HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft III.

#441 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 09. 10:17

Ma reggel akkora  :lol: -ban volt részem, hogy csak na: körbeszaladtam Burningen bányászati célzattal, erre többször is találkoztam egy Hammerheart nevű lvl15-ös pladinnal. Hogy mi a frászt keresett Burning Steppes-en? Rejtély. :) :D

Külön poén, hogy mikor belőttem a heartstone-t, látom, hogy yell-el a gyerek, hogy "help me". Nem tűnt fel neki, hogy nem neki való a terep a lvl50+-os Elite-ekkel? :think:  :D 

Szerkesztette: Etele 2005. 06. 09. 10:21 -kor

#442 Felhasználó inaktív   pooshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 10:37

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 9:17

Ma reggel akkora  :lol: -ban volt részem, hogy csak na: körbeszaladtam Burningen bányászati célzattal, erre többször is találkoztam egy Hammerheart nevű lvl15-ös pladinnal. Hogy mi a frászt keresett Burning Steppes-en? Rejtély. :) :D

Külön poén, hogy mikor belőttem a heartstone-t, látom, hogy yell-el a gyerek, hogy "help me". Nem tűnt fel neki, hogy nem neki való a terep a lvl50+-os Elite-ekkel? :think:  :D

Hat szerencsetlen nem tudta megallapitani hogy 25+-os vagy 50+ -os mobok vannak ott :-) (gondolom Redrigenel tovabb ment eszakra...)

Egyebkent en is jartam ott 25 szint korul, de hamar leleptem :-))
Ragnaros - Enslave
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)

Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)

#443 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 11:28

Nos, elkészült a klán első 2 black dragonscale cucca. Sajna nem olyan jó mint néhány set item amit a játékban találni lehet, de érdemes megpróbálni. A legnagyobb raid instance-okba állítólag istencsászár a cucc.
további 2 része van ennek a setnek, de az egyiket BRD-ben valami Thorium Brotherhood-os csávótól lehet megvenni, honored szint elérésével. Kérdésem, hogy Ő merre van az instance-ban és, hogy egy nem kovács/bányász emberke hogy növelhet náluk reput??

A 2 cucc

http://nevl.tar.hu/1/1.jpg

http://nevl.tar.hu/1/2.jpg

A végeredmény

http://nevl.tar.hu/1/3.jpg

(a fórum nem képes bevágni, így csak link lesz)

Más: tegnap elég sokat dumáltunk Night-al arról, hogy nagyon kevés a tapasztalat megosztás, nincs egy rendes magyar oldal ahol lehetne leírásokat, stratégiákat olvasni a kasztokról... Ez a fórum szép meg jó, de kb oldalanként van 1-2 HSZ ami konkrétan valami értelmes dologról szól a többi ökörködés (no offence). Erre az lenne a javaslatom, hogy csináljunk egy külön honlapot (nem vagyok a honlapkészítés guruja, de ezt bevállalom), ahova kezdetben csak mi írogatunk okosságokat, néhány guide-ot esetleg csinálunk egy fórumot, ami csak game témájú megbeszéléseknek van (instance menetek szervezése, kaszt infók megbeszélése, stratégiák megbeszélése, guild ügyei stb). Később, ha ez működik, akkor esetleg meg lehetne hívni a többi guildet is, hogy vegyenek részt a dologban, Ők is osszák meg okosságaikat velünk. Ennek így lenne értelme és szerintem nagyon sokat lendítene a dolgokon. Gondolkodjatok el rajta.

Szerkesztette: Nevl 2005. 06. 09. 11:30 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#444 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 11:30

Tegnap esti élményem:

Találtam egy truesilver bányát Booty bay közelében. Örülök, mint majom a farkának, nekem a truesilver még nagy szó  :)

Próbálom kibányászni, nem megy...hát igen, a mining-om 210, truesilverhez 230 kell. Nézem, klántársakból közelben senki, esélytelen a történet...

Nézelődöm, egyszercsak ott áll mögöttem egy lvl 45-ös kari. Whispel rám, hogy miner vagyok-e. Mondom, jah, csak nem elég a skillem a truesilverhez. Ekkor odamegy a bányához, kezdi bányászni. Nah, mondom magamban, ezt buktuk...ekkor trade ablakot nyitott rám, és az egyik ore-t odaadta.

Nah, az ilyen élményekért (is) érdemes WoW-zni.

Így ismeretlenül is  :respect:
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#445 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 11:49

Idézet: Archon - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 12:30

...
Nézelődöm, egyszercsak ott áll mögöttem egy lvl 45-ös kari. Whispel rám, hogy miner vagyok-e. ...

