HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft III.

#2181 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 18:36

Bird_of_Prey: köszi a tanácsokat, de nincs senki, akihez hirtelen rohanjak a közelbe vinyóval, és sajnos elég nehéz ember vagyok, megvettem egy játékot 12 rugóért, installálni akarom. Megmondom őszintén, a warezbaromságokkal nem szokott gond lenni, ezzel pedig délután 4-5 óta szívok...
Olvastam official fórumot, ahova egy Blizzardos se dugja be az orrát soha, biosban barkácsoltam csomó mindent más beállításra, mert azt is írták, hogy sata vinyót nem szereti, gépemet reclockoltam eredeti frekikre...
A registry-t igenis összepiszkolja, de azt a "csupán" 5-6 bejegyzést takarítottam onnan is..
Végezetül annyit, hogy van kéznél fekete us verzió, de mint írtam nem vagyok egyszerű, és nem óhajtom megoldani a dolgot annyival, hogy átírom annak a realm fájlját, hogy eu szerverekre csatlakozzon (más különbség talán nincs is közöttük), hanem a gyári cd-kről szeretném telepíteni mindenképpen, és olyan módon, hogy berakom a cd-t, és települ... Most lelépek itthonról, de ha hazajövök hajnalban az lesz a szitu, hogy felrak egy szűz partícióra új windows, telepít rá WoW. Ha úgy sem megy, akkor írok Blizzardéknak egy kedves emailt. :( Kollégám eredeti cd-jéről azonnal felment.. Uninstalled, majd azóta járt us verzió a gépemen, az is uninstalled, és most szeretnék megint gyáriról telepíteni.. Gyanúsítgatós leszek: Az us most simán felmenne a gépemre, és nagyon valószínű, hogy Blizzardék érdekes jellegű "másolásvédelmet" találtak ki, ugyanis beállítás nem változott a gépemen a régi installok óta szinte semmi sem...
Egy nagyon jó darabig nem veszek eredeti játékot ismét, ezt itt kijelentem, bár gondolom nem sok embert hat meg.. :D A topikot pedig nem akarom elvinni semmilyen irányba, sorry az intermezzoért, ha valakinek akad még építő jellegű gondolata privát üzenetben ossza meg velem legyen kedves. thx! ;)

#2182 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 18:43

Idézet: deuce - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 19:36

Bird_of_Prey: köszi a tanácsokat, de nincs senki, akihez hirtelen rohanjak a közelbe vinyóval

Hozzám rohanhatnál, és ki is prószálhatnánk a gépemen, csak de. 10-től most este 10-ig dolgozom, és este 11-re érek haza. Meg ugyan viszonylag közel lax hozzám, de a két kerület közt azért nehéz közlekedni este 11 után..  :(

#2183 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 18:57

Idézet: deuce - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 18:13

Sziasztok,
erre:
Kép
mondjátok meg a megoldást légyszi, mert nagyon elegem van. Jó n00b módjára képes voltam visszavinni a cd-t a boltba, és az ottani gépre felment simán. Volt már a gépemen WoW, de az haver cdjéről lett felrakva, és uninstall lett belőle partícióátrendezés miatt. Eredeti verzió mindkettő példány mielőtt esetleg kérdeznétek..
Előre is nagyon köszi!

alcohollal másold fel image-ként a cd-ket és úgy telepítsd.
volt 1 olyan wow széria (enyém is) ami csak így működött mert 2. vagy 3. cd hibás volt.

