valami ütős.
A csapat, meg hát.. 1 kocsi az élen kevés.
A rajt kicsit gáz volt...

Idézet

Nem azt írtam, hogy szétizgultam magam a futamon, de a magyar futamokhoz képest nem volt rossz.
Unalmasabbra számítottam.

Szerintem a kameraállások egyenesen szarok voltak... nem nagyon mutattak semmi lényeget... pedig jó látvány a McLAren elöl... de semmit sem mutattak..
Amúgy unalmas verseny volt... de hát erröl igazán a renault bénázása, meg a pálya gyérsége tehetett.

Idézet

Kb. úgy a Hill-Schumacher-Villeneuve-(Häkkinen) csaták elmúltával nagyon ellaposodott az egész.
Akkor még voltak komolyabb küzdelmek, most meg mindenki csak a biztosra megy.

Naja, akkkoriban még más volt... Mertek kockáztatni.. De szerintem ma már csak a dollár számít..

Idézet

Talán jövőre, a gagyisz@r 2.4-es V8-asok kicsit lendítenek az izgalmon. Bár istenigazából az lenne jó, ha fixálnák a csapatok által költhető pénzt. Akkor nem csak 2-3 lenne versenyben. És tán' a pilóták tudása is számítana némiképp

Villeneuve jól megmondta a motorjánál. :D
Egyébként a pénzfixálás nem kivitelezhető. Ha megállapodok veled, akkor adok neked jelképes pénzért milliós értékeket... felmérni, hogy valóban annyit ér-e egy technológiai fejlesztés, megoldás pedig képtelenség..

Hogy izgalmas versenyek legyenek, csak annyi kellene, hogy max bácsit, ha nem is rugják ki, de menjen el bármelyik amcsi versenysorozatokba tanulni, azt fogadja meg a tanácsokat.

Idézet

Amúgy+ szvsz szerintem a rönó fog nyerni a konstruktőri és az egyéni +oldásba is

Szerintem:
1. évközben szabályváltoztatás. Sumaher nyeri a VB-t, ferrari a csapatot.
2. csapatot McLaren pár verseny alatt simán ledolgozza, egyéni pedig eléggé neccesre is kijöhet. De ehhez már tényleg kell a ferrari "segítsége" is.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#4059 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:43

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 16:41

Nem vagyok a picinyed te köcsög Kép

Nem csak nekem tűnt fel a roppant értelmes és sokatmondó hozzászólásod, ami azért elég sokat elárul szegényes lelkivilágodról  :fuck:

:kma:  :fuck:

#4060 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 15:45

Idézet

Grat Raikonnennek, csúnyán elporolta Schumit  !

Sajnos Monty nem...
De egyébként tényleg idén szinte mindenki harmatgyenge.. most meg a renaultnak sem jött ki...
A verseny elején a ferrari mutatott egy "ál"gyorsaságot...
De az az igazság, hogy ők sincsenek sehol..
Megmerném kockáztatni, ha Kimi nem vesz vissza, esetleg Monty nem esik ki. Akkor kört adtak mindenkinek.
A ferrarinak idén szerintem az a baromi nagy szerencséje, hogy ők lehet nem jók... de náluk a legtöbb csapat mégrosszabb.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

Téma megosztása:

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Utolsó »