HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#1331 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:23

JonesC:

Idézet

Sőt tovább megyek, még különösebb fikázást sem igen olvashattál tőlem
- nem tőled csak azt olvastam, hogy majdnem leforultál a székről, amikor megláttad az OSX Cluster-t és hogy mekkora baromságot írtam. Sajnos az a baj, hogy te vagy az, aki nem értette csak a kötőszavakat és a névelőket, amikor a szerverekről vitatkoztunk. Csak fikáztál, de nem értesz hozzá. Jópofának akartál tűnni és csapódni a többiekhez.

Idézet

de az nálatok sosem kerül elő, mert csak az a fontos, hogy az ablakok mozgatása a monitor szinkronjeléhez legyen igazítva, és a gpu számolja.
Tőlem ilyet sohasem olvashattál. Én dolgozom vele méghozzá nem is multimédiás területen, nekem aztán tökre nem számít a csicsa.

Idézet

Az, hogy a mov-ot mióta fejlesztik, igazából a kutyát nem érdekli, ....
Szerinted ezt én hoztam elő???

Idézet

Itt igazából fikázni ti szoktatok
...mit is fikáztam én itt???? Mutasd már meg léccccci....

Idézet

a valótlanság szúrja a szemünket.
Ha ez így lenne, nem arról szólna a topic, hogy megy a windóz-mac flame.
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#1332 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:24

Idézet: Samott - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:07

Azt hiszem nekem kicsit tobb ido kell az osszeszokashoz... terveim szerint egy hasznalt mac minit veszek (az alatt a fel ev alatt amig parhuzamosan hasznalom a ket rendszert talan nem veszit akkorat az arabol) aztan ha bevallt akkor swithc egy iBook/PowerBook-ra... de abbol mar megvarom az intel procisat... centrino mindenek felett ;)

Samott

Jó a mini egyébként, érdemes megvenni, de arra ne nagyon számolj, hogy ennyi idő alatt lényegesen olcsóbb lenne használtan.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1333 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:24

Jó a mini egyébként, érdemes megvenni, de arra ne nagyon számolj, hogy ennyi idő alatt lényegesen olcsóbb lenne használtan.

Nem kapkodom el a dolgot... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1334 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:29

Idézet: Samott - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:11

Latod az ilyen dolgok bizonytalanitanak el igazan... nekem nincs ilyen beteges irtozasom a CapsLock es az Insert billentyuktol... es igazan kart se okoztak meg (max elrontott belepes a Caps Lock miatt) ;) A masodik pontot nem is ertem: lecsukom a notim fedelet es elkussol a PC-s notim is... ha felnyitom akkor meg pont ugyanoda terek vissza ahol a lecsukaskor befejeztem. Soha nem tortent meg maskent... kikapcsolni se nagyon szoktam eppen emiatt.

Szerk: egyebkent Karottat ne bantsatok! Tiszteletre melto, amit oreg tavolkeleti autok megmenteseert tesz... ;)

Samott

Hát lehet, hogy ha lecsukod a notid fedelét elkussol, ha kinyitod akkor meg onnan folytatod ahol abbahagytad. De mennyi idő kell ahhoz, hogy elkussoljon és hogy onnan folytathasd?

Nekem ez folt az első funkció amit kikapcsoltam. Elég sokszor előfordul velem, hogy helyet kell változtatnom a notival. Nagyon idegesített, hogy lecsukom megyek 50 métert, kinyitom és még mindig a winchesterre ment. Aztán kell várnom jópár másodpercet, hogy reagáljon gombnyomásra egyáltalán és még elég sok időt, hogy újra induljon. Már ha újra indul a windows. Mert többször előfordult, hogy nem, és ez tényleg attól függ, meddig volt készenléti állapotban a hibernálásról nem is beszélve.

Ha valaki azt mondaná, hogy nincs jól telepítve, hát ne tegye. Mert 3 esetből egyszer nem indul újra. Akkor a másik kettőben miért? Ja és a Prism2-es wifi kártyám (amiről azt olvasom, hogy nem a legszarabb) nem talál vissza készenlét után a wifi-ra, akár a saját akár a beépített drivert használom.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1335 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:32

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:23

JonesC:

- nem tőled csak azt olvastam, hogy majdnem leforultál a székről, amikor megláttad az OSX Cluster-t és hogy mekkora baromságot írtam. Sajnos az a baj, hogy te vagy az, aki nem értette csak a kötőszavakat és a névelőket, amikor a szerverekről vitatkoztunk. Csak fikáztál, de nem értesz hozzá. Jópofának akartál tűnni és csapódni a többiekhez.