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2184 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 19:21

Pitiáner volt a megoldás, viszont annál kézenfekvőbb, viszont surprise-ként hatott a "create account" felirat ahogy kiléptem a fürdőszobámból. BePe thx a felajánlkozást, tényleg elmegyek a bányába mákot kapálni, vagy cserélek cd-t K*k*c úrral.. :(
Egy Pio dvd olvasó és egy Nec dvd-író mindketten együttes erővel utálták a 3-as lemezt, pedig direkt ezeket a beállításokat piszkáltam setupban (ide/sata/native/primary/both channels bláblá yááy). A cd-ket gépre felmásolva, onnan installálva felment a géjm, és 2-3x olyan gyorsan települt mint cd-ről, pedig csak 1 vinyóm van most.
Már csak azt nem értem, hogy mivel tud többet annak a bitang 40 feletti, korosodó NightElfnek a cd-je, hogy szerették a mehhajtóim. :D

szerk :: tasp: thx, és hogy cinikus legyek (bár nem rád nézve), nyilván a csúnya, különböző meghajtókban olvashatatlan gyári cd-vel vannak gondok. Vinyóra másolás közben jó a cd, installálás közben pedig rossz.  :o
[/intermezzo]

Szerkesztette: deuce 2005. 09. 17. 19:29 -kor

#2185 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 20:21

Idézet: deuce - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 18:21

Pitiáner volt a megoldás, viszont annál kézenfekvőbb, viszont surprise-ként hatott a "create account" felirat ahogy kiléptem a fürdőszobámból. BePe thx a felajánlkozást, tényleg elmegyek a bányába mákot kapálni, vagy cserélek cd-t K*k*c úrral.. :(
Egy Pio dvd olvasó és egy Nec dvd-író mindketten együttes erővel utálták a 3-as lemezt, pedig direkt ezeket a beállításokat piszkáltam setupban (ide/sata/native/primary/both channels bláblá yááy). A cd-ket gépre felmásolva, onnan installálva felment a géjm, és 2-3x olyan gyorsan települt mint cd-ről, pedig csak 1 vinyóm van most.
Már csak azt nem értem, hogy mivel tud többet annak a bitang 40 feletti, korosodó NightElfnek a cd-je, hogy szerették a mehhajtóim. :D

szerk :: tasp: thx, és hogy cinikus legyek (bár nem rád nézve), nyilván a csúnya, különböző meghajtókban olvashatatlan gyári cd-vel vannak gondok. Vinyóra másolás közben jó a cd, installálás közben pedig rossz.  :o
[/intermezzo]

deuce: ennyi fikázás után szeretttel várunk a szervereken  :cool:  :respect:  :up:

Fogod te még a hajad tépni WoW miatt :D

#2186 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 20:38

Én meg olvasom a topicot (én hülye  :D  ), de WoW-ot azt nem tolok, csak az új Age of Empires III-at..  :D De azzal is tök jól elvagyok, jobban tetszik, mint a WoW tetszene..  :respect:

#2187 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 21:04

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 20:21

deuce: ennyi fikázás után szeretttel várunk a szervereken  :cool:  :respect:  :up:

:D  :D  :D

#2188 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 22:43

Köszöntünk a végeláthatatlan lagok, az 1000-res pingek, a server downok és managment site offline-ok (nameg a klimatizálási problémák) dicső világában :Đ

#2189 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:22

Idézet: deuce - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 20:21

[/intermezzo]

ezt mondom :) :)
nekem is a 3. cd-vel volt a bajom. anno 2x szívtam meg az install-t míg fel nem raktam iso-ba gépre.
én olyan március környékén vettem meg, a 2. széria idején. mindenesetre érdekes a probléma, főleg
úgy, hogy nem egyedi volt. több ismerősöm is tapasztalta.

tasp
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2190 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:24

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 23:43

Köszöntünk a végeláthatatlan lagok, az 1000-res pingek, a server downok és managment site offline-ok (nameg a klimatizálási problémák) dicső világában :Đ

nincsenek laggos szerverek csak ezek :
Agamaggan, Aggramar, Al'Akir, Arathor, Aszune, Azjol-Nerub, Bladefist,
Bloodhoof, Bloodscalp, Burning Blade, Burning Legion, Crushridge,
Daggerspine, Deathwing, Doomhammer, Draenor, Dragonblight, Dragonmaw,
Dunemaul, Emerald Dream, Sunstrider, Twilight's Hammer, Zenedar, and
Warsong.

ezek mind francia üzemeltetésűek. ezeket kerüld és kész :)

tasp

#2191 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:05

-Tudna majd valaki segíteni pár küldetésben az elf papomnak? :) ( Darkshore-i küldetések )

