HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#1121 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 22. 21:27

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 22:14

hát nem sírdogálnék, ha nekem menne ilyen döcögősen  ;)  De tudod mit, ennek a döcögős eredménynek az 1/10000-ed részével is kiegyeznék ;)

Hát ezzel én is így vagyok  :up:
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1122 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 22:19

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 21:48

Mellesleg tényleg röhejes, hogy 5 éve várnak a vindóz felhasználók egy új oprendszerre és mit kapnak? egy új nevet, és nem egy új oprendszert. Ez gáz. :eek:

definiáld már, mit értesz új oprendszer alatt.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1123 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 22:38

Idézet: kAy - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 21:19

definiáld már, mit értesz új oprendszer alatt.

Valami olyat, ami kissé jobb, szebb, biztonságosabb, gyorsabb mint a jelenlegi XP. Jaaa, hogy ez az OS X..... :D 
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#1124 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 22:41

operációs rendszer:
A számítógépek működésének elengedhetetlen részét képező szoftver, amelynek feladata az alapvető szolgáltatások biztosítása a programok számára, valamint az alkalmazások és a felhasználó közti kommunikáció biztosítása.
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#1125 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 22:54

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 23:38

Valami olyat, ami kissé jobb, szebb, biztonságosabb, gyorsabb mint a jelenlegi XP. Jaaa, hogy ez az OS X..... :D

ennél demagógabb, megalapozatlanabb baromságot rég olvastam már erre :)

szerk: mellesleg szerinted a longhorn, aka Vista mi lesz? elédtesznek egy új néven futtatott xp-t, és jóvan?

komolyan azthiszed, hogy a folyamatosan megjelenő osx verziók mindegyike "új" operációs rendszer, és egyre szebb és jobb, és csodálatosabb?

brh, émelygek.

Szerkesztette: kAy 2005. 07. 22. 22:57 -kor

*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1126 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 23:09

Idézet: kAy - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 23:54

szerk: mellesleg szerinted a longhorn, aka Vista mi lesz? elédtesznek egy új néven futtatott xp-t, és jóvan?

komolyan azthiszed, hogy a folyamatosan megjelenő osx verziók mindegyike "új" operációs rendszer, és egyre szebb és jobb, és csodálatosabb?

brh, émelygek.

na ez nagyon ott volt... :D
macbook air 2014

#1127 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 23:13

Idézet: kAy - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 21:54

brh, émelygek.

jaaaj - ne kezdjük már megint.......na jó:

1 kérdés: használtál már OS X-et? (nem)
2.használtál XP-t? (igen, most is azzal szívsz)
3 ezek alapján össze tudod hasonlítani az OS X-el? NEM.

Ezzel szemben én
1. használok OS X-t.
2. hsználtam az összes eddigi vindóz verziót 3.1 Win NT óta (nem elírás a 3.1-es NT, volt olyan is - bezony én már olyan régi darab vagyok....)
3. össze tudom hasonlítani a két oprendszert, mivel nap mint nap találkozom mindkettővel.

ergo amit írok nem demagógia, hanem a valóság. Sajnos, vagy szerencsére  (szerencsére nekem, sajnos azoknak, akik nem ismerik az OS X-et)
Vén Tata

#1128 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 23:18

1; nem, de használtam már 3 másik alternativ rendszert (linux, amiga, classic macos)
2; igen, de nem szivok vele :)
3; ki hasonlitja az XP-t az OSX-hez? :D

nézd, te egy sima user vagy. leülsz, használod, örülsz. az, hogy mi van a dolgok mögött, arról lövésed sincs, mint pl arról sem, milyen lesz a Vista. ennek ellenére összehasonlitod a kettőt - igaz, utána kicsit elmezavarodottan ugy állitod be, hogy az XP-t hasonlitottuk az OSX-hez.

másrészt viszont továbbra is demagógia, mert tudásalap nélküli szubjektiv véleményből vonsz le következtetéseket, amiket megpróbálsz megvilágosodott kisbuddhaként a világba kürtölni, milyen jó neked, és milyen szar másoknak.

ja, engem meg ne értsünk már félre: nem fikázok semmit, nem védek semmit. csak a megalapozatlan orditozást, okoskodást rühellem, de azt nagyon.