Ez a ritkább, legtöbbször nem kérdeznek, hanem nekiesnek a bányának. :)

Egyébként meg - ahogy én látom - aki kapja, marja (=előbb ér oda és kezd neki a bányászásnak, azé a bánya). De hát ez van, máshogy nem is igen lehet megoldani. :)

Partiban persze máshogy megy a dolog, de ez így is van rendjén. :)

#446 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 11:57

Idézet: Archon - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 12:30

Tegnap esti élményem:

Találtam egy truesilver bányát Booty bay közelében. Örülök, mint majom a farkának, nekem a truesilver még nagy szó  :)

Próbálom kibányászni, nem megy...hát igen, a mining-om 210, truesilverhez 230 kell. Nézem, klántársakból közelben senki, esélytelen a történet...

Nézelődöm, egyszercsak ott áll mögöttem egy lvl 45-ös kari. Whispel rám, hogy miner vagyok-e. Mondom, jah, csak nem elég a skillem a truesilverhez. Ekkor odamegy a bányához, kezdi bányászni. Nah, mondom magamban, ezt buktuk...ekkor trade ablakot nyitott rám, és az egyik ore-t odaadta.

Minket Ungoroban ért meglepetés :)
Questelgetünk a majmok barlangjában, 2 db lvl51-es kari, megjelnik mögöttünk egy lvl53-as és egy lvl60-as hordás.
És ami meglepő: nem támadtuk le egymást, felesbe megcsináltuk a barlangot, a főmob nekik kellett, azt nekik hagytuk, sőt felesben bányásztuk ki az ott levő thoriumot. :) Egyet ők, egyet mi. :)
Szolídan csodálkoztunk :

#447 Felhasználó inaktív   pooshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 12:11

Idézet: Archon - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 10:30

Tegnap esti élményem:

En akkor szidtam a jatek keszitoit amikor thoriumot mar tudtam banyaszni 42-43-as szinten (50-es teruleten mounton keresgelve), de azt nem gondoltam hogy a rich thorium vein-hez nem eleg a small thorium vein skill (250 asszem) hanem 275 kell hozza...
Ragnaros - Enslave
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)

Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)

#448 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 12:32

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 9:55

Aki olvassa a nevét az KÉREM reagáljon!

Nekem odavan írva a Proffessionokhez
De Miner - Enchanter Ashenear
Asdam pedig igencsak pihenő karakter de asszem Miner - Engineer
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#449 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 12:34

Idézet: pooshi - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 13:11

En akkor szidtam a jatek keszitoit amikor thoriumot mar tudtam banyaszni 42-43-as szinten (50-es teruleten mounton keresgelve), de azt nem gondoltam hogy a rich thorium vein-hez nem eleg a small thorium vein skill (250 asszem) hanem 275 kell hozza...

Azért ez nem akkora hülyeség ám, ha belegondolsz, hogy a rich thorium veinből lootolhatsz arcanite kristályt. :)

#450 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 12:50

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 12:28

az egyiket BRD-ben valami Thorium Brotherhood-os csávótól lehet megvenni, honored szint elérésével. Kérdésem, hogy Ő merre van az instance-ban

Korcsmában találod.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#451 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 13:42

hogy egy nem kovács/bányász emberke hogy növelhet náluk reput??

MC ben dobnak majd olyan cuccokat a mobok amikkel lehet reput novelni nala.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#452 Felhasználó inaktív   Ghost991 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 09. 13:46

csókolóm csókolóm :D no a Honlap nem hülyeség szvsz bár hnem fogok pl pala regényt írni h hogyan kell jáccani / taktikázni bár ha nagyon unatkozom és lehal a server talán megteszem :) a lényeg a lényeg mindenkinek érdemes saját maga kitanulini mindent a karijáról az a legnagyobb élmény nah már megint kezdek regénayesedni :) (persze csak azért mert várom havert h megcsináljuk a vadí új NASA szuperszámítógépem :) mellesleg BaluC nagyon örülök h meg vagay elégedve az aláírással bár szvsz a Nem pl nem fontos de ha szeretnéd már most kijavítom :D no még 3-fél4ig itt dekkolok és hátha valaki ír :D
Ghost Male lvl60
Cristine Female lvl53

#453 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 13:50

...

Más: tegnap elég sokat dumáltunk Night-al arról, hogy nagyon kevés a tapasztalat megosztás, nincs egy rendes magyar oldal ahol lehetne leírásokat, stratégiákat olvasni a kasztokról... Ez a fórum szép meg jó, de kb oldalanként van 1-2 HSZ ami konkrétan valami értelmes dologról szól a többi ökörködés (no offence). Erre az lenne a javaslatom, hogy csináljunk egy külön honlapot (nem vagyok a honlapkészítés guruja, de ezt bevállalom), ahova kezdetben csak mi írogatunk okosságokat, néhány guide-ot esetleg csinálunk egy fórumot, ami csak game témájú megbeszéléseknek van (instance menetek szervezése, kaszt infók megbeszélése, stratégiák megbeszélése, guild ügyei stb). Később, ha ez működik, akkor esetleg meg lehetne hívni a többi guildet is, hogy vegyenek részt a dologban, Ők is osszák meg okosságaikat velünk. Ennek így lenne értelme és szerintem nagyon sokat lendítene a dolgokon. Gondolkodjatok el rajta.

