Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 13:58
Nekem van ipodom, de magyarorszagra viszem ajandekba valakinek. Fogtam, engem nem buvolt el..
Idézet
Hat ez eleg erdekes hozza allas... zenerajongo? Zenerajongo nem hasznal mp3 lejatszot. Ez inkabb a meno londoni surmoknak van...
Volt egy ilyen beszelgetesem egy leedsi csajjal... zenere terelodott a szo, es mondtam, hogy otthon ProAc es JmLab hangfalam van... erre a csaj ragogumi arc szeruen... "Ahham... es ipodod van?" Olyan szinten lenezoen nezett ram, mintha nem lennek ember. Engem otthon egy Bosendorfer var, nem ipod. Ez mar reg nem arrol szol, hogy valaki zenet hallgasson. Ez arrol szol ami most tombol a kisiskolasok koreben. Nincs mobilod 6 evesen? De gaz van... ITT ugyan ez van... ha egy fiatalnak nincsen ipodja, akkor gaz. Ez kb ugyan olyan, minthogy itt mindenki terepjarot vesz vagy kabriot, megha nem is kell neki.
ui, nem zenerajongonak nevezem magam... zenesznek. Sajnos nekem az ipod nem jon be... nekem ugy nez ki, mintha egy Barbie hazbol lepett volna ki. De ez az egesz Mac vonalra halyaz. Remek pelda erre az Audi A2, vagy a noi autok. Icili picilik, edi bedik... ott van egy Bentley, nagy bohom, meg ronda is...

Súgó
A téma zárva.