HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#1761 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:02

Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:55

Nálam pl dupla magasságú távtartó van az alaplap alatt így a kábelek 1 része L fér alatta míg a többi megy a tálca alá.. pl a nagy 20/24 pin-es tápcsati is.. nekem is ram mellett van!

Üdv

Ha jól sejtem duplamagasságú alaplap-távtartóhoz olyan ház is dukál, különben a slot-ok környékén elég meredeket kell hajlania a nyáklapnak, az integrált csatlakozókról nem is beszélve :D ... Esetleg lehetne kérni pár képet? :)

PS: Sorry az offtopikért.

#1762 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:06

Inkább nézegessetek System Profilert:

http://photos22.flic...8016c4bc2_o.jpg

#1763 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:22

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 16:02

Ha jól sejtem duplamagasságú alaplap-távtartóhoz olyan ház is dukál, különben a slot-ok környékén elég meredeket kell hajlania a nyáklapnak, az integrált csatlakozókról nem is beszélve :D ... Esetleg lehetne kérni pár képet? :)

PS: Sorry az offtopikért.

Majd dobok képet egyébként mezei tt házikó és hajlani nem kell csak csavar helyett gyors csati van ami kicsit hosazbb eléri a csavar helyet.. akkor van baj ha a nyák felső szélénél van valamelyik kátyán csati.. pl nekem asus v8460-ra nehézkesen lehetne dvi-t kötni :D

Üdv

Szerkesztette: Xero 2005. 08. 04. 15:23 -kor

#1764 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:23

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:44

Tudom, de max. félévente rotálódik a tartalma, úgyhogy mindenhez azonnal hozzá kell férnem ha eljön a távozás ideje ;) ... Kedves komám olyan arc, hogy minden kábelt leszorít, összefog eltűntet...

Mi meg itt röhögünk rajtad, hogy Te pár 3d Mark pontért félévente HW-t cserélsz... miközben mi csak iszunk és csajozunk. :)
RDaneel_hu

#1765 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:24

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 16:23

Mi meg itt röhögünk rajtad, hogy Te pár 3d Mark pontért félévente HW-t cserélsz... miközben mi csak iszunk és csajozunk. :)

vazz jó hogy mondod.. mejek tusolni vár az asszony :D

Üdv

#1766 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:33

Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 16:24

vazz jó hogy mondod.. mejek tusolni vár az asszony :D

Üdv

:D
macbook air 2014

#1767 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:34

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 16:23

Pont nem a 3DMark toplistába óhajtok bekerülni, hanem hogy halk legyen a gépem. Nincs semmi tuning, semmi nenoncső, stb. Az hogy rotálódnak sűrűn a dolgok csak azért van, mert szeretek kipróbálni mindenfélét. Pl a proci hűtőm egy TT SilentTower. Na, hát az a gyári 9cm-es ventijével minden volt csak Silent nem, úgyhogy az kapásból repült és kicseréltem egy 8cm-es fordulatszámszabályzós enermax propellerre. 2000RPM-en egyszerűen semmi hangja és így a 3GHz-es Prescottot full hajtva még mindig nem megy 55 fok fölé.

#1768 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 16:04

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 14:34

Pont nem a 3DMark toplistába óhajtok bekerülni, hanem hogy halk legyen a gépem. Nincs semmi tuning, semmi nenoncső, stb. Az hogy rotálódnak sűrűn a dolgok csak azért van, mert szeretek kipróbálni mindenfélét. Pl a proci hűtőm egy TT SilentTower. Na, hát az a gyári 9cm-es ventijével minden volt csak Silent nem, úgyhogy az kapásból repült és kicseréltem egy 8cm-es fordulatszámszabályzós enermax propellerre. 2000RPM-en egyszerűen semmi hangja és így a 3GHz-es Prescottot full hajtva még mindig nem megy 55 fok fölé.

...de így lassan annyit költesz a gépedre, hogy abból már vehetnél egy dual G5-ös PowerMacet. (nem akartam rögtön azt írni, hogy ebből a pénzből már egy SZÁMÍTÓGÉPET (mac) is vehetnél ) :D  ha érted mire gondolok....  ;)
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#1769 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 16:16

jo hir:

Idézet: slashdot.org

JWeinraub writes “OfB is reporting that, contrary to widely-published and discussed rumors, Apple is not including the controversial Trusted Platform Module (TPM) chip in its Intel-based Macs. An anonymous registered Apple developer claims that the Apple x86 test boxes do not have DRM or TCPA components.” From the article: “As to why those with access to the kits have been quiet concerning the claims, our source said, ‘you can rest assured that Apple is keeping very close tabs on those of us who have them.’ The kits are only vailable to those who accept a non-disclosure agreement.”

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1770 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 16:25

Idézet: ventata - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 17:04

...de így lassan annyit költesz a gépedre, hogy abból már vehetnél egy dual G5-ös PowerMacet. (nem akartam rögtön azt írni, hogy ebből a pénzből már egy SZÁMÍTÓGÉPET (mac) is vehetnél ) :D  ha érted mire gondolok....  ;)

Amit aztan jo kis ertekvesztessel eladhatna, ha "ki akar probalni valamit". :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1771 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 16:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 17:16

jo hir:

Nem annyira jo hir az...

Idézet

Slashdot and others are referencing this article from Ofb.biz which states that our reports of the TPM module in the Developers Kits "were incorrect." As you can see by visiting our TPM Resource Center however, the evidence is quite conclusive. Physically, there is quite obviously (http://img205.images...age=tpm2nj.jpg) an Infineon TPM chip on the motherboard. Internally, however, we've also found function calls to important kernel extensions that are exclusive to the TPM. All of their information for this article comes from one anonymous developer, which proves nothing - nothing was verified with a second source and it's highly possible that he simply didn't know what to look for. Regardless, you can be assured that the TPM does exist in the Developers Transition Kit.

72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1772 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 16:43

Idézet: ventata - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 17:04

Pont ez a lényeg, hogy LASSAN költöm rá, nem pedig egyszerre sok százezreket... Így summa persze sokba van, de időben elnyújtva. Így legalább soha nincs elavult "számítógépem". Nekem ez hobby is, értem? :)

#1773 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:02

Idézet: Macc - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 14:31

Tevedsz, az ellenkezojet nem fogja tudni elismerni az, akinek fikarcnyi erzeke sincs az ilyen dolgokhoz. En se fogok tudni kulombseget tenni egy nemeshangzasu minosegi hangszer, es a kinaipiacon talalhato kozott, megis vannak akik tobbmillio-t fizetnek egy monosegi darabert. Van akit nem izgat, hogy sorjas tesco-kanallal eszik, van aki meg kiad 10e forintot 1db kanalert, mert az gyonyoru!

Arról van azért fogalmad, hogy a Maceket, sőt minden Apple hardvert Kínában és Tajvanon gyártanak tajvani cégek(pl. Hon Hai, Asustek), az Apple megrendelésére? Ugyanazokból az anyagokból, alkatrészekből készülnek, mint bármi más, csak maga a platform különbözik (processzor-chipset-interconnect sinek). Ugyanezek a cégek gyártjanak kurva sok gépet például a HP-nak, vagy más brand szállítónak, de végülis ez lényegtelen, itt a környéken a noname Turbo Pista GTX fut. A különbség csak érzet, látszat, ezt hívja a marketing percepciónak. Namost az Apple elérte nálad is, hogy a minőségpercepciódat formavilággal, színekkel, reklámokkal megtolják, amire ráfejel a fanatikus kommuna önigazolása is. Ebből áll a buli. Nincs ebben semmi különös, csak nem kellene az ellekezőjét feszegetni. Megfizeted, mert neked ez tetszik, mert "gyönyörű" a te szemedben. De ennél semmivel sem több.

#1774 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:09

Idézet: special - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 18:02

Arról van azért fogalmad, hogy a Maceket, sőt minden Apple hardvert Kínában és Tajvanon gyártanak tajvani cégek(pl. Hon Hai, Asustek), az Apple megrendelésére?

A kerdes mar csak az, hogy melyik alvallalkozo felelos a designert... es hogy mikor telepitik az OSX fejlesztest Indiaba... (ha meg nem tettek meg eddig).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1775 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:09

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:25

Amit aztan jo kis ertekvesztessel eladhatna, ha "ki akar probalni valamit". :)

Krinyo

Ismerve a használt mac piac árait ebben nem lennék biztos....
Vén Tata

#1776 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:10

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:43

Pont ez a lényeg, hogy LASSAN költöm rá, nem pedig egyszerre sok százezreket... Így summa persze sokba van, de időben elnyújtva. Így legalább soha nincs elavult "számítógépem". Nekem ez hobby is, értem? :)

értem.  :respect:
Vén Tata

#1777 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 18:32

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 13:55

jujj :omg: ez sulyos volt  :omg:

Már melyik része?

#1778 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 18:33

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 19:32

Már melyik része?

Idézet: ez a resze

megszabadultam a géptől és a kapott pénz 2/3 -áért felpakoltam a játékot tökéletesen vivő PC-t, a többit meg hozzácsaptam a nyaralási kerethez.

Idézet: ebbol kifolyolag

Nem terveztem vele játszani, mert arra ott van a PS2 -m, az Xbox -om és a GameCube -om.

macbook air 2014

#1779 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 18:51

Idézet: Samott - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 18:09

A kerdes mar csak az, hogy melyik alvallalkozo felelos a designert... es hogy mikor telepitik az OSX fejlesztest Indiaba... (ha meg nem tettek meg eddig).

Samott

A termékdesign (hardver és szoftver) fő, stratégiai jelentőségű vonalait nem hiszem, hogy ki fogják, mert akkor ugyan mit csinálnának?:) Viszont az OSX szigorúan vett kódolása, leprogramozása valóban könnyen valamelyik low-cost országba kerülhet (már ha titokban már nincs ott egy része) Ez gyakorlatilag a hardverhelyzet szoftveres megfelelője. Commodity activities.

#1780 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 19:32

Na, de épp azért írtam, hogy ez szélsőséges eset - a WoW amolyan első látásra szerelem volt, ami felborított minden előre tervezést és racionális érvet :) :) :)

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.