Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:19
Van valakinek videoja vagy hanganyaga erről? Melóhelyen néztem és nem tudtam 100%-osan figyelni!
Semmi különös. Teljesen hangosan kiabálva kérdezte, hogy "mit tehetnék még én?".
Amikor pedig kiesett, akkor a hangja sírós volt. Meg vagyok győződve róla, hogy sírt; amit mellesleg meg is lehet érteni.
Idézet
A versenyről: Schumacher hihetetlenül rossz rajtot mutatott be, majdnem elsírtam magam, amikor megláttam, hogy a 6. helyre esik vissza! Amit utána művelt, az nem volt rossz, bár ehhez a kiesők is hozzájárultak.
Valaki feltölthetné az első 3 kört, mert sajnos arról lemaradtam; megköszönném!. A 3. körben kapcsolódtam be a futamba. (Bár őszintén szólva az időmérőkből is kimaradtam, meg mindenből. Azt sem tudtam, mi volt a rajtsorrend.)
Idézet
Alonsot eddig sem becsültem semmire a nagy arca miatt, ezután sem fogom, de Fisichellát sajnálom, nem ezt érdemelte.
Ez a duma nem kellene. Alonso éppen úgy megérdemelné a VB címet, mint bárki más, aki tesz azért, hogy világbajnok legyen.
Őszintén szólva, én Fisichella-ban csalódom egyre jobban. Ő nem igazi autóversenyző. Vagy 10 embert enged maga elé, vagy úgy kell neki könyörögni, hogy az élen autózva nyomja a gázt.
Kimi-t, Alonso-t, Schumi-t, vagy Monty-t nem kellene noszogatni, az tutti!
Már a múltkor is írtam, hogy a nyerő a RENAULT-nál a Kimi-Alonso páros lenne! Kiegészítve a FERRARI mérnökeivel és Todt-al.... soha senki nem verné meg őket.
Fisichella-val (bár most a kieséséről nem tehet) még a csapatvilágbajnoki cím is veszélyebe kerülhet.
Idézet
Ami a lényeg: én attól félek, hogy a Ferrari nem javult sokat, cask a kanadai pálya fekszik Schumachernek és emiatt volt a jó eredmény, de nagyon szeretném, ha nem így lenne!
Hát jogos a félelmed, mert ma azon kívül, hogy két pilótájuk maximális hidegvérrel (ahogyan kell) vezette az autót nem sok közük volt a dobogós helyezéshez.
Ez simán látszott abból, hogy Schumi egész egyszerűen megszorítani sem tudta Kimi-t.
Ha a gumi okozza, ha nem, de ez a Ferrari nem az a Ferrari, ami sorra hozta a VB címeket. Idén szerintem már nem fognak beleszólni a bajnokságba komolyabban.