Sexy a rucid :D

Az "és osztását" már pár héttel ezelőtt felvetettem... (akkor nem reagált senki)
Írogatnék is, érdekel is, az ötlet is tetszik :)

Expert szinten kimaxoltam az Enchanterségemet (150) de sem SW-ben sem IF-ben nem találtam Ench. képzőt aki tovább tanított volna... :(
Merre keressem?

BaluC :cool2:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#454 Felhasználó inaktív   Ghost991 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 13:55

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 14:50

Sexy a rucid :D

Az "és osztását" már pár héttel ezelőtt felvetettem... (akkor nem reagált senki)
Írogatnék is, érdekel is, az ötlet is tetszik :)

Expert szinten kimaxoltam az Enchanterségemet (150) de sem SW-ben sem IF-ben nem találtam Ench. képzőt aki tovább tanított volna... :(
Merre keressem?

BaluC :cool2:

Elwyn fores keleti részén a tower of Azora tetjén tudod tovább tanulni
Ghost Male lvl60
Cristine Female lvl53

#455 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 09. 13:55

Idézet: Ghost991 - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 14:46

... mellesleg BaluC nagyon örülök h meg vagay elégedve az aláírással bár szvsz a Nem pl nem fontos de ha szeretnéd már most kijavítom :D no még 3-fél4ig itt dekkolok és hátha valaki ír :D

:respect:  Jobb lett az aláírásod, de nem csak a nemét hanem a faját is kérdezem (ez lett volna a fontosabb  :D )

Nem biztos, hogy "regény" kell oda... észrevételek, tippek, trükkök, tapasztalatok, takrikák, térképek, leírások (vagy mindez együtt és akkor lehet Regény :D )...

Idézet

várom havert h megcsináljuk a vadí új NASA szuperszámítógépem :)

És a NASA mit szolt, hogy elloptátok a gépüket?  :p

Szerk:

:respect: Ghost991 az infót ... megyek is oda :) (majd othonról)

Szerkesztette: BaluC 2005. 06. 09. 13:57 -kor

Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Twisting Nether (PvP)

#456 Felhasználó inaktív   Ghost991 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 13:57

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 14:55

:respect:  Jobb lett az aláírásod, de nem csak a nemét hanem a faját is kérdezem (ez lett volna a fontosabb  :D )

Nem biztos, hogy "regény" kell oda... észrevételek, tippek, trükkök, tapasztalatok, takrikák, térképek, leírások (vagy mindez együtt és akkor lehet Regény :D )...

És a NASA mit szolt, hogy elloptátok a gépüket?  :p

semit  azt mondták használjam egész séggel mert vmi 3 éves konfigurációjukat vittem el P4 Intel 3.0Ghz 1Mb cahce 800 FSB sztem ténleg kb 3 éves konfigjuk lehet
Ghost Male lvl60
Cristine Female lvl53

#457 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 09. 14:02

Idézet: Ghost991 - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 14:57

semit  azt mondták használjam egész séggel mert vmi 3 éves konfigurációjukat vittem el P4 Intel 3.0Ghz 1Mb cahce 800 FSB sztem ténleg kb 3 éves konfigjuk lehet

ahha... az tényleg egy régi gépük :) nekem is már elég régi (hasonló paraméterek, csak vab VGA-m és HDD-m is :p )

Akkor a kérdés:
Cristine        ??        Female Mage
Cristy        ??        Female Warlock
Ghost        ??        Male Paladin
Susy      Night Elf Female Rouge
Twisting Nether (PvP)

#458 Felhasználó inaktív   Ghost991 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 14:04

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 15:02

ahha... az tényleg egy régi gépük :) nekem is már elég régi (hasonló paraméterek, csak vab VGA-m és HDD-m is :p )

Akkor a kérdés:
Cristine        ??        Female Mage
Cristy           ??        Female Warlock
Ghost           ??        Male Paladin
Susy         Night Elf Female Rouge

szvsz  oda votl írva a HUMAN!!!! :D
Ghost Male lvl60
Cristine Female lvl53

#459 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 14:07

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 14:55

...
...

www.allakhazam.com
www.thottbot.com

:D  :D  :D  :D

#460 Felhasználó inaktív   Ghost991 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 14:09

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 15:02

VGA ::: Ati Radeon 9600 XT C3D 128mb DDR
HDD ::: 160 ata 160 sata 80 ata 40 ata
Táp  ::: Codegen 420W
Optical Drive ::: Samsugn DVD Író 16×/4×/52× (Ír/ÚjraÍr / olvas )
Memory ::: 2× 512Mb DDR 400Mhz
SoundCard ::: Régi SBLIVE
Internet Connection ::: 1.5Mbit/sec

remélem így már megfelel + sallangok (patkány, billentyűzet, monitor, webcam(Webcam sexet ne vállalok:D:D ))
Ghost Male lvl60
Cristine Female lvl53

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »