Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II.
Elküldve: 2005. 08. 05. 15:37
http://mekk.nextra.r...MG_3657.JPG.jpg itt jol latszik , hogy nem sarga hanem ezust szinu!
#2 AMD 3700+SD@3000Mhz@1.43V | DFI Lanparty NF4 Ultra-D | STB
MY RIG
Elküldve: 2005. 08. 05. 15:51
Elküldve: 2005. 08. 05. 16:04
MY RIG
Elküldve: 2005. 08. 05. 16:16
Idézet: m3kk - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 17:04

Elküldve: 2005. 08. 05. 23:13

A többiekre pedig vár a rendelésük átvétele ,szal gyorsan tessék

Elküldve: 2005. 08. 06. 09:51
Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 0:13

Csütörtökön veszem majd át én, vagy a kollégám. Bocs a késedelemért újfent!

Elküldve: 2005. 08. 06. 10:41
Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 0:13

Belekezdtem, de péntek este volt egy kis baráti összejövetel, így csak most lettem kész vele.
Nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek hittem, de azért csak kész lett! Működik minden tökéletesen, igaz van/volt még pár gondom:
- a hdd hűtőt nem tudtam még normálisan rögzíteni, mivel a gyorsrögzítős a házam és ez kb 2-3 cm-el kisebb

- a nb blokknál a kijövő csonkot lazára hagytad zollka, de hál istennek észrevettem. nem biztos, hogy kifolyt volna a víz, de azt sem hiszem, hogy bírta volna szárazon
- a 9800pro-m ontja a meleget a házba, vmit ki kell találjak rá
A ventik nagyon csendesen, nem is lehet hallani őket a radin, jó választás volt, thx.
Csak a tápom és a vinyó hangja zavar, de ezeket már elnyomja a klíma

ui.1: a többieknek jó szerelést!
ui.2: majdnem elhasználtam az összes műanyag csövet

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2005. 08. 06. 11:57
Idézet: BBalázs - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 10:41
Nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek hittem, de azért csak kész lett! Működik minden tökéletesen, igaz van/volt még pár gondom:
- a hdd hűtőt nem tudtam még normálisan rögzíteni, mivel a gyorsrögzítős a házam és ez kb 2-3 cm-el kisebb

- a nb blokknál a kijövő csonkot lazára hagytad zollka, de hál istennek észrevettem. nem biztos, hogy kifolyt volna a víz, de azt sem hiszem, hogy bírta volna szárazon
A ventik nagyon csendesen, nem is lehet hallani őket a radin, jó választás volt, thx.

Lazára hagytam az nb blokkon a csatit???? Szerintem csak neked tűnt lazának mert kizárt ,hogy olyat adjak ami folyni fog!!! Érintkezett a gumirész a plexivel annyira ,hogy a körmöd nem tudtad volna benyomni alá? Ha igen akkor no problem mert nálam szinte mindegyik innova blokkon "csak" ennyire van rajta a csatlakozó....
Egyébként örülök ,hogy minden ok! Ettől függetlenül én sem vagyok tévedhetetlen és lehet ,hogy az a 90-100 csatlakozó közül egyet nem jól csavartam be ,bár kétlem mert villás kulcssal húztam rá mindet miközben már ha kézzel ráhúzod erősen nem fog ereszteni!

Szerintem csak neked tűnt "lazának" a többihez képest!

Elküldve: 2005. 08. 06. 11:58

9800 pro-ra Te is tudod a megoldást

Elküldve: 2005. 08. 06. 12:00

Jah igen ezt akartam mondani ,hogy nem olyan egyszerű egy komplett cuccot sem összerakni mint gondolnák sokan így mindenkit kérek full óvatos legyen!
Egyébként örülök s ,hogy senki nem vett passzív radiátoros rendszert mert akkor lett volna egy utam hozzá biztosan

