HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Katalin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 24. 22:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 22:27

Lenne egy kérdésem. Regeltem magam, megvan a kliens-szoftver, és van fejhallgatóm mikrofonnal is. Müxik is, tudok beszélni és hívni 1 percig ingyen. Megoldható, hogy én kifizetem valakinek azt az x pénzt, az 1 Eurót ~ cc. 250-300 Ft, és akinek van dombornyomott kártyája CVC2-vel, az rátölt nekem annyit, hogy tudjak rendesen - nem csak 1 percig - telefonálni? Ugyanis kifizetném én nagyon szívesen a díjat, ha lenne dombornyomott kártyám, vagy online internetes számlám a bankomnál.  :( De így, mindenféle hátsó szándék nélkül kérdem, hogy megoldható-e így, vagy hogy hogyan tudok és melyik banknál olyan számlát nyittatni, amivel ki tudom fizetni ezt a pénzt?! Jelenleg K&H-s vagyok. Lehet olyat csinálni, hogy nyitok egy e-banking számlát a banknál, kifizetem az 1 eurót, és másnap föl is mondom az e-banking szerződést a bankkal? Vagy van valamilyen "hűségidő"?

Üdv: Bepe

Ha más tölti fel az egyenleged, akkor meg kell adnod az illetőnek a jelszavadat. Csak úgy lehet feltölteni.
A kártya megrendelés és másnap lemondás azért nem működik, mert az éves kártyadíjat rögtön ráterhelik és ha azt befizeted, akkor meg minek felmondani? Akkor már inkább használd.

#142 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 24. 22:20

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 18:47

Kb annyi ideig, amig az ingyenes  SMSek mentek.
Az tartott kb 2-3 hetig aztan kesz.

Még 2005-ben is mentek ingyenes SMS-küldők, mint pl. a vazu.com, e-mix.hu, soksms.hu  Ezek közül az e-mix.hu mai napig müxik, ha jó formájában csípem el...  :o

#143 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 22:22

Idézet: Katalin - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 23:04

Ha más tölti fel az egyenleged, akkor meg kell adnod az illetőnek a jelszavadat. Csak úgy lehet feltölteni.
A kártya megrendelés és másnap lemondás azért nem működik, mert az éves kártyadíjat rögtön ráterhelik és ha azt befizeted, akkor meg minek felmondani? Akkor már inkább használd.

Szétnéztem, és az OTP-nél találtam Webkártya-szolgáltatást, a CIB-nél Online Számlacsomag+kártyát. Melyik a legtutibb? És hol a legkevesebb a havi / éves díj? Melyik banknál érdemes webszámla/webkártya szolgáltatást rendelni?

#144 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 00:10

Idézet: Lugi - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 19:44

Na, akkor én inkább percenként csörgök, de nem töltök fel pénzt. :)

Na a skót whisky ^.^  :omg:  :D

#145 Felhasználó inaktív   komuvesk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 00:10

Sziasztok.

Én s regisztráltam még tegnap.

Ma töltöttem rá 1 Eurot Visa kártyáról Citis htelkártya. Semmi gond meg is jelent működik is ugyan néha foglalt a szerver.

Tényleg bennemarad az adatod a lapon. DE VAN HITELKÁRTYASZÁM generáló progi. CSINÁLSZ VISA számot. És a személyes peállításoknál gond nélkül kicseréled. ÉS MÁR NEM IS AZ MARADT BENNE.....

VAN IP TELEFONOM egy párféle.

A metros datavox ip200 at még nembírtam beállítani voipbusterrel NEOPHONON tök jol megy . ITT meg csörög a hivott szám de nem hallani se ide se oda . Tök süket. ÖTLETEK???? NEMTALÁLTAM benne outboung proxy beállítást. AZ x-lite tök jól megy vele...

Valaki probálta már telefonnal????
ELőre is köszi. Bocsi a hibákért de pici a billentyűm.

#146 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 00:14

Idézet: komuvesk - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 0:10

Sziasztok.

Ma töltöttem rá 1 Eurot Visa kártyáról Citis htelkártya. Semmi gond meg is jelent működik is ugyan néha foglalt a szerver.

Tényleg bennemarad az adatod a lapon. DE VAN HITELKÁRTYASZÁM generáló progi. CSINÁLSZ VISA számot. És a személyes peállításoknál gond nélkül kicseréled. ÉS MÁR NEM IS AZ MARADT BENNE.....

A metros datavox ip200 at még nembírtam beállítani voipbusterrel NEOPHONON tök jol megy . ITT meg csörög a hivott szám de nem hallani se ide se oda . Tök süket. ÖTLETEK???? NEMTALÁLTAM benne outboung proxy beállítást. AZ x-lite tök jól megy vele...

Hol lehet kapni olcsón voip telefont (amivel müxik a neophonex ? ) PC-ről én használtam már Skype Out ot, Neophonex-et, VoipBustert, de a Skype volt hangminőségben a legjobb, nem beszélve arról hogy ez a legkisebb sávszélesség igényű program.

#147 Felhasználó inaktív   komuvesk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 00:16

HAMEX. vagy a metróban DATAVOX ip200 17000 bruttó..

