HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#2801 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 12:18

Andy Hertzfeld interview:
http://www.lowendmac...rd/05/0913.html

#2802 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 13:20

http://www.crazyapplerumors.com/

#2803 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:09

Kicsit megoldottam a külső kijelző dolgot.. :) Szereznem kell egy lcd-t mer ez isten :) Kicsit király hogy egyiken ps-ezek a másikon meg webet böngészek.. vagy nézek egyiken egy forráskodot a másikon meg az alapján szerkesztek egy másikat.. :)

Üdv

#2804 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:11

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:09

Kicsit király hogy egyiken ps-ezek a másikon meg webet böngészek.. vagy nézek egyiken egy forráskodot a másikon meg az alapján szerkesztek egy másikat.. :)

sokunknak ilyen egy átlagos munkanap :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2805 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:13

Idézet: kAy - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:11

sokunknak ilyen egy átlagos munkanap :)

Csak win-en nem tudtam megcsinálni hogy beállítom hogy függőlegesen merre van a másik monitor.. itt pl a nagy kijelzőhöz épest jobbra éent van a kicsi... így oda rakja.. ezt win alatt nem igazán tudtam nvidiaval! :)
De igazán eddig ilyesmire igényem sem volt de most hogy rájöttem a finomságaira :)

Üdv

#2806 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:29

Tartom amit irtam, ilyen levelet ir nekem valaki, akkor azt nem szoktuk valaszra meltatni. Ha epp van idom, es van raktaron ibook bill, akkor megirom, hogy ennyibe kerul es lehet erte jonni, vagy tovabbkuldom a levelet iJoenak, mert o szokott a billentyuzet cserekkel foglalkozni.

Ezeket a linkeket is a homaron talaltam:

http://typelab.hu/?p=65
http://typelab.hu/?p=59
http://www.netacademia.net/blogspace/peter...ves/003559.html

ez meg a regi Orosz Peteres: :)

http://www.kzamm.com/2005/07/companies-to-...dapest-xms.html

Mindenesetre kedves Nori velemenye alapjan altalanositani az osszes viszonteladora nem tul korrekt dolog. Leglabb megirhatta volna a 4 ominozus viszontelado cimet.

#2807 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:42

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 12:32

Apple Mistral ®

Hát azé' egyik Apple viszonteladónál sem kaphatsz olyan szar termékeket mint a Mistralban. :p
De ha kapnál is, akkor sem olyan lenne a garancia-ügyintézés, mint a Mistralban...
RDaneel_hu

#2808 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:52

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:29

Tartom amit irtam, ilyen levelet ir nekem valaki, akkor azt nem szoktuk valaszra meltatni. Ha epp van idom, es van raktaron ibook bill, akkor megirom, hogy ennyibe kerul es lehet erte jonni, vagy tovabbkuldom a levelet iJoenak, mert o szokott a billentyuzet cserekkel foglalkozni.

H.András: te kaptál ebből a levélből? vagy honnan tudod hogy mit írt legelőször? Merthogy az első levél, melyben árat kér nincs a homáron feltüntetve.

Ráadásul ha pl. nincs raktáron, akkor megírom neki, hogy jelenleg nincs, de esetleg ha kell tudunk rendelni. Vagy nem?

#2809 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:05

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 12:46

Nem tudom üzletileg tiszta sor hogy kint vette és itt akar billet miért is ne.. de azért tényleg kissé pofátlan! Meg ahogy néztem a stílus tényleg vicceske!

Üdv

Tudod ki itt a pofátlan? Az eladó és nem a vevő. Ilyen eladói mentalitásnak nincs helye a piacon! Teszemfel kint élek USA-ban 3 évet, veszek kint egy iBook-t,  és miután hazajöttem szeretnék egy magyar billentyűzetet hozzá. Milyen jogon nem szolgál ki ilyenkor? Jöttem volna haza egy szaros notebookért?!?

u.i.: Ez a véleményem teljesen független az Apple-től, megtehetné ez bárki más is, maga a hozzáállás elfogadhatatlan.

#2810 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:08

Nem kaptam, nekem nem irt. Figyeljetek. A BMW-nel Mercedesnel Microsoftnal Sonynal stb stb stb ugyanigy elofordulhat ilyen. Mi is kaptunk mar 1-szer 2szer rossz kritikat, de ettol fuggetlenul nem ez a mervado, hanem a tobbseg velemenye. Egesz egyszeruen nincs olyan ceg a vilgaon aki tokeletesen tudna foglalkozni minden egyes vasarloval.

#2811 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:18

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:13

Csak win-en nem tudtam megcsinálni hogy beállítom hogy függőlegesen merre van a másik monitor..

viccelsz? :)

megfogod a monitort jelző téglalapot, és elhuzod oda, ahol nálad orientálódik - oda teszed ahova jólesik, felé, alá, jobbra, balra, átlósan...

szóval elmondhatjuk, hogy itt user error van. erősen.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2812 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:23

Idézet: kAy - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 14:18

viccelsz? :)

megfogod a monitort jelző téglalapot, és elhuzod oda, ahol nálad orientálódik - oda teszed ahova jólesik, felé, alá, jobbra, balra, átlósan...

szóval elmondhatjuk, hogy itt user error van. erősen.