Elküldve: 2005. 08. 06. 12:16
Tettem fel a galériámba képet a hőmérsékletekről, ha érdekel nézd meg.
Elég gáz, hogy pl. a cpu-nb között alig van távolság és a műanyag cső egyszerűen betörik ha rövid, ha meg túl hosszú akkor alig fér el a házban. Tettem bele szépen letisztított vastag rozsdamentes acél drótot, ami megtartja a csövet és nem engedi összeugorni. Nem tudom, hogy ha lenne még egy vga blokk, azt hogy tenném be, mert elég kicsi a távolság.
HDD hűtőre modj vmi okosságot, mert most csak simán be van téve
a házba és a saját súlya tartja meg.
Elküldve: 2005. 08. 06. 12:38
Idézet: BBalázs - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 12:16
Elég gáz, hogy pl. a cpu-nb között alig van távolság és a műanyag cső egyszerűen betörik ha rövid, ha meg túl hosszú akkor alig fér el a házban. Tettem bele szépen letisztított vastag rozsdamentes acél drótot, ami megtartja a csövet és nem engedi összeugorni. Nem tudom, hogy ha lenne még egy vga blokk, azt hogy tenném be, mert elég kicsi a távolság.
Ok,akkor már tudom a probléma okát....A csatin lévő csavar amivel a csövet rögzíted az ugyan abba az irányba zár és lazúl mint maga a csatlakozó menete... Mivel ez plexi blokk mondtam ,hogy nem húzom meg erősen annyira mert berepedhet...Amikor kicsavartad gondolom erősre volt a cső is rögzítve így kiscavarodott a blokkból is a csati ,de ez logikus...Jártam így már én is számtalanszor és nem kimondottan annak a jele ,hogy nem volt eléggé benne a csati! Másrészt lehet jobb így mert ha pedig erősebben rá van húzva csak kilazul és nem jön ki a csati azt meg észre sem veszed! Ez megesik,erre mindenkit kérek ,hogy ügyeljen!!!! Amikor becsavartad a csövet ugyan abba az irányba rá is húztad ezek alapján logikusan a csatit ,mikor pedig kilazítottad akkor pedig leszedted vele együtt...Ne aggódj 100%-ra nem eresztett volna hidd el

Bár Te nagy előnyben vagy mert 220-as a pumpád,akinek egy Laing pumpája van csakis menet közben tudja majd ellenőrizni,hogy akkor mindent jól ráhúzott-e,bár ha külön kapcsolja a tápot be az még megoldás ,de a laing pumpánál ezt nem ajánlom mert az indulási áramfelvétel 60 watt és túlterheli egy ágon a tápot úgy ,hogy közben a többi ágon 0 a terhelés és ez könnyen a táp halálát okozhatja...Ezért is mondtam Repivnek ,hogy első rendszere a blokkok alá kell rakni dupla papírzsepit és odafogatni a csövekre ,ha 20 perc alatt nem ereszt akkor az univerzum végéig sem fog

Elküldve: 2005. 08. 06. 12:43
A hőmérsékletek nagyon jók!Reméltem is ,hogy azok a ventik nem csak halkak lesznek de jól is teljesítenek! Megkönnyebbűltem ,hogy beváltak!

Most ugye akkor a vinyó blokk a ház aljában figyel a vinyóval rajta?
Csinálj egy képet a problémáról mert nem igazán értem így szavakba öntve ,hogy is van!
Elküldve: 2005. 08. 06. 12:52
hol van a galériád?
Elküldve: 2005. 08. 06. 15:15
Csak mert rohadt jó cuccaik vannak nekik is és őket is jó áron tudnám prezentálni....
Pl. van a RAM hűtő blokkjuk ami egyszerre 2 modult is tud hűteni...Kb. 8K lenne egy ilyen szal nézzetek körbe náluk

Szerkesztette: Zollka 2005. 08. 06. 15:26 -kor
Elküldve: 2005. 08. 06. 15:41
Ez szep es jo, de mivel szoritod a Ram ra?

MY RIG
Elküldve: 2005. 08. 06. 16:02
Idézet: m3kk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 15:41
Ez szep es jo, de mivel szoritod a Ram ra?

Elméletileg állítható a szélessége és beszorítható a modul a két hőátadó lemez közé...Nem láttam még előben én sem de én is ilyet veszek hamarosan!
Elküldve: 2005. 08. 06. 17:40
Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 13:52
ITT, de majd még tolok fel képeket
Elküldve: 2005. 08. 06. 17:42

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:16