HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#2071 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 00:36

Sziasztok!

Most csak röviden. Egy újabb klón. Nem sok ingyenes, de azért érdemes figyelni:

www.netappel.fr

#2072 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 05:19

Ma volt kellemes meglepetesem Voipstunttal. Mar elertem a max. perceket 1-2 hete es azt mondott nekem, hogy mar nem telefonalhatok - be kell fizetnem (nem fizettem meg semmit). Ma csak ugy megprobatam hivni sajat Mo-i hazomat (uzenetrogzitomet) es meglepodtem amikor kicsongott. Kb. 15 perceig kinoztam az Mo-i uzenetrogzitomet, a hivasom nem szakadt meg, nem kaptam semmi figyelmesztetest hogy befizessem. Lattam hogy uj verzio is megjelent, de nem toltottem le: hat ha ez az ingyenesseg megszunik uj vezioval  ;)
Szoval ez erdekes, hogy lejart az idom de meg mindig tudok telefonalni penz befizetese nelkul  :up:
Mar kiprobalt vki akinek szinte lejart az ingyenes ideje befizetes nelkul?

Gyerekek, igaz e az hogy Voipstunt-nel lehet kapni bejovo telefonszamot? Ezt lattam a kliensen, beleptem a sajat oldalamra ... de nem akartam kitolteni mert nincs szandekomban befizetni. Lehet, hogy mar ujra adnak szamokat mint VB-nel eleinte?

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 01. 08. 05:31 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2073 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 14:40

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 6:19

Ma volt kellemes meglepetesem Voipstunttal. Mar elertem a max. pe

ejovo telefonszamot? Ezt lattam a kliensen, beleptem a sajat oldalamra ... de nem akartam kitolteni mert nincs szandekomban befizetni. Lehet, hogy mar ujra adnak szamokat mint VB-nel eleinte?

szia,

én befizettem, mert nem volt türelmem keverni-kavarni, hogy mikor is tudunk telefonálni...

Voipstunt ad voipin számot, de csak 5-6 országnak (amit regisztrációkor beírtál), USA nincs benne, és csak ha töltöttél rá pénzt akkor ad pl. Germany, Hollandia ...

#2074 Felhasználó inaktív   Csapszi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 15:53

És ha töltök valamennyit a Voipstunt-ra ,akkor a Magyar hívások tényleg ingyenesek maradnak?

#2075 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 16:01

Idézet: Csapszi - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 15:53

És ha töltök valamennyit a Voipstunt-ra ,akkor a Magyar hívások tényleg ingyenesek maradnak?

Most biztos meg inygenesen hasznalhatod. Es az is biztos, hogy orokke nem lesznek ingyenesek.
:cool:

#2076 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 17:28

Engem az érdekelne, hogy ezekben mi az üzlet a szolgáltatónak. Főleg pl. a Voipstunt esetében, ami ugye teljesen a VB, csak sárgában... És ha svájci cég percenként cca. 4 forintért adhatja a magyar vezetékes hívásokat, akkor egy magyar cég ezt miért nem tudja megtenni? (Mert pl. a Neo is drágább, ráadásul egy nyomi klinesprogit se bírtak összehozni...)

#2077 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 17:34

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 17:28

Engem az érdekelne, hogy ezekben mi az üzlet a szolgáltatónak. Főleg pl. a Voipstunt esetében, ami ugye teljesen a VB, csak sárgában... És ha svájci cég percenként cca. 4 forintért adhatja a magyar vezetékes hívásokat, akkor egy magyar cég ezt miért nem tudja megtenni? (Mert pl. a Neo is drágább, ráadásul egy nyomi klinesprogit se bírtak összehozni...)

Szia!
Talan nehany dologot megmagyaraz a cegrol a kovetkezo helyen talalhato iras:

http://doulos.wordpr...rmation/finarea

#2078 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 18:35

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 15:40

szia,

én befizettem, mert nem volt türelmem keverni-kavarni, hogy mikor is tudunk telefonálni...

Voipstunt ad voipin számot, de csak 5-6 országnak (amit regisztrációkor beírtál), USA nincs benne, és csak ha töltöttél rá pénzt akkor ad pl. Germany, Hollandia ...

Koszonom. Mi a minimum befizetes? En nem lattam az osszeget mert valoszinu csak akkor lathatsz ha kitoltetted az adatokat. Mo-g nincs az orszagok kozott (bejovoszamok)?

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 01. 08. 18:37 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2079 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:06

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 18:34

Szia!
Talan nehany dologot megmagyaraz a cegrol a kovetkezo helyen talalhato iras:

http://doulos.wordpr...rmation/finarea

Kosz. Ez egy nagyon erdekes es viszonylag telyes info Finarearol, de van meg vmi. Nincs benne az pl., hogy csere alapon kapnak perceket ingyen. Pl. magyr teleco. atvesz toluk x-perceket es atadja nekik x-perceket Mo-n. Fiareanak pl. nagyon olcso a Svajci percei vannak es magyar teleco.-nak ez jo. Finarea viszont igy gakorlatilag ingyen Mo-i percekhez juthat ... sok mas uzleti semak leteznek meg ... es mindegy, mindenki ugy gazdalkodik ahogy tud. Biztos, hogy milliok szazait keresnek ezzel.
De van mas is: Az, hogy a nygati cegek (melyek nygaton garadalkodnak) altalaban megelegednek igen kicsi profittal. Altalanssagba mondvan kb. 10% mar tisztesiges haszonnak szammit, US-ben meg ennel is kevesebb (3-5% is neha elegendo), Mo-n viszont altalaban 20-30 % alatt nem is gondolkozik az uzletember (talan ti jobban is tudjatok ezt, egy sima uzlet legalabb 40-45%-t szeretne keresni a cuccukon). Ez a tendencio nem csak Mo-t erint, ez megfigyelheto minden postkommunista orszagban.
De megint mindegy: minket ez most es itt nem erdekli. Nekunk csak az a fontos,  hogy olcson, lehetoleg "ingyen" telefonalhasssunk. Legalabb igy kicsit "kapunk vissza" az igen draga internet elofizetesi dijbol, berendezes araibol, stb. ...

