HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 III. Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   tamas13 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:32

Feltettem néhány videót a futamról, egyelőre csak Alonso jeleneteit volt időm feltenni. :)  (Ezekből is néhányat még most töltök fel.)

Akit érdekel itt letöltheti:
F1 videók

Holnap du. kibővítem majd.

#522 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:38

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 18:29

Ugyanazt szajkózod, miközben az én pofonegyszerű példáimat következetesen negligálod. Nincs tovább értelme válaszolnom neked, amíg nem olvasod el, amit írtam.

Egyébként pedig... ha azt mondja az egyik gumigyár egyik főembere, hogy így van, akkor azt azért el lehet hinni neki, bármennyire is furcsállod azokat.

Reagáltam is rá, ha nem olvastad az nem az én hibám.
Hát persze, mindent el kell hinni amit mondanak. :D Én nem azt mondom, hogy nem melegszik, de furcsa, hogy azt mondják, hogy a hosszú egyenesek miatt is melegszik olyan nagyon. A kanyarokban jobban kell melegednie mint az egyenesben. Ezek szerint a kanyargósabb pályákon nem melegszik annyira a gumi mint itt, mert itt gyors egyenes is van?

Idézet

Nem veszed észre, hogy tényekkel vitatkozol? Attól még mert te nem tudod elképzelni, hogy egyenesben is melegednek a gumik, még nem lesz másképpen.

Hol írtam én olyat, hogy az egyenesben nem melegszik a gumi? Csupán azt írtam, hogy nem értem miért emelik ki, hogy az egyenesek miatt is nagyon melegszik ezen a pályán a gumi. A kettő nem ugyanaz, olvass figyelmesebben.

#523 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:46

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 22:38

Hol írtam én olyat, hogy az egyenesben nem melegszik a gumi? Csupán azt írtam, hogy nem értem miért emelik ki, hogy az egyenesek miatt is nagyon melegszik ezen a pályán a gumi. A kettő nem ugyanaz, olvass figyelmesebben.

Ez esetben meg nem értem mi a vita tárgya. Minél nagyobb a sebesség annál jobban melegszik a gumi, gondolom ezért emelték ki.

#524 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 20:46

Ez esetben meg nem értem mi a vita tárgya. Minél nagyobb a sebesség annál jobban melegszik a gumi, gondolom ezért emelték ki.

ez is így van...de főleg a fékezéskor keletkező surlódásnál és kanyarban melegszik a leginkább.
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#525 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:58

De jó, hogy itt mindenki versenygumi-szakértő! :)

#526 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:00

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 20:58

De jó, hogy itt mindenki versenygumi-szakértő! :)

én bridgeston mérnök akarok leennniiii  :p  :p  :p  :p  :eek:  :eek:  :D  :D  :D
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#527 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 22:46

Valaki beidézett egy gumis emberkét, hogy ezen a pályán nagyon melegszenek a gumik, blabla a hosszú gyors egyenes miatt, vagy ilyesmi. Csak a többi pályán is van hosszú gyors egyenes, ezért volt nekem furcsa, hogy ez a pálya miért más.

Na a versenyről. :)
Számomra a lerosszabb az volt, amikor Trulli pár körrel a vége előtt kiállt. :( Már a verseny előtt dobogót vátam tőle, azt hittem meg is lesz, erre pont ilyenkor megy szét a kocsi alatta. :(
A rajtnál azt hittem rosszul látok, Sumi teljesen bealudt, alig akart elindulni. Viszont a második hely szép volt!
Barichello harmadik helye is nagyon szép volt, főleg így, hogy a boxból indult.
A kocsik most rendesen hullottak, a verseny is jó volt, csak Trulli beért volna a dobogóra. :)
Nem emlékszem, hogy bármikor is láttam volna olyat, hogy valaki fekete zászlót kap. Nagyon durva bűntetés volt, főleg így, hogy egész jó helyen volt Montoya. Moatanában kezdik eltúlozni a bűntetéseket.
A két renault is jó volt ameddig mentek. Azt nem láttam pontosan, hogy Alonso vezetői, vagy műszaki hiba miatt vágta oda a kocsit. Utána meg olyasmit mondott a rádióba, hogy valami rossz a kocsin. Itt a TV-ben valami olyasmit mondtak, hogy a csapatrádión azt beszélik, hogy Fisichella elengedje e Alonsot. Meg, hogy gyorsuljon fél másodpercet és akkor maradhat. Tényeg volt erről szó?
Kimi meg tette a dolgát és szépen bevitte a kocsit. A múltkori baleset után nem lett volna igazságos ha megint szétmegy a kocsija.

