Idézet: kAy - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 8:56
imho kurvára nem a win userek frusztráltak - lásd: neked is bekellett nyögni a frankót.
ps: utóbbi időben aktivan olvasom a longhorn/osx topikokat, és ahogy én elnézem, nem a win userek jönnek beugatni. a longhorn topikban ált H.Andras nyomatja hogy milyen régóta tudja a mekk azt, amit, viszont itt még nemigazán láttam csak ugy winest bejönni azzal, hogy.
hozzáteszem: engem nem zavar a mekk. sőt, akinek az van, és élvezi használni, még csodálom és tisztelem is, mert kvázi egy "unsupported" platformon is tud életképesen dolgozni, müködni. (a "" szándékos, és nem rosszindulatú)
Ha jól emlékszem ez a "benyögésem" akkor került ide, amikor a Vista nevet kapta a Longhorn. De tudod mit, ebben most igazad van - nem kellett volna, így utólag elismerem.
Én nem írogatok a Longhorn topikba, mert egyészt minek, hiszen nem érdekel, másrészt tényleg provokációnak hatna oda átmenni, és abszolút nem áll szándékomban ezt tenni. Viszont pont ezért nem nagyon viselem el, ha az OS X topicban windóz júzerek (még nem is a leg advance-ebbek) lekezelő stílusban kezdenek el OS X-ről nyilatkozni úgy, hogy macet max fényképen láttak. Jellemzően az a baj, hogy ebben a topicban is "félművelten" megy a vita. Ez köszönhető egyrészt a tapasztalatok hiányának, másrészt a pongyola megfogalmazásnak így aztán mindenki azt ért egy egy hozzászólásból, amit akar. Ha egzaktabban lennének megfogalmazva a dolgok, egy csomó félreértést, félinformációt és az ilyen félinformációkból felépülő "félműveltséget" is el lehetne kerülni. ( mert ugye sokan tájékozódni jönnek ide és mi az, mait ebből le tudnak majd szűrni, főleg, ha nem nagyon értenek a témához? ) Addig tök komolytalan viszont egy ilyen topic, amíg ezek vannak.

Súgó
A téma zárva.