HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 III. Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 12. 20:15

Én azt gondolom, hogy ma 3 VERSENYZŐ volt a pályán: Kimi Raikönnen, Michael Schumacher és Rubens Barichello!  :up:

Le a kalappal mindegyikőjük előtt!  :respect:

Sajnos a kettős RENAULT győzelem (amelyre reális esély volt), és/vagy Mclaren (amelyre szintén reális esély volt dobogó) helyett majdnem kettős Ferrari győzelem lett a futam végeredménye.

Azt sajnálom, hogy a RENAULT (annak ellenére, hogy jelenleg a mezőny egyik leggyorsabb autóját állította össze) ugyanazokkal a gyermekbetegségekkel küzd, mint évek óta: normális helyen nem tud két RENAULT befejezni egy versenyt. Az biztos, hogy valami elfüstöl, elszáll az autón. :(

Alonso-t pedig sajnos megint bajba sodorta a forró, spanyol vére. Nincs olyan versenyző, aki nem hibáz, ő a legrosszabbkor tette. Meg kell tanulnia uralkodnia az indulatain, mert így soha nem lesz világbajnok.  :(

(Az egyébként figyelemre méltó, hogy milyen sok versenyző volt idegbajos a futam alatt.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#462 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:19

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:06

Nem hallottad milyen hangon beszélt a csapatrádióban? Szó szerint hisztériázott.  :mad:

Van valakinek videoja vagy hanganyaga erről? Melóhelyen néztem és nem tudtam 100%-osan figyelni!

A versenyről: Schumacher hihetetlenül rossz rajtot mutatott be, majdnem elsírtam magam, amikor megláttam, hogy a 6. helyre esik vissza! Amit utána művelt, az nem volt rossz, bár ehhez a kiesők is hozzájárultak.
Alonsot eddig sem becsültem semmire a nagy arca miatt, ezután sem fogom, de Fisichellát sajnálom, nem ezt érdemelte. A végén az SC felhozta Schumachert Kimi nyakára, de tavaly már megtörtént ennek a fordítottja is az angol nagydíjon, csak akkor Kimi kapaszkodott fel Schumacher mögé, de egyikük sem tudott élni az adott lehetőséggel.
Ami a lényeg: én attól félek, hogy a Ferrari nem javult sokat, cask a kanadai pálya fekszik Schumachernek és emiatt volt a jó eredmény, de nagyon szeretném, ha nem így lenne!
Tyraan - Artum Inferniti

#463 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:19

lehet mondani, hogy Schuminak és Ferrarinak mázlija volt.

de gondoljátok azt végig, hogy a többiek miért estek ki. többnyire vezetői hiba, illetve 1-1 technikai gond...

most akkor ki a jobb, aki picit gyorsabb, de nem ér végig, vagy aki körbemegy?
nem Schumit, vagy a Ferrarit akarom fényezni, csak kicsit igazságtalannak tartom, hogy sokan mázlinak tartják a 2 dobogós helyet.
elismerem hogy a többiek hibája nélkül ez nem nagyon jött volna össze, de HIBÁZTAK a többiek...

Szerkesztette: WiZARD 2005. 06. 12. 20:20 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#464 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:20

Ne haragudj, de 30 másodperces "mázlija" volt ...

#465 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:22

Nagyon csalódott vagyok a mai szereplés miatt.  :( Alonsora pedig egyenesen dühös!  :mad: Remélem szarul érzi most magát, ekkora vezetői hibát vazz!!  :reklamacio: Megint kijött a spanyol vére.  :D

Fisichellát nagyon nagyon sajnálom, sima kettős győzelem lehetett volna...  :( Nem igaz hogy ennyire nincs szerencséje, a csapat nem képes normális autót építeni.  :mad:

Gratulálok Raikönnennek (igaza volt hogy Alonsonak nem lesz mindig szerencséje) meg a Ferrarinak, most aztán lehet gondolkodni hogy hogyan tovább... :omg:

Klien meg egy p@cs!  :down:

Szerkesztette: Indy 2005. 06. 12. 20:24 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#466 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:22

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:20

A bátraké a szerencse! :D
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#467 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:15

Alonso-t pedig sajnos megint bajba sodorta a forró, spanyol vére. Nincs olyan versenyző, aki nem hibáz, ő a legrosszabbkor tette. Meg kell tanulnia uralkodnia az indulatain, mert így soha nem lesz világbajnok.  :(

Szerintem ebben tévedsz. A legjobbkor jött a pofon. A most megtudta, hogy nem fogják a segge alá tolni a győzelmet, meg kell küzdenie Fisichellával is, és ő is hibázhat. Ha megtanulja a leckét, akkor lehet belőle igazán jó versenyző.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#468 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:23

Viszont azzal nem szerzett pozíciót. Csak szorosabb lett a vége.

Na most mondjátok, hogy elvakult anti ms-es vagyok :p

#469 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:24

Mint írtam, tavaly már volt, hogy az SC hozta fel Raikkönent Schumacher nyakára az angol nagydíjon, úgyhogy most ne beszéljünk mázliról, hanem egyezzünk ki döntetlenben! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#470 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:25

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:19

elismerem hogy a többiek hibája nélkül ez nem nagyon jött volna össze, de HIBÁZTAK a többiek...