#528 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:35

Idézet

Hol vagy, GI?

Jelen. :)

Idézet

A Ferrari nem vette a 2-est.....

ááá, nem!
Csak a legkönnyebb autóban a legb*lf*szabb rajtóló kombináció ennyit tud és kész. :D
Egyébként túl nagy volt a kerék slipje.. korábban elkapta, mint a renault..

Rönókat sajnálom.

Idézet

Bejött a Safety Car, MS kapott 30 másodpercet ajándékba

Én erre nem mondok semmit sem.
De szeretnék életemben csak egyetlen egy SC-t látni... elég egy... amin a ferrari szív.

Bazze, a pálya legveszélyesebb pontján ott a kocsi... 5 kör hátra... simán leinthették volna.. vagy akár bejöhetett volna a SC... majdnem baj is lett belőle.. ilyenkor a SC felirat sehol sincs...

Monty versenyét tényleg sajnálom és főleg azt, hogy ilyen nulla teljesítményt produkáló utolsó csapat a szerencsének és a "véletlennek" köszönhetően felkerült a dobogóra...
De mondjuk zsolti pontjának is örültek sokan.. itt is hasonló szitu.. kiscsapat a dobogón...

Idézet

KR másfél másodperccel lassabb, mint a leggyorsabb köre. Van benne tartalék, MS nem fog nyerni. Szerintem.

Ez azért egyértelmű... MS csúcsjáratban tud annyit, mint Kimi levezetőkörben. :D

Ennyire iszonyat mákos csapatot, mint ezek... embertelen.
Még ha egy rakás f*st nyújtanak, akkor is annyira mákosak, hogy odakerülnek valahogy.
Embertelen....
Mondjuk a többi csapat bénázása is közrejátszott....

Idézet

Nem hallottad milyen hangon beszélt a csapatrádióban? Szó szerint hisztériázott.

Figyi, ezek az olaszok, spanyolok mind ilyenek.. mit vársz. Eljössz Győrbe, kimész újvárosba.. aztán egy csomó hőbörgő, ideges olaszt láthatsz. Igaz ők szegények, nem mint az őshazában... de ugyanúgy néznek ki és ugyanúgy beszélnek, ugyanúgy viselkednek. :D

Idézet

Alonsot eddig sem becsültem semmire a nagy arca miatt, ezután sem fogom, de Fisichellát sajnálom, nem ezt érdemelte

Nem kötekedni akarok, de ha emiatt Alonsót nem becsülöd, akkor sumahert hogy tudod?
Előre megmondom nem keresek nyilatkozatot, ha megcáfolod...
De az ilyen "engem nem lehet alonsóval emlegetni" szövegek azért eléggé erröl árulkodnak.. Azt persze lehet én gondolom rosszúl.

Idézet

Az lenne számunkra a legideálisabb, ha már az első kanyar előtt meg tudnánk előzni Michael Schumachert.”

Idézet

Érdekes, valamiért ők számoltak Schumacherrel!

Igen, a ferrari legfeljebb 1 kanyaros probléma... de aláírom, ennyi időre minden bizonnyal számolnia kellett a renaulnak. Na jó, lehet egy kört is kinéztek rosszabb esetben a ferrariból.
De csalódnunk azért nem kellett, annyira sem akadályozta a az élcsapatokat a Ferrari, mint ahogy a Minardi és a Jordan tette a lekörözéseknél. :D
Szóval igazad van, számoltak vele 1 kanyar erejéig. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#529 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:37

Idézet

Moatanában kezdik eltúlozni a bűntetéseket.

Na ne túlozzunk. Előző futamon is volt, aki nem kapott.
Ne keljen egy jól rajtoló ember nevét mondanom. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#530 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:40

Rai, Schumi ott van a dobogón.
Alonso OFF.
Korrekt verseny.  :D
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#531 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:41

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 23:34

Nem emlékszem, hogy bármikor is láttam volna olyat, hogy valaki fekete zászlót kap. Nagyon durva bűntetés volt, főleg így, hogy egész jó helyen volt Montoya. Moatanában kezdik eltúlozni a bűntetéseket.

