Idézet: n.drews - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 21:25
Én azt csinálom, hogy az image-t amit az iDVD csinál, átnyomom wifin a gépembe, ott pedig van dvd író. Hmm. Tényleg, pl egy ilyen külső firewire házba tett dvd íróhoz mit szólna?
Jajj, neked már a tigrissel van szállítva ugye? Milyenek a widgetek? használod őket? És a spotlightot?
Én is agyalok azon hogy pl veszek külső házat amibe megy dvd író és winyo is.. megszerkesztem videot vagy valami meg a nagy winyon tárolom az ilyen cuccokat aztán mikor kész az image bemásolom kiswinyora csere íróra és már mehet is.. dvd íróm van csak ház kellene meg van egy 40-es felesleges winyom is.. majd keresek valami fasza fw házat..
szerk:Igen nekem 10.4.2 Widgetek sztem baromira jók.. ezzel nézem ugye időjárást figyelem az akksit meg egyébb adatokat jegyzetek napló bejegyzések meg egy csomó apróság.. hasznos.
De ettől 100x hasznosabb a spotlight. Nem hittem volna hogy ennyire ki fogom használni. Alig mászkálok finderben. Csak nyomok egy alma space-t előjön a spotlight keresek enter és már nyitja is amit akarok... isteni. Sztem már csak ezért is megéri cserélni!
Üdv
Szerkesztette: Xero 2005. 09. 02. 20:44 -kor