#2192 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:07

Idézet: tasp - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 12:24

nincsenek laggos szerverek csak ezek :
Agamaggan, Aggramar, Al'Akir, Arathor, Aszune, Azjol-Nerub, Bladefist,
Bloodhoof, Bloodscalp, Burning Blade, Burning Legion, Crushridge,
Daggerspine, Deathwing, Doomhammer, Draenor, Dragonblight, Dragonmaw,
Dunemaul, Emerald Dream, Sunstrider, Twilight's Hammer, Zenedar, and
Warsong.

ezek mind francia üzemeltetésűek. ezeket kerüld és kész :)

tasp

Nemhinném h szivesen otthagynák az emberek azt a szervert amin eltöltöttek már 7 hónapot, és 1 egész klán átköltöztetése meg nem éppen 1xrű lenne.
Egyébként ez is fura h csak a Francia üzemeltetésű szerverekkel van a gond, bár ha így van lehet h nem ártana elgondolkodni a klánszintű karitranszferen (már ha van rá lehetőség), mert pl ami Arathoron megy az már tényleg kritikán aluli :mad:  :reklamacio:
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#2193 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 02:22

http://wow.allakhaza...tml?witem=19901 9.35% chance to drop

Idézet

Zulian Slicer
Binds when picked up
One-Hand Sword
78 - 146 Damage Speed 2.50
(44.8 damage per second)
Requires Level 60
Chance On Hit: Slices the enemy for 72 to 96 Nature damage. 
Passive: +12 Attack Power. 
Passive: Skinning +10.

http://wow.allakhaza...tml?witem=12709 8.85% chance to drop.

Idézet

Finkle's Skinner
Binds when picked up
Main Hand Dagger
37 - 70 Damage Speed 1.30
(41.2 damage per second)
Requires Level 58
Passive: Skinning +10. 
Passive: +45 Attack Power when fighting Beasts. 
"Property of Finkle Einhorn, Grandmaster Adventurer"

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2194 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:27

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 2:22

A második standard UBRS drop a the beast-től és mindenkinek aki a pristine hide of the biest-re pályázik alap felszeró...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2195 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:41

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 8:27

A második standard UBRS drop a the beast-től és mindenkinek aki a pristine hide of the biest-re pályázik alap felszeró...

Standard UBRS drop mi? :D

Azért nem ilyen egyszerű a dolog, voltam már lenn pár UBRS partyn és kétszer láttam, hogy esett. Egy Tarának, egy meg Drachannak.

Fionn arra akar utalni, hogy érdemesebb a Zul'Gurub-os kést farmolni ha Pristine Hide of the Beast-et akarsz :D

Ma este MC ;)

#2196 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:43

lejárt az előfizum, remélem estig be tudjuk fizetni :(

#2197 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 11:02

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 10:41

Fionn arra akar utalni, hogy érdemesebb a Zul'Gurub-os kést farmolni ha Pristine Hide of the Beast-et akarsz :D

:respect:
Valamint arra is, hogy ezzel 2x annyian lesznek majd elvileg akik meg tudják nyúzni a tacskót. Továbbá, hogy már nem csak UBRS-t lehet farmolni késért(ami legyünk őszinték a 200. run után uncsi).

#2198 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 11:19

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 3:22

Hát igen asszem ZG sokkal élvezetesebb mint UBRS viszoint 3 napra mentődik el ebből a szempontból UBRS jobb és Thekal a Tigris Boss a 2. legélvezetesebb harc volt eddig az első az a Démonos Boss volt  :D
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2199 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 11:27

Idézet: Mighty - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 13:09

Ha nem vagytok megelégedve a Blizzard EU utóbbi hetekben mutatott teljesítményévvel, írjátok alá ezt a petíciót!

Hmm 3 nap alatt 3,7K aláírás...

#2200 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 12:00

nézegettem én is a ZG-s dropokat, és hát keresgélnem kell az államat...
Major Mojo Infusion
The Twin Blades of Hakkari
Fang of the Faceless
:lollypop:

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111