Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 16:58
Nem...
Nekem mondjuk azért fájna mert lealacsonyodnánk windows szintre. Ott is elég nagy galibákat tudnak okozni a millio féle hw-ek a sok kaki soft stb stb. Most az OS X-et fejlesztik kb 3-4 féle proci architektúrára max lesz vagy 4 féle alaplap a hozzá tartozó memo vezérlő meg a körítés és slussz. Meg igenis nekem nem csak az osx a vonzó hanem a hw kifinomultsága amit pc-ben nem igazán lehet megkapni!
Üdv
Nem ertem az ervelesedet: egyreszt aki Tesco gazdasagos gepre telepit, az ne panaszkodjon mert nem ugyfele az Apple-nek, masreszt mivel az Apple is intel alaplapot procit hasznal ugyan olyan hardveren miert ne futhatna? Aztan ha megtetszik a delikvensnek talan megvenne az eredetit is...
"...a hw kifinomultsága amit pc-ben nem igazán lehet megkapni!" - mivel tokeletesen ugyanaz a hardware lesz az Apple gepekben is, mint a Brand PC-kben nem fogsz ilyen kulonbseget talalni... max a kulsoben, de abban is csak addig, amig a konkurens PC gyartok meg nem keresik az ajanlataikkal az Apple desgin subcontractorat...
Samott
Szerkesztette: Samott 2005. 08. 02. 16:10 -kor