De ha megnézzük, hogy ki volt JPM mögött, rögtön megértjük az FIA döntését! :mad:  :eek:
Enermax Modu82+ 425W PSU;Asus P5K;Intel Core 2 Duo E8200 2,66Ghz;Creative SB Audigy Player;Pioneer 216D;WD 200GB/8MB IDE;WD 320GB/16MB SATA;2x2x1GB GEIL 1066 DDR2;Samsung SyncMaster T200 ;Asus ATi Radeon HD3850 256MB

#532 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:42

Idézet: GI - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 23:35

De szeretnék életemben csak egyetlen egy SC-t látni... elég egy... amin a ferrari szív.

Volt már ilyen..amikor neki ment JPM-nak! :D
Enermax Modu82+ 425W PSU;Asus P5K;Intel Core 2 Duo E8200 2,66Ghz;Creative SB Audigy Player;Pioneer 216D;WD 200GB/8MB IDE;WD 320GB/16MB SATA;2x2x1GB GEIL 1066 DDR2;Samsung SyncMaster T200 ;Asus ATi Radeon HD3850 256MB

#533 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:49

Idézet: GI - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 23:35

Jelen. :)

ááá, nem!
Csak a legkönnyebb autóban a legb*lf*szabb rajtóló kombináció ennyit tud és kész. :D
Egyébként túl nagy volt a kerék slipje.. korábban elkapta, mint a renault..

Rönókat sajnálom.

Bazze, a pálya legveszélyesebb pontján ott a kocsi... 5 kör hátra... simán leinthették volna.. vagy akár bejöhetett volna a SC... majdnem baj is lett belőle.. ilyenkor a SC felirat sehol sincs...

Monty versenyét tényleg sajnálom és főleg azt, hogy ilyen nulla teljesítményt produkáló utolsó csapat a szerencsének és a "véletlennek" köszönhetően felkerült a dobogóra...
De mondjuk zsolti pontjának is örültek sokan.. itt is hasonló szitu.. kiscsapat a dobogón...

Ez azért egyértelmű... MS csúcsjáratban tud annyit, mint Kimi levezetőkörben. :D

Ennyire iszonyat mákos csapatot, mint ezek... embertelen.
Még ha egy rakás f*st nyújtanak, akkor is annyira mákosak, hogy odakerülnek valahogy.
Embertelen....
Mondjuk a többi csapat bénázása is közrejátszott....

Figyi, ezek az olaszok, spanyolok mind ilyenek.. mit vársz. Eljössz Győrbe, kimész újvárosba.. aztán egy csomó hőbörgő, ideges olaszt láthatsz. Igaz ők szegények, nem mint az őshazában... de ugyanúgy néznek ki és ugyanúgy beszélnek, ugyanúgy viselkednek. :D

Nem kötekedni akarok, de ha emiatt Alonsót nem becsülöd, akkor sumahert hogy tudod?
Előre megmondom nem keresek nyilatkozatot, ha megcáfolod...
De az ilyen "engem nem lehet alonsóval emlegetni" szövegek azért eléggé erröl árulkodnak.. Azt persze lehet én gondolom rosszúl.

Igen, a ferrari legfeljebb 1 kanyaros probléma... de aláírom, ennyi időre minden bizonnyal számolnia kellett a renaulnak. Na jó, lehet egy kört is kinéztek rosszabb esetben a ferrariból.
De csalódnunk azért nem kellett, annyira sem akadályozta a az élcsapatokat a Ferrari, mint ahogy a Minardi és a Jordan tette a lekörözéseknél. :D
Szóval igazad van, számoltak vele 1 kanyar erejéig. :D

Azért érdekes, hogy az a csapat nyert akinek állítólag szurkolsz, és a hozzászólásdban egy szót se szólsz az első helyről csak fikázol. :) Mást inkább nem is írok mert elvakult vagy. ;) Nagyon félremagyarázol mindent.