Sajnos igaza van, te nem tudod mirol beszel Xero :)

#2813 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:28

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 16:08

Nem kaptam, nekem nem irt. Figyeljetek. A BMW-nel Mercedesnel Microsoftnal Sonynal stb stb stb ugyanigy elofordulhat ilyen. Mi is kaptunk mar 1-szer 2szer rossz kritikat, de ettol fuggetlenul nem ez a mervado, hanem a tobbseg velemenye. Egesz egyszeruen nincs olyan ceg a vilgaon aki tokeletesen tudna foglalkozni minden egyes vasarloval.

Az a baj hogy itt nem a kritikáról van szó, hanem egyszerűen itt és most járattad le magad ezzel a hozzáállással.

Idézet

kb minden viszontelado le fogja szarni ha Angliban vasarolgatja a gepeket, itt meg csak billentyuzetet akar hozza.

Még ha így is gondolod, szíved joga, de legalább ne nyilvánítsd ki egy fórumon.

#2814 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:36

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 16:23

Sajnos igaza van, te nem tudod mirol beszel Xero :)

felvilágositanád a tudatlan wintel usert, hogy tisztán lásson?

#2815 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:37

Idézet

Mindenesetre kedves Nori velemenye alapjan altalanositani az osszes viszonteladora nem tul korrekt dolog.

LOL. Miért te mit csinálsz?

Idézet

kb minden viszontelado le fogja szarni ha Angliban vasarolgatja a gepeket,

#2816 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:43

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 14:28

Az a baj hogy itt nem a kritikáról van szó, hanem egyszerűen itt és most járattad le magad ezzel a hozzáállással.

Még ha így is gondolod, szíved joga, de legalább ne nyilvánítsd ki egy fórumon.

Miert kamuzzak? MINDEN kereskedonel ez a hozzaallas legyen szo barmirol. Ilyen a piac, en nem fogok hazudni, mert igenis leszarom azokat az embereket akik kintrol hoznak gepet, aztan itt sirnak rinak, hogy jajj jajj nincs hosszu i betu a gepemen.

Gondolod Amerikaban toleraljak azt aki kintrol hoz be valamit? Sot USA-ban kifejezetten figyelnek ra az emberek, hogy sajat nemzetuk altal gyartott termeket vegyenek, de legalabbis a sajat orszagaban koltse el a penzet, mert egy gazdasagnak az a jol felfogott erdeke, hogy ne vigyek ki a penzt a hataron kivulre.

Valoszinu, hogy Norika budos eletben nem vesz tobb Apple termeket, de ha megis, azt itthon fogja megtenni. Vagy vesz HP gepet legkozelebb de azt is itthonrol.

Az a baj, hogy aki kereskedo az nem latja at ezeket a dolgokat, nem talalja szembe magat napi 50 Nori fele email-el, nem sziv amiatt, hogy ha akar is adni neki billentyuzetet, akkor a HDSYS lehet, hogy 2 honap mulva szallitja le, es akkor meg emiatt fogg pattogni Norika, inkabb nem valaszol az emailre, es inkabb elbukja a 15 rugos laptop billentyuzet eladast.

#2817 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:45

Idézet: kAy - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 16:36

felvilágositanád a tudatlan wintel usert, hogy tisztán lásson?

menj el hozza, majd demozza neked :)

#2818 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:47

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 14:37

LOL. Miért te mit csinálsz?

Miert en altalanositok? Baj, hogy nem supportalom a kulfoldrol vasarlo emberkeket? Kepzeld el mi lenne, ha mindenki kulfoldon vasarolna iBookot, hozzam meg csak billentyut vasarolni jarnanak be, meg azert hogy tegyek fel nekik par varez cuccot. Van ilyen nem keves. Multkor bejon az ember, hogy rakjak mar fel neki egy Virtual PC-t, meg ra egy Windowst. Persze sose lattam az embert, sose vasarolt semmit nalunk. El is kuldtem finoman a fenebe, hogy ne szorakozzon mar velem. Ofkoz warezolt VPC-t akart, es persze az egesz melot ingyen. Mert en azert vagyok, hogy mindenki Apple szamitogepet istapolgassam.

#2819 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:51

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 16:47

Miert en altalanositok? Baj, hogy nem supportalom a kulfoldrol vasarlo emberkeket? Kepzeld el mi lenne, ha mindenki kulfoldon vasarolna iBookot, hozzam meg csak billentyut vasarolni jarnanak be, meg azert hogy tegyek fel nekik par varez cuccot. Van ilyen nem keves. Multkor bejon az ember, hogy rakjak mar fel neki egy Virtual PC-t, meg ra egy Windowst. Persze sose lattam az embert, sose vasarolt semmit nalunk. El is kuldtem finoman a fenebe, hogy ne szorakozzon mar velem. Ofkoz warezolt VPC-t akart, es persze az egesz melot ingyen. Mert en azert vagyok, hogy mindenki Apple szamitogepet istapolgassam.

hat ha itt igy mennek a dolgok, akkor majd veszunk kulfoldon mekket :)

#2820 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:51

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 14:45

menj el hozza, majd demozza neked :)

Egyebkent ja :)

Arrol irt, hogy mondjuk van az iBookja, meg van az asztali monitor aminek a kepe sokkal nagyobb es persze magasabban is kezdodik a kep alja. Beteszi a display beallitasoknal oldalra a laptop kijelzo abrajat, es utana vertikalisan is tudja huzogatni, hogy mindket monitor allja hova keruljon. Tehat ha athuzza a kurzort vagy egy ablakot, akkor az ablak egy vonalban fog atmaszni a masik monitorra.

Termeszetesen a toolbart is at tudja dobalni egyikrol a masikra, igy tudja kivalasztani, hogy melyik legyen primary monitor, ofkoz ezt winben is lehet.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.