#148 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 00:29

Idézet: komuvesk - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 0:16

HAMEX. vagy a metróban DATAVOX ip200 17000 bruttó..

thx

#149 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 01:27

Idézet: komuvesk - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 1:10

Sziasztok.

Ezt a programot belinkelhetnéd. :)

#150 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 07:44

srácok 000623447220 igy kel hivni belföldit?
HD Ready komolyan

#151 Felhasználó inaktív   edk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 08:39

Idézet: koliz - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 8:44

srácok 000623*4*2*0 igy kel hivni belföldit?

003623*4*2*0

Ui: ha az altalad megadott szam valos, szerintem vedd ki, mert valaki nem fog orulni neki, ha hivogatjak ;).

#152 Felhasználó inaktív   probalaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 09:20

Idézet: koliz - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 7:44

srácok *** igy kel hivni belföldit?

nem, így:

+36xxyyyyyy

ahol
+36 - Magyarország (ehelyett lehet 0036-ot is használni)
xx - körzetszám (pl. Bp. "1", Győr "96")
yyyyyy - hívószám
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.

#153 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 09:41

Kipróbáltam az iaxcomm nevű linux klienst is, és müxik. A .tar.gz-t csak kibontottam mc-vel a /home/my könyvtár alá root joggal, és simán egyből lefut. Átjárónak az iax.voipbuster.com-ot kell megadni, ily módon:

Kép

...és utána ezen a kliens-felületen:

Kép

lehet telefonálni. Én UHU Linux 1.1.1 alatt próbáltam KDE 3.2 alól.

#154 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 09:45

Itt a kliens (linux) linkje: http://iaxclient.sou...ge.net/iaxcomm/

#155 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 10:19

Most beszéltem is másokkal (42-es körzet, Nyíregyháza), úgy, hogy én Pesten vagyok (18. ker.), és kristálytiszta volt a hang, a másik fél is azt mondta, hogy tisztán hall, tehát oda-vissza tökéletes. Mondjuk azzal a hama fülessel beszélek, amit anno' a CS-hez és a MOHAA-hoz vettem.  :D Már alig várom, hogy fizethessek 1 Eurót...  :D

#156 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 10:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 23:22

Szétnéztem, és az OTP-nél találtam Webkártya-szolgáltatást, a CIB-nél Online Számlacsomag+kártyát. Melyik a legtutibb? És hol a legkevesebb a havi / éves díj? Melyik banknál érdemes webszámla/webkártya szolgáltatást rendelni?

A CIB Online jónak tűnik, az OTP-nél viszont az egész ügyfélszolgálat elmondhatatlanul sötét, úgyhogy a helyedben hanyagolnám őket. Ugyanakkor CIB internetkártyával (ami egy dombornyomott Mastercard virtuális verziója) nem sikerült feltöltenem, és olvasgattam, hogy nem csak nekem nem sikerült. Érthetetlen miért. Ja, és az OTP sokkal drágább, ha telefonos ügyintézőt akarsz, az 10 percnyi navigáció a hülye redszerükben, a CIBnél meg azonnal ügyintéző jön, sőt, közölte az ügyintéző, hogy jobban járok, ha telefonon intézek mindent, mert azt 24 órában lehet, és ők mindent meg tudnak oldani. A többi bankot nem ismerem, de szerintem mindegyiknél van valamilyen kifejezetten internetes vásárlásra szánt kártya.

#157 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 10:28

Idézet: komuvesk - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 1:10

Hol van ilyen? Alapvetően nem bánnám, ha a sikertelen feltöltésem adataot ki tudnám törölni...

Köszi!

#158 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 11:03

jahh nekem is kéne... de google-ban hiába kerestem...vagy csak rosszul :)

#159 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 11:09

Aki probalkozik, csak dombornyomott VISA-val vagy EC/MEC-vel probalkozzon, az elektronikus kartyakkal nem lehet online fizetni (pontosabban nagyon keves helyen, itt nem).

A webkartyarol annyit tudok, hogy az egy virtualis szamla es kartyaszam, teszel ra annyi penzt ami eleg a vasarlashoz es akkor nem a szamladdal mahinalsz a neten. Az elektronikus folyoszamlacsomag resze, a csomag havidija 1200 Ft, de remelem, hogy kulon is lehet igenyelni...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#160 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 11:21

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 12:09

Aki probalkozik, csak dombornyomott VISA-val vagy EC/MEC-vel probalkozzon, az elektronikus kartyakkal nem lehet online fizetni (pontosabban nagyon keves helyen, itt nem).

A webkartyarol annyit tudok, hogy az egy virtualis szamla es kartyaszam, teszel ra annyi penzt ami eleg a vasarlashoz es akkor nem a szamladdal mahinalsz a neten. Az elektronikus folyoszamlacsomag resze, a csomag havidija 1200 Ft, de remelem, hogy kulon is lehet igenyelni...

Krinyo

A CIB-nél és az OTP-nél a webkártya igényelhető számlavezetés és minden egyéb árukapcsolás nélkül? Hol, mennyibe kerül? Mik a megrendelés feltételei? Mennyi az átfutási idő?

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.