#534 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:53

Idézet

Azért érdekes, hogy az a csapat nyert akinek állítólag szurkolsz, és a hozzászólásdban egy szót se szólsz az első helyről csak fikázol

Én ezt a győzelmet már a futam elött elkönyveltem. :)
Ha pedig ismernél, akkor tudnád, hogy mi történt körülöttem a futam vége után.

Idézet

Nagyon félremagyarázol mindent.

Például..? DE ÍRJ példát kérlekszépen. :)

Idézet

Volt már ilyen..

Persze... úgy halok meg, hogy erre életemben nem lesz példa. :)

Az a lényeg, hogy győztünk.
Mákos kiscsapatok is pontot szereztek. Úgyhogy ők is had örüljenek. Ez olyan, mint zsólti pontszerzése... először és utoljára. :D

#535 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:56

Egyébként a SC-al kapcsolatban.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a Casinóban mikor baj történt mi a k*rva életért nem jött be az SC, vagy miért nem intették le a futamot.

Erre szerintem logikus magyarázat nincs.
Ha a célegyenes elötti sikánnál beküldték, akkor itt miért nem?

Milyen logika alapján bírálják el az SC-t?
Most ezt azon kívül kérdezem, hogy az SC-vel józsi 30 ajándék másodpercet kapott.

Nem értem, hogy miért jó, ha a pilóták 250-el fékhiba miatt a dolgózó pályamunkásokon át, egyenesen a traktorig gázolnak...
Ezt emberi ésszel képtelen vagyok felfogni...

Mondjuk ha rosszmájú lennék, akkor azt is mondhatnám, hogy ezzel nem kapott volna bizonyos pilóta előnyt.

Szerkesztette: GI 2005. 06. 12. 22:58 -kor

#536 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 23:00

Idézet: GI - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 23:56

Milyen logika alapján bírálják el az SC-t?
Most ezt azon kívül kérdezem, hogy az SC-vel józsi 30 ajándék másodpercet kapott.

Én inkább azt kérdezném, hogy miért kellett JPM kizárni?! 10s-es áthajtás nem lett volna elég?! FIA már megint....mert akkor még beért volna 3.nak...Barchi előtt!

Így meg az FIA adott egy esélyt schuminak, hogy megfogja Kimit! JPM -val és Kimivel egymás után tuti nem bírt volna el...de így se tudott mit tenni!

Mikor volt utoljára fekete zászló, kizárással?

#537 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 23:05

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 0:00

Én inkább azt kérdezném, hogy miért kellett JPM kizárni?! 10s-es áthajtás nem lett volna elég?! FIA már megint....mert akkor még beért volna 3.nak...Barchi előtt!

Így meg az FIA adott egy esélyt schuminak, hogy megfogja Kimit! JPM -val és Kimivel egymás után tuti nem bírt volna el...de így se tudott mit tenni!

Mikor volt utoljára fekete zászló, kizárással?

Valószínűleg ez a szabályszegéshez rendelt büntetési tétel.

Egyébként pedig... szabályt szegett, megérdemli a büntetését, ahogy mindenki más is. Főleg, ha így rendelkezik a szabálykönyv is.

#538 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 23:13

Idézet: GI - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 23:53

Én ezt a győzelmet már a futam elött elkönyveltem. :)
Ha pedig ismernél, akkor tudnád, hogy mi történt körülöttem a futam vége után.

Például..? DE ÍRJ példát kérlekszépen. :)

Persze... úgy halok meg, hogy erre életemben nem lesz példa. :)

Az a lényeg, hogy győztünk.
Mákos kiscsapatok is pontot szereztek. Úgyhogy ők is had örüljenek. Ez olyan, mint zsólti pontszerzése... először és utoljára. :D

A ket hettel ezelottit is elkonyvelted, ugye? Ja meg most persze azt is, hogy a olasztesztak a dobogo kozeleben sem jutnak.

Makos kiscsapat..LOL, ubermajer KR eddig eleteben gyozott az F1-ben 5x, abbol 3x iden. Persze ha jozsi feloklelte volna a tulzottan lelassulo drogdilert a 3. kanyarban, akkor legalabb vissza adta volna a tavaji monacoi affert...de akkor O sem ert volna be, igy viszont KR meg tudta kerulni kivulrol - szerintem

hobizoli