HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft III.

#2001 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:05

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 5:09

Na így már jobb, mert ez a rested téma nem volt éppen kielégítő.

Jo, es hol marad a rested? :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2002 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:20

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 8:43

Nem egészen értem, milyen felhasználok kisebb csoportjáról beszélnek, minden nap megnézem BS-t és yellelnek, hogy laggrimmar meg mindenki sír minden csatin az 5ezres pingek miatt... meg ha ez isp gond lenne, akkor miért megy pl a Ragnaros gond nélkül, 100 alatti pinggel, míg a BS többezressel?

igen!
kb a bladefist szerver is olyan mint a bloodscalp.pár percenként
10-20seces lagg rohamok...

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2003 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:21

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:04

A Hunteremnek milyen mesterséget lenne érdemes megtanulni?( eddig a skinninget tanultam meg )

mining /engineer

tasp
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2004 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:46

Idézet: tasp - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 7:21

mining /engineer

tasp

szerintem meg első karinak tanulj olyat ami neked is tetszik ;)

Aztán később átképezheted magad. Hunter mellé klasszikusan a skinning / leatherworking illik, de legeffektívebb a mining / engineering (jumper cable, meg hasonló nyalánkságok miatt :D )

Sok sikert és jó fejlődést!

#2005 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:04

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 7:46

Aztán később átképezheted magad. Hunter mellé klasszikusan a skinning / leatherworking illik, de legeffektívebb a mining / engineering (jumper cable, meg hasonló nyalánkságok miatt :D )

Oksa,köszi.  :)
Ha már ugy is megtanultam a skinninget,akkor jöhet a leatherworking. :)
Érdekes dolog ez az engineering. :D

Szerkesztette: Elrohir 2005. 09. 07. 09:04 -kor

#2006 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:58

Idézet: Etele - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 23:09

5 sec a cooldown-ja, addig pakolok rá pár Sunder Armort. :)...

Tankolós kérdés (én is warriort hajtok, de tauren és a Dunemaulon és 53-as). Ha ráraktál a mobra 5 sundert, és így a lehető legtöbb armort leszedted róla, akkor a további sunderek is ugyanannyi aggrót termelnek, mint az addigiak?

Mert őszintén szólva tankolásnál nekem többnyire jobban beválik a sunder. A Revenge hosszú cooldown-on van a Shield Block-kal együtt, és a használatához mindenképp az kell, hogy téged üssön a mob. Szóval ha a mobot leszedték rólad, akkor a legjobban eddig még mindig az vált be, ha Taunt-oltam, és utána gyorsan rányomtam két sundert.

Aztán lehet revenge-ezni már, de ha nem túl összeszokott a banda vagy valaki hülyeséget csinál (akár én is), és szaladgálok a lefordult mobok után, akkor a sunder marhajó. Ezért is érdekel a válasz az eredeti kérdésre :)

Más: Priest-féle PW: Shield milyen hatással van a ragetermelésre? Ugye ha üt 3 mob, az szépen tolja felfelé a rage bar-t. Ha a warrioron shield van, és ütik a mobok, az csökkenti a ragetermelést?

Több kérdés egyelőre nincs :)

#2007 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 13:58

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 0:05

...Ha ellövöm a disarmot ezekre a mobokra: A cooldown elkezd visszaszámolni mert elhasználtam. A mob megtartja a fegyót ugyan de vajon ez többlet aggro nekem? ...

Az én paraszti eszem szerint is termel Threat-et, az már más kérdés, hogy a lefegyverzés nem sikerült.

Aztán tévedhetek is. :D

#2008 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 14:02

Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 13:58

Tankolós kérdés (én is warriort hajtok, de tauren és a Dunemaulon és 53-as). Ha ráraktál a mobra 5 sundert, és így a lehető legtöbb armort leszedted róla, akkor a további sunderek is ugyanannyi aggrót termelnek, mint az addigiak?
...

Szerintem igen. :think: Legalábbis azt vettem észre, hogy ha már mind az 5 sundert felpakoltad, és le akar fordulni, egy újabb sunderrel meg lehet fogni a mobot. :think:

#2009 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:54

Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 11:58

Mert őszintén szólva tankolásnál nekem többnyire jobban beválik a sunder. A Revenge hosszú cooldown-on van a Shield Block-kal együtt, és a használatához mindenképp az kell, hogy téged üssön a mob. Szóval ha a mobot leszedték rólad, akkor a legjobban eddig még mindig az vált be, ha Taunt-oltam, és utána gyorsan rányomtam két sundert.