#2080 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 21:19

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 18:35

Koszonom. Mi a minimum befizetes? En nem lattam az osszeget mert valoszinu csak akkor lathatsz ha kitoltetted az adatokat. Mo-g nincs az orszagok kozott (bejovoszamok)?

Szia!
A Voipstunt-nak 5 EUR a minimum befizetes. Magyarorszagnak nincs semelyik Finarea cegnel bejevo szama egyenlore(?) sajnos...

#2081 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 22:15

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 19:06

Kosz. Ez egy nagyon erdekes es viszonylag telyes info Finarearol,

Igen de ezt a linket nem en talaltam, hanem blackbile irta egy masik forumon, ot illeti a koszonet...

#2082 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 22:44

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 23:15

Igen de ezt a linket nem en talaltam, hanem blackbile irta egy masik forumon, ot illeti a koszonet...

SMELO -  :respect:

#2083 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 22:54

Köszi mindenkinek. Így már kezdem sejteni: már megint valami közgarázdálkodási nagy "varázslatról" van szó, úgyhogy túl nagy összeget nem fogok beruházni, biztos, ami biztos...  :D

#2084 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 12:17

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 6:19

Ma volt kellemes meglepetesem Voipstunttal. Mar elertem a max. perceket 1-2 hete es azt mondott nekem, hogy mar nem telefonalhatok - be kell fizetnem (nem fizettem meg semmit). Ma csak ugy megprobatam hivni sajat Mo-i hazomat (uzenetrogzitomet) es meglepodtem amikor kicsongott. Kb. 15 perceig kinoztam az Mo-i uzenetrogzitomet, a hivasom nem szakadt meg, nem kaptam semmi figyelmesztetest hogy befizessem. Lattam hogy uj verzio is megjelent, de nem toltottem le: hat ha ez az ingyenesseg megszunik uj vezioval  ;)
Szoval ez erdekes, hogy lejart az idom de meg mindig tudok telefonalni penz befizetese nelkul  :up:
Mar kiprobalt vki akinek szinte lejart az ingyenes ideje befizetes nelkul?
...

Halihó!

Próbáltam tegnap este, de nem engedett hívni, frissítettem utána sem engedett.
Készítettem új login-t, azzal 1 percig engedett. (M.O. számot hívtam.)

Így ismét a SipDiscount-ot használom, ~3Ft/perc M.O., fel tudtam tölteni Moneybookers-el, és megy Linux alatt is.

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 22:19

... A Voipstunt-nak 5 EUR a minimum befizetes.
...

Smelo a bankkártyás fizetés az 5 Euró vagy 5,8 Euró (16% VAT) von le a számláról?

Apropó valaki nem tudja, mi az a Solo fizetési mód?
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#2085 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 12:26

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 12:17

Smelo a bankkártyás fizetés az 5 Euró vagy 5,8 Euró (16% VAT) von le a számláról?

Apropó valaki nem tudja, mi az a Solo fizetési mód?

Szia!
A fizetesnel szamoljak fel az AFA-t (VAT), tehat akkor fizetsz 16%-al tobbet, azaz 5,8 EUR-ot.
A Solo nem tudom milyen fizetes, en PayPal-t hasznaltam, azzal mindegyik Finarea ceg feltoltese gond nelkul ment.

#2086 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 13:07

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 17:25

Szia Lipton!

rég voltál köztünk: www.voipstunt.com

Elég rég voltam, mert sima vezetékesről tudtam ingyen telefonálni. Valami bajuk van, mert nem tudják a kártyáról leemelni a pénzt, és ezért most nem megy a szolgáltatás. Amíg nem oldják meg, addig akarok valamilyen átmeneti megoldást.

Köszi szépen a címet!

#2087 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:47

Sziasztok!
Megszünt nálam is a feltöltés nélküli free a Voipstuntnál.
A VS kártyás feltöltésnél nem találok credit összeg lehetőséget. Ezek szerint csak 5 €-s feltöltés van?

#2088 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:59

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 17:47

Sziasztok!
Megszünt nálam is a feltöltés nélküli free a Voipstuntnál.
A VS kártyás feltöltésnél nem találok credit összeg lehetőséget. Ezek szerint csak 5 €-s feltöltés van?

Sajnos mar nem emlekszem, talan 5 es 10 EUR, de nem bizots. Megnezni meg nem tudom, mivel azt irja, hogy van eleg creditem.

#2089 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:25

Hat, megvalok hamarosan az SPA1001-esemtol. Jol szolgalt, es remelem egy baratomnal jol fog tovabb is szolgalni. En meg rendeltem egy spa3000-t. Majd nyaggatlak bennteket, ha megjon a beallitasokkal.  :cool:

#2090 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:31

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 23:44

SMELO -  :respect:

Te voltal az ugyes ... :respect:
Milyen forumokon meg csaszkals?  ;)

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.