Szerkesztette: kAy 2005. 07. 22. 23:19 -kor

#1129 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 23:29

Idézet: kAy - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 22:18

ja, engem meg ne értsünk már félre: nem fikázok semmit, nem védek semmit. csak a megalapozatlan orditozást, okoskodást rühellem, de azt nagyon.

Hát most kurvára mellélőttél...Kicsit jobban ismerem nálad mindkét oprendszert sőt azt is miből fejlődtek ide.  Tudod én már akkor az IT-vel  foglalkoztam, amikor te még a csattogós farkú falepkét tologattad az oviban... :D  de mindegy.
Vén Tata

#1130 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 23:50

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 0:29

Hát most kurvára mellélőttél...Kicsit jobban ismerem nálad mindkét oprendszert sőt azt is miből fejlődtek ide.  Tudod én már akkor az IT-vel  foglalkoztam, amikor te még a csattogós farkú falepkét tologattad az oviban... :D  de mindegy.

A hozzászólásaid nem ezt tükrözik.

Szerkesztette: JonesC 2005. 07. 22. 23:50 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1131 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 23:57

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 22:50

A hozzászólásaid nem ezt tükrözik.

Ja, néha le kell ereszkednem a szintetekre, hogy értsétek miről van szó  :D

Na még mielőtt valaki elkezdene anyázva nekem esni, érdemes figyelembe venni a szmájlikat (gy.k:  :)  ) ez és az ezelőtti postom végén.
Éééérted... (gy.k. : nem kell ám halál komolyan venni minden szavamat ) :D

csak sokan űbermagabiztosan nekiesnek olyan témáknak amikről igen sekélyes a tudásuk - ez utóbbi mondat viszont komoly.
Vén Tata

#1132 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 00:01

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 0:57

csak sokan űbermagabiztosan nekiesnek olyan témáknak amikről igen sekélyes a tudásuk - ez utóbbi mondat viszont komoly.

lásd: "a userek csak egy uj nevet kapnak, de uj OS-t nem" ? ...

mellesleg ez egy ilyen társadalmi jelenség, amikor az alternativ platformokat használó userek a mennyei magasságokból fikáznak mindent, ami nem olyan kreativ, intuitiv, és deviáns mint ők, noha nekik sincs fingjuk semmiről :)

nyitok is erről egy topikot.

#1133 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 00:05

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 0:57

...
...

Igen, pont erre gondoltam én is, az előző véleményem írásakor.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1134 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 00:11

"lásd: "a userek csak egy uj nevet kapnak, de uj OS-t nem" ? ..."

Pillanatnyilag : 2005 július 23-ig az új vindózra várók eddig kaptak két szép oprendszernevet: Longhorn és Vista. De oprendszert egy grammot se. Erre értettem.

"ami nem olyan kreativ, intuitiv, és deviáns mint ők, noha nekik sincs fingjuk semmiről " - Ez a deviáns ez tetszett, ez jó  :D Te kis hunczut....

mellesleg még kicsit komolyan visszatérve a korábbi kérdésedre, hogy ki hasonlítgatja az OS X-et az XP-hez...hát itt mindenki, mivel az a legutolsó (időben és nem minősítésben  ;) ) MS oprendszer, az OS X (tiger) meg a leguccsó apple oprendszer.  :sandor:

Ja és tényleg valószínüleg - már csak a koromnál fogva is - régebb óta nyomom ezeket a biteket itt bele a világba, mint sok "nagytudású" itt a fórumon. Úgyhogy tapasztalatom aaaz van hidd el.  De ha nem hiszed, az se baj. (mellesleg kicsit fáj..... :rolleyes:  )
Vén Tata

#1135 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 00:14

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 1:11

Pillanatnyilag : 2005 július 23-ig az új vindózra várók eddig kaptak két szép oprendszernevet: Longhorn és Vista. De oprendszert egy grammot se. Erre értettem.

na, igy már korrekt.

javaslatom: várjuk ki a végét, illetve: flame off.

#1136 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 00:33

Idézet: kAy - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 23:14

javaslatom: várjuk ki a végét, illetve: flame off.

Vágja ki  a hóhér....és akkor min fognak röhögni a mi drááága olvasóink????

Teeeee poéngyilkos teee! :D

Szerk: na jól "elolvastam" a végét. :omg:  Én a 
várjuk-at vágjuknak olvastam. Látod már a szemem sem jó. Vén vagyok.... Remélem így érthető ez a gyenge kis poén a végén. Na jó elismerem elég lapos letttt....

