HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon II.

#501 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:48

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:43

akkor már azt kéne csinálni, hogy x perc alatt mennyi kört tudunk futni...

5 perc alatt 2,5896 kör? Akkor inkább maradjon a mostani
WoT nick: Atti77

#502 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:50

Idézet: Atti - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:48

Inkább fordítva kéne :)
Mondjuk 3 kört egyben ki mennyi idő alatt teljesít. Ez izgibb lenne.

#503 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:52

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:43

akkor már azt kéne csinálni, hogy x perc alatt mennyi kört tudunk futni...

...kezd olyan lenni, mint a "furulyakoncertes" south-park részben, mikor a Mr Garisson apja bement a kocsmába és kérdezett valamit... :D :D

Namindegy, de azért az ötlet nem hülyeség, ugye?

Az kétségtelen, hogy pl. kanadában a célegyenes előtti lassító sikán úgy venni, hogy ne vágd le és gyors is legyen elég nehéz, de gondoljatok bele, a versenyen sincs másképpen, sőt 60-70 kört kell menni, hogy ne hibázz :)

Szóval csak másképpen kell rágondolni, vegyük úgy hogy 60 kör helyett kell csak 5-öt menni. Az életben sem kezdhetik újra, ha mondjuk 2 tizedet veszítenek az első szektorban :)...nem nyomhatják az iszképet ezerrel :)
"1980 óta rengeteget tanult az emberiség, én például akkor még olvasni se tudtam, most meg már írni is."
Karotta

#504 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:52

Idézet: Atti - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:48

szerintem is maradjon a régi, csak Kalapur felvetésére reagáltam emígyen
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

#505 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:54

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:50

Inkább fordítva kéne :)
Mondjuk 3 kört egyben ki mennyi idő alatt teljesít. Ez izgibb lenne.

ezt írtam én is csak 5 körrel, de már a három is jó, bár ott még benne van a dologban az, hogy "jaj csak a harmadik kör is legyen meg áthúzás nélkül, mert ha áthúzza ez a köcsög telemtria, akkor..."
"1980 óta rengeteget tanult az emberiség, én például akkor még olvasni se tudtam, most meg már írni is."
Karotta

#506 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:55

Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:52

...kezd olyan lenni, mint a "furulyakoncertes" south-park részben, mikor a Mr Garisson apja bement a kocsmába és kérdezett valamit... :D :D

Namindegy, de azért az ötlet nem hülyeség, ugye?

Az kétségtelen, hogy pl. kanadában a célegyenes előtti lassító sikán úgy venni, hogy ne vágd le és gyors is legyen elég nehéz, de gondoljatok bele, a versenyen sincs másképpen, sőt 60-70 kört kell menni, hogy ne hibázz :)

Szóval csak másképpen kell rágondolni, vegyük úgy hogy 60 kör helyett kell csak 5-öt menni. Az életben sem kezdhetik újra, ha mondjuk 2 tizedet veszítenek az első szektorban :)...nem nyomhatják az iszképet ezerrel :)

akkor inkább szerintem legyen az, hogy online edzéseken legyen verseny is
ez persze azzal jár, hogy akkor már nem tud belépni senki, ha megy a futam

#507 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:59

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:55

akkor inkább szerintem legyen az, hogy online edzéseken legyen verseny is
ez persze azzal jár, hogy akkor már nem tud belépni senki, ha megy a futam

az is jó lenne, sőt, legalább lenne egy kis életszaga, csak az lehet a gond, ha kicsit meglökjük egy mást (forgalommal szembe 300-zal :) )
de határozottan jó az ötlet, még ha nem is tőlem származik :D
Karotta

#508 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:10

Este lesz szerver??? Kellene még kicsit tesztelni a gumikat!!! LOL

Meg igy tudnék egy kis segitséggel szolgálni a BAR Honda csapatnak!!! Tényleg, tesztpilótának nem lehet jelentkezni???

A pályákat oda tettem be, ahol a többi van, de a játékban nem látni... TXT speciel ahhoz nem volt!

#509 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:19

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:10

Este lesz szerver??? Kellene még kicsit tesztelni a gumikat!!! LOL

Meg igy tudnék egy kis segitséggel szolgálni a BAR Honda csapatnak!!! Tényleg, tesztpilótának nem lehet jelentkezni???

A pályákat oda tettem be, ahol a többi van, de a játékban nem látni... TXT speciel ahhoz nem volt!

lehet, hogy a különböző mod-ok miatt már nem tudod telepíteni...
próbáld meg egy másik gépen egy szűz telepítésre feltenni, persze még akkor sem árt elolvasni a txt fájlt, ami persze nincsen :)
Karotta

#510 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:27

Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:19

lehet, hogy a különböző mod-ok miatt már nem tudod telepíteni...
próbáld meg egy másik gépen egy szűz telepítésre feltenni, persze még akkor sem árt elolvasni a txt fájlt, ami persze nincsen :)

Az egyik txt-ben az volt irva, hogy seasondata/circuits/ nah, ide be is raktam és semmi...

Pánik a köbön!!!

A tesztpilótai lehetőségről vélemények???

#511 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:29

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:27

Az egyik txt-ben az volt irva, hogy seasondata/circuits/ nah, ide be is raktam és semmi...

Pánik a köbön!!!

A tesztpilótai lehetőségről vélemények???

mivel BAR-os vagy, ezért ott érdeklődj,
hogy gondolod? belekerülnél az időeredményekbe, mint teszt kör? vagy hogy

#512 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:41

Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:30

Van egy ötletem,
ne egy kör eredménye alapján versenyezzünk, hanem mondjuk 5. Bár tudom 1 kört is elég nehéz jól összehozni, de így a mák faktor kisebb lenne, és biztonságosabb lenne a verseny. nem füstölnénk el annyi motort, nem fecsérelnénk el annyi benzint a fel és levezető körökben :D

najó ezek az érvek baromságok, de sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a mezőny szerintem.

azt is csinálhatjuk, hogy akinek van kedve az versenyez így is, meg úgy is.

csak azt nem tudom technikailag, hogy lenne kivitelezhető a dolog. Talán a telemetria tud session-t elmenteni és ott tetszőleges egymásutáni 5 kör idejét össze lehetne adni.

elsőre ne mondjátok, hogy hülyeség, én is biztos ezt tenném, ha más agyából pattant volna ki.

érveket várok pro és kontra.

Erről nekem az a véleményem, amit már előttem is elmondtak, hogy akkor inkább már legyen egy online verseny ha már mindenképpen egyenletességről és egyenlőségről beszélünk.
Izgalmasabbnak biztos izgalmasabb lenne, mint 5 kört egymás után lenyomni, ráadásul 5 kör hibátlan megfutásához, baromi sok időre lenne szükség, amivel én személy szerint nem igazán rendelkezek. Az online verseny meg legfeljebb 2 óra aztán csá. Az meg, hogy ki mennyit tesztel előtte az már megint más kérdés. Persze az online versenynek is vannak nagyon nagy buktatói és legalább 3 oldalas szabálykönyv kellene hozzá, ami nagyon drasztikusan megváltoztatná a mostani versengést, szal nem biztos, hogy túl jó ötlet az sem. Én régebben még a 2000-rel nyomtam 70-80 körös versenyeket, de sosem sikerült hibátlanul végigmennem, szal nagyon másképpen kell menni 80 körön mint 1-en, de szívesen kipróbálnám egyszer a jelenlegi mezőnnyel :respect: mondjuk abból kiindúlva, ahogy az edzéseken is megyünk, nem sok jóra lehetne számítani :D  :D
Én szóltam, szerintem :) 

#513 Felhasználó inaktív   BraveF1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:54

Kaptam képet, megosztom veletek:

Kérdés a képhez: "Mi a különbség? Soroljon fel 14 apró eltérést a két kép között!"

:D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1119448449.jpg

#514 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:55

Idézet: Bibu - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:41

Erről nekem az a véleményem, amit már előttem is elmondtak, hogy akkor inkább már legyen egy online verseny ha már mindenképpen egyenletességről és egyenlőségről beszélünk.
Izgalmasabbnak biztos izgalmasabb lenne, mint 5 kört egymás után lenyomni, ráadásul 5 kör hibátlan megfutásához, baromi sok időre lenne szükség, amivel én személy szerint nem igazán rendelkezek. Az online verseny meg legfeljebb 2 óra aztán csá. Az meg, hogy ki mennyit tesztel előtte az már megint más kérdés. Persze az online versenynek is vannak nagyon nagy buktatói és legalább 3 oldalas szabálykönyv kellene hozzá, ami nagyon drasztikusan megváltoztatná a mostani versengést, szal nem biztos, hogy túl jó ötlet az sem. Én régebben még a 2000-rel nyomtam 70-80 körös versenyeket, de sosem sikerült hibátlanul végigmennem, szal nagyon másképpen kell menni 80 körön mint 1-en, de szívesen kipróbálnám egyszer a jelenlegi mezőnnyel :respect: mondjuk abból kiindúlva, ahogy az edzéseken is megyünk, nem sok jóra lehetne számítani :D  :D
Én szóltam, szerintem :) 

hát a legjobban rajtad áll az online verseny kérdése, úgye érted mire gondolok? ;)

ha esetleg lenne is tényleges verseny, akkor az biztos, hogy a törésen változtatni kell valamit, a kilökéseknél pedig ismételten számolni kell, szóval ez télleg hosszú lenne ezt megalkotni, de ha van igény, akkor összedobhatok valami szösszenetet.

#515 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:55

bár a képen nem látszik, de vicces, hogy tavaly és idés is a jordan úgy füstölt induláskor mint a gőzmozdony :D
Karotta

#516 Felhasználó inaktív   BraveF1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:57

Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:55

bár a képen nem látszik, de vicces, hogy tavaly és idés is a jordan úgy füstölt induláskor mint a gőzmozdony :D

Gyengébbek kedvéért: a bal képen a felvezető kör van, a jobb oldalin a rajt... :D :D

#517 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 15:00

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:55

hát a legjobban rajtad áll az online verseny kérdése, úgye érted mire gondolok? ;)

ha esetleg lenne is tényleges verseny, akkor az biztos, hogy a törésen változtatni kell valamit, a kilökéseknél pedig ismételten számolni kell, szóval ez télleg hosszú lenne ezt megalkotni, de ha van igény, akkor összedobhatok valami szösszenetet.

áááááááááááááá, mint a aprlamentben, hiába írsz le bármit is, azt be kell tratani/tartatni, vagyis minden versenyre kellene egy bíró, aki mindent lát...no way
Szerintem elég ennyi, hogy törés kikapcsolva, aztán ha kilüökjük egymást, azt úgyis elismerjük, mert mi tisztességes emberek vagyunk. A gond inkább ott van, hogy ami nálam nem kocc, az másnál az lehet, mert xar a multipléjer motorja, úgyis az élveze miatt csináljuk, aztán legfeljebb anyázunk egy kicst viccből, meg majd jól kirángatok mindenkit a szülei mellől a limuzinból :).
Karotta

#518 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 15:03

Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 16:00

áááááááááááááá, mint a aprlamentben, hiába írsz le bármit is, azt be kell tratani/tartatni, vagyis minden versenyre kellene egy bíró, aki mindent lát...no way
Szerintem elég ennyi, hogy törés kikapcsolva, aztán ha kilüökjük egymást, azt úgyis elismerjük, mert mi tisztességes emberek vagyunk. A gond inkább ott van, hogy ami nálam nem kocc, az másnál az lehet, mert xar a multipléjer motorja, úgyis az élveze miatt csináljuk, aztán legfeljebb anyázunk egy kicst viccből, meg majd jól kirángatok mindenkit a szülei mellől a limuzinból :).

ez arra az esetre irányult, ha véglegesen vagy komolyabban gondoljuk az online versenyzést, és nem kell hogy bíró figyeljen, hisz azt később is ki lehet elemezni, mert felveszi a program a verseny futamát

#519 Felhasználó inaktív   kalapur 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 15:57

Gyengébbek kedvéért: a bal képen a felvezető kör van, a jobb oldalin a rajt... :D :D

sorry, azt hittem a tavalyi és az ideji rajt, akkor nem szóltam. inkább kérdezek, melyik a ferrari? :) :)
Karotta

#520 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 16:03

sorry, azt hittem a tavalyi és az ideji rajt, akkor nem szóltam. inkább kérdezek, melyik a ferrari? :) :)

:think:

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »