HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II.

#181 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 09. 19:36

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 13:47

Egy árat akkor is mondjál léccci....Mert így sötétben tapogatózunk...

Maximum hatvan lenne a megoldható, de nem ajánlattétel, mert messze vagyok Bp-től, felmenni meg olyan, mint a kutya vacsorája, bizonytalan, ez az én bajom, a Nyugat-kapuja kicsit messze van, nekem legalábbis, de gondolom, annyiból azért már összejönne.

PÜ ment!
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#182 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 20:34

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 19:36

Maximum hatvan lenne a megoldható, de nem ajánlattétel, mert messze vagyok Bp-től, felmenni meg olyan, mint a kutya vacsorája, bizonytalan, ez az én bajom, a Nyugat-kapuja kicsit messze van, nekem legalábbis, de gondolom, annyiból azért már összejönne.

PÜ ment!

Igazából az ,hogy feljössz érte Pestre nem gáz mert én folyton Pesten vagyok és addig maradhat a cucc míg el nem viszed...Na mind1...

#183 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 21:05

Idézet: Sándor -P20- - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 17:21

Ventit a gépbe?????????  :reklamacio:  :D
Örülök hogy megszabadultam összes zajgenerátortól  :cool:
Jelenleg a Samsung vinyó a leghangosagg a gépemben.... :cool:  ha tehetném kivágnám a fenébe azt is, de sajnos vinyó az még kell.... :D

beledugsz a gépbe banyek 2db 12dB-es silentmaxot gumialátéttel és ha hallod hogy megy akkor jobb füleid mint az Atyaúristennek :p :D  ;)
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#184 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 06:15

Zollka:

Alphacoolnál megoldható az, hogy olyan blokkot vennék ami jó a mostani procimra (p4 s478) és majd a jövőbelire (p4 lga775) is? Ugyanez lenne a kérdésem videókártyára is (most 9800pro, de majd X8**)

kb az alábbiakat néztem ki de azért szükségem lenne a szakvéleményedre :)

Laing DDC pump 12V Pro
CPU Alphacool NexXxoS XP
Alphacool MCX ATI complete set
Alphacool NexXxoS Xtreme III
GFX Alphacool NexXxoS GP1X-A ATI
Watercool reservoir AB-G with bezel

+apróságok.

#185 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 11:33

Idézet: syab19 - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 18:59

khmm csosz, nem éppen erről van szó...

Hát akkor egyelőre szemezgetés marad, de amint lesz keret Zollka jelentkezem!!!! :D
És köszi mindenkinek a tanácsokat! Főleg Lojának...  :respect:

Sajnos pont errol. Mar tobbszor is targyaltuk itt, ezeknek a rendszereknek alacsony a hutoteljesitmenye, kb egy jo leghuto teljesitmenyevel azonos.

#186 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 12:27

Idézet: Repiv - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 6:15

Zollka:

Alphacoolnál megoldható az, hogy olyan blokkot vennék ami jó a mostani procimra (p4 s478) és majd a jövőbelire (p4 lga775) is? Ugyanez lenne a kérdésem videókártyára is (most 9800pro, de majd X8**)

Laing DDC pump 12V Pro
CPU Alphacool NexXxoS XP

+apróságok.

megoldható a későbbi másik lefogatás de az feláras...Olyan 3000Ft-tal több a másik lefogatás...Szal a helyedben inkéább úgy nézném a dolgokat ki,hogy jó időre legyen jó az egyik lefogatás ,hogy ne kelljen hamar cserélni mert az felesleges pénkodiobás úgy...

Amivel em értek egyet az a Watercool-fél kiegyenlítő...Drága és semmi gyakorlati haszna...A legegszerűbb kiegyenlítő is megteszi és kevesebb mint felébe kerül...
A tripla radi jó dolog de én inkább 2 dualt vennék ha egy dual nem elég mert a tripla méreteiből adódóan rohadt nehezen helyezhető el...

#187 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 13:05

köszi a választ!

Egyébként nekem megér az +3000 ft-ot hogy már a mostani gépemre feltudom rakni a vizhűtést és majd hónapok múlva mikor lecserélem a gépet akkor nemkell uj blokkot vennem az uj procira meg vga-ra hanem egyszerüen csak a másik felfogatót használom.

Melyik kiegyenlitőt ajánlod? azért néztem ki azt mert elég nagy a térfogata és úgytudom a vízhűtésnél az csak előny ha minél több viz van a rendszerben.

Egy db dual radi 2db ventivel kb mit képes lehűteni? tehát elég a procira + vga-ra?

#188 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 15:28

Idézet: Repiv - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 13:05

köszi a választ!

Egyébként nekem megér az +3000 ft-ot hogy már a mostani gépemre feltudom rakni a vizhűtést és majd hónapok múlva mikor lecserélem a gépet akkor nemkell uj blokkot vennem az uj procira meg vga-ra hanem egyszerüen csak a másik felfogatót használom.

Melyik kiegyenlitőt ajánlod? azért néztem ki azt mert elég nagy a térfogata és úgytudom a vízhűtésnél az csak előny ha minél több viz van a rendszerben.

Egy db dual radi 2db ventivel kb mit képes lehűteni? tehát elég a procira + vga-ra?

az a 3000 az blokkonként 3000...A dual radin attól függ milyenventiket használsz...Mekkora fordulat stb...A tripla nem rossz dolog csak kb. 45 centi hossz szal tudjad előre ,hogy azt hova fogod elhelyezni...Másrészt az sem mindegy ,hogy a radi az meleg v. hideg levegőt kap...