Aztán lehet revenge-ezni már, de ha nem túl összeszokott a banda vagy valaki hülyeséget csinál (akár én is), és szaladgálok a lefordult mobok után, akkor a sunder marhajó. Ezért is érdekel a válasz az eredeti kérdésre :)

Más: Priest-féle PW: Shield milyen hatással van a ragetermelésre? Ugye ha üt 3 mob, az szépen tolja felfelé a rage bar-t. Ha a warrioron shield van, és ütik a mobok, az csökkenti a ragetermelést?

Több kérdés egyelőre nincs :)

Idézet

A pap shield-je.

Sok tank utálja ha a pap shieldet tesz rá, mert azt hiszi, hogy így nem kap rage-et, pedig ez nem igaz. Egy teszt, amit az amerikai fórumon tettek közzé bizonyítja, hogy a shieldnek nincs semmi látható hatása a rage generálásra.

Az már jogosabb, amikor azért nem szeretik, mert azt hiszik, hogy a shieldel a pap sok agrot generál. Részben igaz csak, mert a shield csak feleannyi agrot generál, mint ugyanolyan mennyiségű gyógyítás és nagyon hasznos, ha jól használják. Ha pap harc előtt varázsolja el nem generál agrot, csökkenti a kapott sebzést és mire gyógyításra kerül sor, addigra már nagy valószínűséggel visszaregenerálja a manát, amit a shieldre költött.

Ráadásul instant. Ha a tanknak nagyon kevés HP-ja van, akkor egy instant shield, egy instant renew így már jóeséllyel lesz ideje egy nagyobb gyógyításra. Ez a módszer elég manatakarékos, igaz szép mennyiségű agrot generál, de nehéz helyzetekben megmentheti a tank és ezálltal az egész party életét.

LINK

#2010 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:48

Én épp a tegnapi nap folyamán tapasztaltam meg, hogy a pap shield-je, ha jó időzítéssel pakolják rám, nincs sok hatással a MOB-ra. Akkor van gáz, ha úgy nyomják rá a tankra, amikor az éppen kezdi cseszegetni a mob-ot. Tegnap MC-ben jónéhányszor kaptam shield-et harc közben, de mindig úgy, hogy:
1. Vagy harc előtt
2. Vagy addigra már annyira magamra aggróztam, hogy az isten se bírta levakarni rólam :-)
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2011 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 12:18

Fresh info from Hardwired.hu

Idézet

(Shacknews) Shane Dabiri a WoW vezető producere méretes jegyzetben osztotta meg az immár több milliósra duzzant rajongótáborral, hogy milyen változások várhatóak Azeroth online világában a közeljövőben. Először is megerősítette, hogy a WoW kiegészítője a Blizczonon fog bemutatkozni először, de aki esetleg lemaradna erről, az akkor megjelenő újságokból is részletes tájékoztatást kaphat majd az új tartalmakról.
Raid: Ahn'Qiraj
A Blizzard a kőkemény 40 emberes Blackwing Lair után egy kicsit a közepes raid csapatoknak is szeretne kedvezni, ezért is érkezik a 20 emberre tervezett és már nyilvános tesztelés alatt is álló Zul Gurub a 1.7 peccsel. De ezzel még nincs vége, mert hamarosan Silithus is összetett raid területté válik, hiszen megnyitja kapuit Ahn'Qiraj. Az új raid célpont két területre tagolódik, a külső rész 20-fős, a belső keményebb rész 40-fős csapatokat követel majd. Ezenkívül Silithusban rengeteg különböző nehézségű questet csinálhatunk, ezek egy része megoldható egyedül, a nehezebbek kisebb csapatok kellenek majd. A silithusi újdonságok az 1.8-as csomaggal érkeznek.

Azuregos és Kazzak úr mellett újabb nehézsúlyú ellenfelekkel találkozhatunk majd, ha eltévednénk a vadonban. Négy zöld sárkány, név szerint Ysondre, Lethon, Emeriss és Taerarâ kezdi majd meg egészségügyi sétáját Azeroth földjén.

Ünnepi eseményekben továbbra se lesz hiány, a Darkmoon Faire kibővül és Halloween-kor is meglepetésekre számíthatnak a játékosok.