Tőlem ilyet sohasem olvashattál. Én dolgozom vele méghozzá nem is multimédiás területen, nekem aztán tökre nem számít a csicsa.

Nem akarok jópofának tünni, és többet értettem a témából mint te ezekszerint, de örülök hogy olvasol Hellert, csak sajnos a te stílusodhoz nem nagyon illik. Ha még mindig nem érted min röhögtem, akkor már nem nagyon van értelme magyarázni.

A hozzászólásaid minimum a fele fikázás, ezzel sem vagy tisztában? Ha gondolod majd este melóban kigyűjtöm neked, úgysincs túl sok.

Mac-win flame mindig úgy indul, hogy betalál valaki és elkezd wint fikázni. A gond csak ott van, hogy nagyrészt alaptalanul, valaki kiigazítja, és on and on and on.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1336 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:32

JonesC:

Figyu nyissatok már egy topicot ennek, ahogy én is tettem és ott folytassátok. Én igazán nem szólhatnék, mert hajlamos vagyok hasonlókat csinálni, de legalább észreveszem magam. Kezd egy kicsit unalmas lenni.
© 2005-2010. Alfa 75

#1337 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:33

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:29

Hát lehet, hogy ha lecsukod a notid fedelét elkussol, ha kinyitod akkor meg onnan folytatod ahol abbahagytad. De mennyi idő kell ahhoz, hogy elkussoljon és hogy onnan folytathasd?

Nekem ez folt az első funkció amit kikapcsoltam. Elég sokszor előfordul velem, hogy helyet kell változtatnom a notival. Nagyon idegesített, hogy lecsukom megyek 50 métert, kinyitom és még mindig a winchesterre ment. Aztán kell várnom jópár másodpercet, hogy reagáljon gombnyomásra egyáltalán és még elég sok időt, hogy újra induljon. Már ha újra indul a windows. Mert többször előfordult, hogy nem, és ez tényleg attól függ, meddig volt készenléti állapotban a hibernálásról nem is beszélve.

Ha valaki azt mondaná, hogy nincs jól telepítve, hát ne tegye. Mert 3 esetből egyszer nem indul újra. Akkor a másik kettőben miért? Ja és a Prism2-es wifi kártyám (amiről azt olvasom, hogy nem a legszarabb) nem talál vissza készenlét után a wifi-ra, akár a saját akár a beépített drivert használom.

Neked minden gépeddel gondod van. Milyen noti ez egyébként?

Idézet

#1338 Felhasználó inaktív   147break 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:33

Idézet: Samott - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:07

Azt hiszem nekem kicsit tobb ido kell az osszeszokashoz...

Ja hogy már eldöntötted... azt hittem, a döntés meghozása miatt jársz ide ;)

#1339 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:42

Idézet

Idézet

Idézet (kAy @ 2005. júl. 22., péntek - 21:19)
definiáld már, mit értesz új oprendszer alatt.

Valami olyat, ami kissé jobb, szebb, biztonságosabb, gyorsabb mint a jelenlegi XP. Jaaa, hogy ez az OS X.....
Fórum: Más világ  ·  Hozzászólás megtekintése: #3092173

tehát?

biztos én vagyok hülye, de szerintem flamewar keltéséhez ez a benyögésed is tökéletes.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1340 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 8:32

JonesC:

Idézet

Nem akarok jópofának tünni, és többet értettem a témából mint te ezekszerint, de örülök hogy olvasol Hellert, csak sajnos a te stílusodhoz nem nagyon illik. Ha még mindig nem érted min röhögtem, akkor már nem nagyon van értelme magyarázni.

Ez nyilván így van. Tényleg tök nevetséges, hogy amikor több processzoron futó szerverszoftverről vitatkozunk, akkor előkerül egy cluster is. Még mindig úgy gondolom fingod nincs a témához, csak beálltál hangoskodni.

Idézet

A hozzászólásaid minimum a fele fikázás, ezzel sem vagy tisztában? Ha gondolod majd este melóban kigyűjtöm neked, úgysincs túl sok.
- lássuk.

Idézet

Mac-win flame mindig úgy indul, hogy betalál valaki és elkezd wint fikázni.
:eek:  Tééényleg??? Én inkább olyanokra emlékszem, hogy valaki bejött win oldalról és a frusztrációit (és nyilván az irígységét) azon kezdte el kiélni, hogy nekiesett az OS X-nek és a mac-nek. Álalában ezek az érvek:
1 Drága - feleannyiból kétszerakkora AMD-set lehet..
2 Csicsa, felesleges
3 nem szabvány
4 nincsen rá semmi
Vén Tata

#1341 Felhasználó inaktív   h1ghland3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:44

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 7:48

Drága ventata.