Van még nagyobb térfogatú tartály is olcsóbban mint az AGB...Egyébként pedig a víz mennyisége nem igazán meghatározó...Ez inkább csak extrém nagy mennyiségnél meghatározó...Mondjuk ha 40 litert bele tudsz pakolni az meg meghatározó...De a 1 vs 2 liter nem oszt szoroz...Max akkor ha olyan a tarály mint a Zalman reserator...De sajna ilyet nem tudok hozatni mert europában még nem kaphatók az ilyen kiegyelítők....Egyébként pedig az áruk sem túl jó olyan 12-13K...

#189 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 15:30

Idézet: Sándor -P20- - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 18:21

Ventit a gépbe?????????  :reklamacio:  :D
Örülök hogy megszabadultam összes zajgenerátortól  :cool:
Jelenleg a Samsung vinyó a leghangosagg a gépemben.... :cool:  ha tehetném kivágnám a fenébe azt is, de sajnos vinyó az még kell.... :D

Fogdosd meg a proci melletti dolgokat, kondik stb.. pickét melegek, nem ? Vízhűtés elötte a procihűtő hűtötte azokat is, most pedig semmi. Egyébként meg leszabályozva bármelyik venti megoldja a rammelegedésedet. De ha ennyire ragaszkodsz a vízhez akkor hajrá, én maradok a legegyszerübb, leghatékonyabb és legolcsóbb megoldásnál.

#190 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 16:24

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 15:30

Fogdosd meg a proci melletti dolgokat, kondik stb.. pickét melegek, nem ? Vízhűtés elötte a procihűtő hűtötte azokat is, most pedig semmi. Egyébként meg leszabályozva bármelyik venti megoldja a rammelegedésedet. De ha ennyire ragaszkodsz a vízhez akkor hajrá, én maradok a legegyszerübb, leghatékonyabb és legolcsóbb megoldásnál.

Igen...Ha egy ultrahalk 12 voltos8 centis ventit átköt az ember 5 voltra az csap egy kis légáramlatot de semmi hangja nincsen...HA pedig valaki tényleg ennyire rgaszkodik a vízhez akkor fizesse meg az extra árat...

#191 Felhasználó inaktív   Sándor -P20- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 19:54

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 17:24

Igen...Ha egy ultrahalk 12 voltos8 centis ventit átköt az ember 5 voltra az csap egy kis légáramlatot de semmi hangja nincsen....

Nos én személy szerint hangtalan ventit még nem hallottam....... :smoker:
A tápomba egy valami rettenetesen halknak hirdetett 12cm-es ventit raktam 5V-ra. Ami tény, hogy szél, és csapágy zaja az nincs, de most is hallom az elektronikájának a kattogását... :eek:  :mad:

#192 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 00:31

Idézet: Sándor -P20- - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 19:54

Nos én személy szerint hangtalan ventit még nem hallottam....... :smoker:
A tápomba egy valami rettenetesen halknak hirdetett 12cm-es ventit raktam 5V-ra. Ami tény, hogy szél, és csapágy zaja az nincs, de most is hallom az elektronikájának a kattogását... :eek:  :mad:

rakjál be elé egy kondit az segít rajta...

#193 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 18:25

összertam pár dolgot azoknak akik kérdeztek majd este berakom őket!

#194 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 01:54

Idézet: Repiv - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 6:15

Zollka:

Laing DDC pump 12V Pro
CPU Alphacool NexXxoS XP

+apróságok.

Ezeket mindet meg tudom hozni, az össz ár attól is függ mennyi a leadott rendelés...Tehát csak ha a többiek is biztosra mondják ki mit akar akkor tudom mondai...

Kiegyenlítőből ha nagyot szeretnél akkor van literes nagyságú is egyébként és az is csak 40 euro míg az AB 50...

#195 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 01:57

Idézet: BBalázs - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 10:16

Zollka:

nekem is hasonló a helyzetem, jelenleg socket-a, de majd 939 lesz belőle év végéig, a lényeg a csend és
max 60k-ig jó vagyok.

vapostore tényleg gagyi? elég jókat olvastam a rendszereikről

összeírtam egy nagyon profi cuccost mindennel de kicsit meghaladta a 60-at pár ezer forinttal...Ha nem fér bele szóljál és akkor megpróbálok valami mást összehozni....Ha ok akkor leírom mik voltak benne....

#196 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 01:58

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 19:36

PÜ ment!

Ha érdekel a rendelés akkor szój még a hétvégéig mert totál mshogy tervezek akkor köszi :)

#197 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 02:00

Idézet: syab19 - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 17:59

khmm csosz, nem éppen erről van szó...

Hát akkor egyelőre szemezgetés marad, de amint lesz keret Zollka jelentkezem!!!! :D
És köszi mindenkinek a tanácsokat! Főleg Lojának...  :respect:

Nem minden nap van rendelés szal ha érdekel a dolog akkor szóljál még most a héten mert máskülönben szerintem min. fél év múlva lesz újabb rendelés....Illetve hát amikor újra jelentősebb mennyiség összejön...De az sincs havonta...

#198 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:01

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 2:58

Ha érdekel a rendelés akkor szój még a hétvégéig mert totál mshogy tervezek akkor köszi :)

Köszi, de negativ, másra kell most a zsé, csak érdeklődésképp volt! :respect:  ;)
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#199 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 09:30

Csak érdeklődésképpen: Van már vmelyik gyártónál Heatpipeos cpublokk vízhűtéshez? Értem ez alatt azt, hogy tudsz-e ilyet hozni?

#200 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 09:40

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 2:00

Nem minden nap van rendelés szal ha érdekel a dolog akkor szóljál még most a héten mert máskülönben szerintem min. fél év múlva lesz újabb rendelés....Illetve hát amikor újra jelentősebb mennyiség összejön...De az sincs havonta...

Zollka: nekem írj fel légyszi egy ddc-pro-t, a lehetQ legnagyobb csonkokkal. Köszi!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

Téma megosztása:

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.