PVP:
Az új Arathi Basin aréna mellett, apróbb változtatásokat eszközölnek az Alterac Valley arénában is, kevesebb játékossal is elindulhat a harc és csata némileg rövidebb lesz várhatóan, hogy minél többen tudjanak játszani.
A Battlegroundok bevezetésével kissé alábbhagyott a nyíltszíni vérengzés, lassan már Tarren Mill környékén szende szűzeket láthatunk könnyű léptekkel szökkelni, a szokásos vérgőzös mészárszék helyett. Ezért a Blizzard kijelölt raid célpontok bevezetését tervezi, hogy fellendítse a hanyatló harci kedvet.

Talentek:
A Warrior, Warlock és Hunter talentváltoztatások után a Druidák és utánna a Paladinok kerülnek sorra hamarosan. Minden kaszt talentstruktúráját felülvizsgálják, hogy minél hatékonyabban lehessen a karakter talentjiett egy-egy cél érdekében megtervezni, azért várható a sámánok, mágusok, papok és tolvajok áttervezése is. Némelyiknél drasztikus, másoknál finomabb változtatások várhatók.

Karakter-transzfer:
Nemsokára rkezik a fizetős-karakterátpakolási lehetőség, egyik szerverről a másikra, de lehetőség lesz egy karaktert accountok között is mozgatni. Hogy a visszaéléseket elkerüljék időbeli megkötések is várhatók a transzferek között.

Hősök:
Hát erről is elég régóta megy az ígérgetés, Shane közlése szerint a Blizzconon végre nyilatkoznak a hős-osztályokról is a WoW készítői.

#2012 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 12:34

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:46

hát azért kiemelném, hogy hunter inkább scope-t rak a fegyverére,
azt meg skinning-gel nem hozza össze.

leatherworking miért jó neki? hogy lvl 40-en leadja mail cucc után a 200-as leatherworkinget?

tasp

#2013 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 13:17

Idézet: tasp - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 11:34

leatherworking miért jó neki? hogy lvl 40-en leadja mail cucc után a 200-as leatherworkinget?

tasp

Klasszikusan nálam azt jelenti hogy Role Playing szinten az illik egy vadász mellé, hogy megnyuzza a vadat :D

Amugy, persze engi van a legtöbb vadász ismerősömnek :)

OMGWTFPLZAFKN00BHAXXORSAPMOVIE

#2014 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 15:22

Idézet: tasp - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 11:34

tasp

A magasszintu LW receptek vegtermekenek kozel a fele Mail pancel.
Scopert meg felrak mondjuk eleteben 5-t... azt meg lehet csinaltatni massal egyszerubben, mintsem Sniper Scope receptet hajtani ami sehol nem esik.
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2015 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 16:18

Idézet: tasp - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 12:34

tasp

specializálódj.
a Dragonscale LW-sek például a mail cuccokt készítenek. szerintem ideális huntereknek/sámánoknak.

nem elhanyagolható a Black dragonscale cuccokon lévő fire resist sem.
>katt<

#2016 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 17:08

Ugyanakkor véltem felfedezni, hogy lvl 42-45 elött bármi jellegű "tárgy termelő" professionba nem igazán van értelme belemenni. Amivel hasznot lehet termelni rendesen ér igazán sokat. Majd ha van elegendő pénzed akkor fel tudod nyomni a "tárgytermelő" proffessiont pillanatok alatt. Tehát ami igazán jövedelmező: Skinning (annyi van mint a szemét...ha vendornak passzolod le is jól jössz ki), Mining (Iron, Mithril elég értékes), Herba(csak a kingsblood farmolás igazán értékes itt mert repu cucc) Szvsz vedd fel valamely 2 proffessiont és a megszerzett anyagokat tedd be jó áron AH-ba, vagy vendornak add el...mind1 csak zsozsi legyen belőle. Ha látsz vmi jó cuccost magadnak amit LW készít 95%, hogy megtalálod AH-ban is, de ha nem akkor egy LW tuti hogy megcsinálja neked ha viszed az anyagot (és ebből neked lesz bőőőőőven)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2017 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 22:09

Idézet: Archon - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 12:48

...
2. Vagy addigra már annyira magamra aggróztam, hogy az isten se bírta levakarni rólam :-)

Na ilyen sajnos nincsen. :D
(Láttam a szmálylit, nyugi. :) )

#2018 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:31

RIP HWSW klán :(

#2019 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:10

legújabb kacatom :)
Kép

az irigykedő hozzászólásokat kérjük mellőzni. ;)
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#2020 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:33

Idézet: rvs - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:10

legújabb kacatom :)
Kép

az irigykedő hozzászólásokat kérjük mellőzni. ;)

Ezt 300 Goldért árulták éppen fél órája
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100