Te NAGYON okos vagy. (Ez most személyeskedés?)

Bármennyire meglepő számodra, én is OSX-et használok nap, mint nap. Sőt tovább megyek, még különösebb fikázást sem igen olvashattál tőlem. Vannak hibái, de azzal együtt lehet élni. Bizonyos dolgokban jobb is mint az xp, de az nálatok sosem kerül elő, mert csak az a fontos, hogy az ablakok mozgatása a monitor szinkronjeléhez legyen igazítva, és a gpu számolja.

Az, hogy a mov-ot mióta fejlesztik, igazából a kutyát nem érdekli, nédda csak, a MacOS-t is mióta fejlesztették, és mi lett a megoldás: kidobták az egészet az ablakon, és lecsaptak az unixra.

Itt igazából fikázni ti szoktatok, és annak a cáfolatát veszitek fikázásnak. És jelentem, mi nem azért cáfolunk, mert fóbiások vagyunk, hanem azért mert a valótlanság szúrja a szemünket.

Most szepen szoltal....

#1342 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:45

JonesC, szerintem ne válaszolj. Nem éri meg.

#1343 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:45

[quote name='kAy' date='2005. júl. 28., csütörtök - 8:42']

Valami olyat, ami kissé jobb, szebb, biztonságosabb, gyorsabb mint a jelenlegi XP. Jaaa, hogy ez az OS X.....
Fórum: Más világ  ?  Hozzászólás megtekintése: #3092173[/QUOTE]

tehát?

biztos én vagyok hülye, de szerintem flamewar keltéséhez ez a benyögésed is tökéletes. [/quote]
pillanat... nem azt mondtam, hogy szar az XP. Azt mondtam, hogy az OS X jobb. Olvasd el mégegyszer. Van különbség a két dolog között....
Vén Tata

#1344 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:33

Neked minden gépeddel gondod van. Milyen noti ez egyébként?

ECS A530
© 2005-2010. Alfa 75

#1345 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 09:56

Idézet: ventata - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:45

pillanat... nem azt mondtam, hogy szar az XP. Azt mondtam, hogy az OS X jobb. Olvasd el mégegyszer. Van különbség a két dolog között....

sztem inkább az a gáz, hogy az osx topikban vki mindig a longhornról kezd el témázni, és olyankor mindig jönnek a vérmekkesek, és mondják, hogy az osx ugyis jobb, és mindig jobb lesz.

imho kurvára nem a win userek frusztráltak - lásd: neked is bekellett nyögni a frankót.

ps: utóbbi időben aktivan olvasom a longhorn/osx topikokat, és ahogy én elnézem, nem a win userek jönnek beugatni. a longhorn topikban ált H.Andras nyomatja hogy milyen régóta tudja a mekk azt, amit, viszont itt még nemigazán láttam csak ugy winest bejönni azzal, hogy.

hozzáteszem: engem nem zavar a mekk. sőt, akinek az van, és élvezi használni, még csodálom és tisztelem is, mert kvázi egy "unsupported" platformon is tud életképesen dolgozni, müködni. (a "" szándékos, és nem rosszindulatú)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1346 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 10:00

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:29

De mennyi idő kell ahhoz, hogy elkussoljon és hogy onnan folytathasd?

Meg soha nem ereztem azt, hogy tul sokaig vacakolt volna... se lecsukaskor, se nyitaskor... ha nem igy lenne nem hasznalnam ezt a funkciot. De este megmerem pontosan. Es meg soha nem volt olyan hogy ne allt volna fel a rendszer... megintcsak: ha nem igy lenne, nem hasznalnam.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1347 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 10:08

Thurrott: Beta 1 review
http://www.winsupers...ta_beta1_01.asp

itt peldaul kiderul, hogy a Beta 1-ben mar nincs "Documents and Settings". Helyette "Users" van. :) Ez jo.

#1348 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 10:09

Idézet: 147break - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 10:33

Ja hogy már eldöntötted... azt hittem, a döntés meghozása miatt jársz ide ;)

Az, hogy kiprobalom-e sokkal konnyebb dontes, mint az, hogy minden tevekenysegemet atmigralom-e...

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 07. 28. 10:21 -kor

#1349 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 10:11

Thurrott screenshotjaibol meg tobb kiderul. Peldaul az, hogy az IE7-ben kicserelodik az application ikon a favicon-ra. Es egyeb finomsagok.

Akarki akarmit mond, sztem eddig nagyon jo iranyba haladnak.

#1350 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 10:12

Bocs, nem ide akartam irni a Beta 1-es postokat!

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.