Idézet: Sándor -P20- - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 8:48
Bocs, hogy tovább offolok, de tekintve az utóbbi pár nap bődületes forgalmát, szerintem még el fog menni...

Bár joban belegondolva, egy vizes gépnek is kell tápellátás, tehát nem is annyira off...
Az utóbbi pár napban nézegettem a tápegység felhozatalt, és mivel nem találtam számomra elérhető vizest, ezért a "hagyományosakat" kezdtem nézegetni.
Szerintetk
EZ mennyire megbízható?
Illetve ennek is keveslem a teljesítményét...
Szerintetek létezik valami hasonló (nem ventis) táp nagyobb teljesítményűben? Kb 400W környékén gondolkodok. Azért kellene ekkora, hogy ugyanmá had ne kelljen egy Kb 30 - 40E-s tápot jövőre lecserélni mert nem fogja elbírni az újabb cuccokat.
Akkor innentől ON...
Zolka, mikorra lesz valami abból a VGA blokkból? :confused:
Helló!
Nekem pontosan egy ilyen tápegységem van.
Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Hangja nincs (nem búgnak a tekercsek, kondik), a teljesítményéről pedig annyit, hogy habár nincs mindenfélével telepakolva a gépem (3 vinyó, egy erősen tulhuzott prescott proci, optikai egység + néha még egykét apróság, de ezek a fő"fogyasztók"), de szerintem elégséges. Főleg hogy ugye ráirhatnak egy tápra akármilyen teljesítményt, ha annak jórészét nem tudja leadni (mert szar). A kábelezése is kiváló (szépen háló fogja a kötegeket, stbstb). Melegedéssel sincsa baja, amióta megvettem (kb hónapja) maximum egy restart erejéig volt kikapcsolva a gép és nem volt ujraindulás, kifagyás, semmi.
Egyedül kivetnivalónak azt találtam, hogy mire hozták meg ezt a kis cuccot....Az első darabot 2 munkanapba telt, aztán rendeltem még1et ebből... na az több mint 2 hónapig jött... (vesztemre spórolni akartam kb ezer forintot és ezért mentem az eksztrémdigitálba, és ott valahogy nem sürgették..) De ez már nem tartozik szorosan a témához
Összegezve: csak javasolni tudom a megvételét! (Arra azért figyelj, hogy a házadba beférjen, illetve a ház végénél legyen hely a kilógó hűtőrácsnak)
Szerkesztette: asdasd23 2006. 01. 30. 11:29 -kor
0dB.