Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 15:32
Nekem ISDN vonalam van aminek a havidíja 5100Ft ha van Favoritod ha nincs
A Telefonvonal mindenképpen kell az ADSL miatt. az ISDN pedig a több szám miatt (Nagy a család +cég)
>Nem vonom kétségbe, hogy a SPA3K-val meg lehet ezt tenni, talán még a PAP2-vel is, de szerintem >a Matáv nem jótékonysági intézmény,ezért simán leszámlázza nekem a helyi hívást (átirányítást), >még akkor is, ha nekem is favorit díjcsomagom van, mert az internet hívás nem Matávos hívásnak >minősül.
Kevered a fogalmakat, itt nem átirányításrol van szó, mivel nem egy vezetékes számon éred el a szolgáltatókat (NEO;VOIP;stb) haem az én vonalamon keresztül.
A Matáv azt látja csak hogy felhívtál engem a xx/xxx-xxx telefonszámon, amire a Favorit díjcsomagba nem számláznak.
A hívás sem internetes mert az csak az ATA-tól az, az ugye meg az ADSL-en keresztül zajlik.
Ennek a második fele igaz, ha díjköteles a VOIP-os hívás ott a VOIP szolgáltató levonja a hívás díját, de itt arrol volt szó hogy kedvezőbb díjakka telefonálni.
A helyi tarifa pedig csak akkor számlázódik ha nem Favoritba hívsz vagy nem az ingyenes időben.