Igen, az volt a Ferrari mázlija, hogy hibáztak a többiek.  ;)

#471 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:24

Mint írtam, tavaly már volt, hogy az SC hozta fel Raikkönent Schumacher nyakára az angol nagydíjon, úgyhogy most ne beszéljünk mázliról, hanem egyezzünk ki döntetlenben! :)

Oké  :D  :respect:

#472 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:23

Szerintem ebben tévedsz. A legjobbkor jött a pofon. A most megtudta, hogy nem fogják a segge alá tolni a győzelmet, meg kell küzdenie Fisichellával is, és ő is hibázhat. Ha megtanulja a leckét, akkor lehet belőle igazán jó versenyző.

A múlt évben Monacoban ugyanezt csinálta.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#473 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:27

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:25

A múlt évben Monacoban ugyanezt csinálta.

Én azt az esetet egész máshogy látom.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#474 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:25

Igen, az volt a Ferrari mázlija, hogy hibáztak a többiek.  ;)

ez a ferrari mázlija (ami erősen pejorativ értelmű itt), vagy az erénye, hogy ők nem hibáztak? :confused:

lehet hogy sok ferrarison piros szemüveg van, de az "ellenség" se semmi...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#475 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:30

Ne mond már, hogy a Ferrari érdeme, hogy a többiek bénák voltak. A Ferrari érdeme, hogy nem hibáztak, az meg a mázlia, hogy a többiek hibáztak, ennyire egyszerű, aki ezt másképp látja az az elvakult.

#476 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:30

Kanadai TV-seknek is egy nagy  :respect: . Nagyon jól közvetítettek. :) Nem is tudtam hogy a safety caron is van fedélzeti kamera.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#477 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 12. 20:30

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:19

Van valakinek videoja vagy hanganyaga erről? Melóhelyen néztem és nem tudtam 100%-osan figyelni!

Semmi különös. Teljesen hangosan kiabálva kérdezte, hogy "mit tehetnék még én?".

Amikor pedig kiesett, akkor a hangja sírós volt. Meg vagyok győződve róla, hogy sírt; amit mellesleg meg is lehet érteni.

Idézet

A versenyről: Schumacher hihetetlenül rossz rajtot mutatott be, majdnem elsírtam magam, amikor megláttam, hogy a 6. helyre esik vissza! Amit utána művelt, az nem volt rossz, bár ehhez a kiesők is hozzájárultak.

Valaki feltölthetné az első 3 kört, mert sajnos arról lemaradtam; megköszönném!. A 3. körben kapcsolódtam be a futamba. (Bár őszintén szólva az időmérőkből is kimaradtam, meg mindenből. Azt sem tudtam, mi volt a rajtsorrend.)

Idézet

Alonsot eddig sem becsültem semmire a nagy arca miatt, ezután sem fogom, de Fisichellát sajnálom, nem ezt érdemelte.

Ez a duma nem kellene. Alonso éppen úgy megérdemelné a VB címet, mint bárki más, aki tesz azért, hogy világbajnok legyen.

Őszintén szólva, én Fisichella-ban csalódom egyre jobban. Ő nem igazi autóversenyző. Vagy 10 embert enged maga elé, vagy úgy kell neki könyörögni, hogy az élen autózva nyomja a gázt.

Kimi-t, Alonso-t, Schumi-t, vagy Monty-t nem kellene noszogatni, az tutti!

Már a múltkor is írtam, hogy a nyerő a RENAULT-nál a Kimi-Alonso páros lenne! Kiegészítve a FERRARI mérnökeivel és Todt-al.... soha senki nem verné meg őket.

Fisichella-val (bár most a kieséséről nem tehet) még a csapatvilágbajnoki cím is veszélyebe kerülhet. :(

Idézet

Ami a lényeg: én attól félek, hogy a Ferrari nem javult sokat, cask a kanadai pálya fekszik Schumachernek és emiatt volt a jó eredmény, de nagyon szeretném, ha nem így lenne!

Hát jogos a félelmed, mert ma azon kívül, hogy két pilótájuk maximális hidegvérrel (ahogyan kell) vezette az autót nem sok közük volt a dobogós helyezéshez.
Ez simán látszott abból, hogy Schumi egész egyszerűen megszorítani sem tudta Kimi-t.
Ha a gumi okozza, ha nem, de ez a Ferrari nem az a Ferrari, ami sorra hozta a VB címeket. Idén szerintem már nem fognak beleszólni a bajnokságba komolyabban.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#478 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:30

Amikor pedig kiesett, akkor a hangja sírós volt. Meg vagyok győződve róla, hogy sírt;

Én is így hallottam.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#479 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

A Renault célja az első kanyar előtt megelőzni Schumachert

Idézet

Az lenne számunkra a legideálisabb, ha már az első kanyar előtt meg tudnánk előzni Michael Schumachert.”

Érdekes, valamiért ők számoltak Schumacherrel! Talán mégsem érzik annyira veszettnek a Ferrari helyzetét? Ezek szerint nyomhat valamit a latban az a 7 (természetesen papír) VB cím, amit eddig Ross Brawn és Jean Todt összeszedett neki! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#480 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:30

A Ferrari érdeme, hogy nem hibáztak

pontosan.

csak ezt valahogy mindenki elfelejti...

Téma megosztása:

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.