[quote]Nekem egyébként fogalmam sincs, én nem bírok ilyeneket megjegyezni, hogy most a SC kinek volt kedvező, kinek nem... szóval csak kötözködni akartam azzal a 2-vel, amúgy totál nem tudom, hogy hány ilyen volt. Meg mondjuk nem is nagyon érdekel. Minden sportban van, aki mákos, van aki kevésbé, van aki sosem az.
[/quote]
Én sem figyelem nagyon...
De hogy a McLaren szív legtöbbet önhibáján kívül ilyen hülyeségek miatt, az is tuti.
[quote]Kimi is nagyon jó pilóta, lehet, hogy van olyan, mint ő(vagy még jobb, ki tudja), még sincs nagy pofája.
[/quote]
Nekem az tetszett vele kapcsolatban, hogy ennyire tudta a kocsit tartani úgy, hogy nem volt egyenesfutása... Ami lehet csak nálam, de szerintem az egyik legidegesítőbb probléma..
[quote]Csak éppen Kimi a haverjaival randalírozik hétvégente ! [/quote]
Én is ezt tenném.
Lipton:
[quote]Ez azért egyértelmű... MS csúcsjáratban tud annyit, mint Kimi levezetőkörben.[/quote]
Így is van.. a végén a McLaren csak játszott a ferrarival...
Volt, hogy kicsit ráengedték Kimire... azt egy kör alatt nőtt fél secet a különbség a kocsik között.
[quote]De az ilyen "engem nem lehet alonsóval emlegetni" szövegek azért eléggé erröl árulkodnak.[/quote]
Miért, ilyet nyilatkozott suhámer. Most ezzel mi a gond? Én ezt úgy értelmezem, hogy vagy nagyképű, vagy pedig nem tartja magát annyira, mint alonsó.
Persze azt lehet tévedek és a második eset él, nem pedig nagyképű...
Jareth:
[quote] régi pontszámítással (10-6-4-3-2-1) Raikkönen sem lett volna sehol 2003-ban, úgyhogy szerintem a szabályváltoztatásokat hagyjuk... [/quote]
Ezt az én írásomra válaszoltad. De nem értem miért, ki és hol beszélt szabályváltoztatásról.
Persze ha a szabályértelmezés és a szabályváltoztatás ugyanazt jelenti, akkor ez tényleg válasz az írásomra.
Egyébként a gumiszabályváltoztatás is, igazad van.
[quote]szabályértelmezés != szabályváltoztatás [/quote]
Pontosan.
[quote]De akkor miért nem ágáltok az ellen, hogy most megváltoztatták az időmérőt?[/quote]
Itt olyan infók keringtek, hogy ez a ferrarinak kedvezhet. Mégsem szóltam.. és ez azért nem olyan mértékű dolog, mint ha azt mondanák, hogy a ferrari ezentúl csak 145-ös gumikkal mehet majd....
[quote]Alonso kamerájából gyönyörűen látszott MS rajtja. Jobban kapta el, mint FA, de én mind a 2x úgy láttam, h biza - ha minimiálisan is, de - elpörögtek MS hátsó kerekei és mikor 2est váltott, akkor kapaszkodtak meg rendesen.Így kevés lett az rpm 2esben. Szal MS hamar váltott, ha így vesszük, de azzal, h pörgött a hátsó kerék, elbukta a rajtot. Erről pedig inkább a technika tehet, nem MS.
[/quote]
Pontosan. elkapartak a kerekei, simán látható volt.
[quote]De kipörgésgátló van. [/quote]
Legkönnyebb autóval. Akárhogy is fényezik, elég nagy gáz volt az a rajt.
De mondjuk sumaher erröl híres, szóval.
[quote]100 km/h alatt nincs!
pont azért, h lehessen rajtautomatikának használni [/quote]
Ez így van.
Egyébként mi értelme lenne... kipörgásgátló indulásnál rajtautómatával egyenlő.
A rajtautómata azt tudta ezen fellül, hogy felváltogatott.... egyesek szerint pedig az első kanyarban a megfelelő ponton fékezett is.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector