Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 18:39
jah: a kalapur által felvetett dolgokhoz:
sztem abszolút nem jó 5let. és ezt nem azért mondom, mert én vagyok az, aki 120db kör után futja az addigiaknál 2 seccel jobb, későbbi leadásra kerülő körét, majd soha többé hasonlót.
...
az online verseny felé húzást szintén nem találom jó 5letnek, mert a banda összehozása meghatározott időben szinte lehetetlen. a szerver és netkód problémákról ne is beszéljünk. ha pedig komolyan zajlana le a verseny akkor a már említett szabályozások is durvák lennének.
...
Egyetértek vipisráccal mindkét dologban.
Kanadában össze-vissza időket mentem, amit végül leadtam azt az edzés első körében futottam, utána csak +4-5 tizedes időt tudtam menni.
Eddig USA-ban egy kört sem mentem, felraktam a trackpackot meg a telemetriát aztán annyi.
Tegnap (vagyis már ma) éjjel 1-re értem haza, úgy, hogy délután 3-kor még sejtésem sem volt róla hogy nem leszek otthon (remélem ilyen mostanában gyakrabban elő fog fordulni
Bónuszként hétfőtől-szombatig bármelyik napon előfordulhat hogy este 10-ig dolgozom.
Tényleg már csak a hab a tortán az elképesztő sebességű 33,6-os modemem :Đ Eléggé ön- és közveszélyes vagyok úgy is hogy egyedül körözök, nem akarom elrontani senki játékát.
Ma talán tudok pár ismerkedő kört menni a pályán, de már vagy 3-4-5 napja nem sikerült normálisan kialudnom magam, úgyhogy örülni fogok ha nem kenem a palánkra a gépet félpercenként.
Holnap megint nem fogok tudni edzeni, marad a hétvége hogy összehozzak valami értelmesebb időt.
Abban viszont benne lennék hogy egy lan-party keretében menjünk egy maratoni versenyt
Szóval én inkább a jelenlegi rendszert támogatom

Súgó
A téma zárva.