Szerkesztette: ventata 2005. 07. 23. 00:37 -kor

Vén Tata

#1137 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 00:37

Lesz még flame lehetőség nyugi. :omg: :D
macbook air 2014

#1138 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 06:20

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 21:48

Mellesleg tényleg röhejes, hogy 5 éve várnak a vindóz felhasználók egy új oprendszerre és mit kapnak? egy új nevet, és nem egy új oprendszert. Ez gáz. :eek:

Tudod mi a legviccesebb? Hogy annyira nem is varjak az uj oprendszert... ha jol tudom meg mindig a win2k a legelterjedtebb... szoval meg XP-re se valtott at mindenki, mert eleg az is amit a win2k nyujt. A munkahelyemen en is azt hasznalok: stabil, megbizhato... semmi csicsa megis jol hasznalhato. Hetfo reggeltol pentek delutanig, ujrainditas nelkul (hetvegere kikapcsolom, ne zugjon feleslegesen) mert a win2k se egy lefagyos/kekhalalos fajta.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1139 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 08:07

Igazából teljesen megérteném, ha ventata azt hangsúlyozná, hogy neki a WinXP nem elég csicsás, nem nagyítódnak-gördülnek elég szépen az ablakok, miegyéb. Kicsit kevésbé ironikusan hozzáállva még azt is megérteném, ha úgy ítélné meg, hogy bizonyos OSX-es funkciók (Spotlight, etc.) hiánya miatt számára a WinXP használhatatlan.

De az, hogy szerinte a WinXP szívás, meg fagy, meg miegyéb - na én itt vesztem el a fonalat, és nem értem, miért szívna pont ő a hatalmas informatikai tudásával és tapasztalatával, ha a környezetemben emberek tucatjai használnak évek óta problémamentesen Windows XP-t...tényleg nem értem. Itt valaki kamuzik. :) (Van errefelé (is) jónéhány ember, aki talán még sosem írta le a "van tapasztalatom" kifejezést, mégis tíz topic távolságból látszik a hozzáértésük, széleslátókörük és rutinjuk. Van, akinek állandóan bizonygatnia kell, oszt mégsem elég meggyőző...)

Másrészt meg ha az OS X-et is olyan innen-onnan összeválogatott szutyok hardverekre telepítenék, mint néhány Win XP-t (nem a PC-s platform egészére gondolok, hanem egyes dzsunka gyártókra), akkor nyilván ott is kevesebb gond lenne. Ha erre az a válasz, hogy na pont ezért kell Macet venni, igaz, X-szer annyiért - akkor itt a vita szépen befejeződik részemről, elkönyvelem magamban, hogy íme, még valaki, aki a legalapvetőbb gazdasági-társadalmi összefüggéseket sem képes látni, nincs tisztában a PC szabadon konfigurálhatóságának szerepével a számítástechnika (és a Mac!) fejlődési sebességének fenntartását eredményező versenyhelyzet létrehozásában...

Szerkesztette: Emvy 2005. 07. 23. 08:10 -kor

while (!sleep) sheep++;

#1140 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 08:25

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 9:07

De az, hogy szerinte a WinXP szívás, meg fagy, meg miegyéb - na én itt vesztem el a fonalat, és nem értem, miért szívna pont ő a hatalmas informatikai tudásával és tapasztalatával, ha a környezetemben emberek tucatjai használnak évek óta problémamentesen Windows XP-t...

Jaja, komoly bal****nak kell lenni ahhoz, hogy az ember folyamatosan szopjon az XP-vel... ha fagy az altalaban hardver elemre vezetheto vissza: memoria, alaplap, proci - ami hibas azt ki kell cserelni. + kerulni kell az egzotikus, dzsunka hardver elemeket. De ha egy rendszer osszeallt, minden tisztessegesen ki van tesztelve, akkor nem lehet hiba vele...

Meg egy megjegyzes: felesleges minden rancfelvarrast uj oprendszernek hivni. ;) Az OSX uj oprendszer volt, de az alverzioi csak foltozgatasok, amivel ujra es ujra jol le lehet huzni a usereket. Nem kellene uj neven kiadni, csak mert optimalizaltak rajta es kibovitettek a feature listat. (Microsoftnal ha jol tudom az XP is csak alverzionak szamit, a win2k az 5.0 az XP pedig az 5.1)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.