HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#2081 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 22:15

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 19:06

Kosz. Ez egy nagyon erdekes es viszonylag telyes info Finarearol,

Igen de ezt a linket nem en talaltam, hanem blackbile irta egy masik forumon, ot illeti a koszonet...

#2082 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 22:44

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 23:15

Igen de ezt a linket nem en talaltam, hanem blackbile irta egy masik forumon, ot illeti a koszonet...

SMELO -  :respect:

#2083 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 22:54

Köszi mindenkinek. Így már kezdem sejteni: már megint valami közgarázdálkodási nagy "varázslatról" van szó, úgyhogy túl nagy összeget nem fogok beruházni, biztos, ami biztos...  :D

#2084 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 12:17

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 6:19

Ma volt kellemes meglepetesem Voipstunttal. Mar elertem a max. perceket 1-2 hete es azt mondott nekem, hogy mar nem telefonalhatok - be kell fizetnem (nem fizettem meg semmit). Ma csak ugy megprobatam hivni sajat Mo-i hazomat (uzenetrogzitomet) es meglepodtem amikor kicsongott. Kb. 15 perceig kinoztam az Mo-i uzenetrogzitomet, a hivasom nem szakadt meg, nem kaptam semmi figyelmesztetest hogy befizessem. Lattam hogy uj verzio is megjelent, de nem toltottem le: hat ha ez az ingyenesseg megszunik uj vezioval  ;)
Szoval ez erdekes, hogy lejart az idom de meg mindig tudok telefonalni penz befizetese nelkul  :up:
Mar kiprobalt vki akinek szinte lejart az ingyenes ideje befizetes nelkul?
...

Halihó!

Próbáltam tegnap este, de nem engedett hívni, frissítettem utána sem engedett.
Készítettem új login-t, azzal 1 percig engedett. (M.O. számot hívtam.)

Így ismét a SipDiscount-ot használom, ~3Ft/perc M.O., fel tudtam tölteni Moneybookers-el, és megy Linux alatt is.

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 22:19

... A Voipstunt-nak 5 EUR a minimum befizetes.
...

Smelo a bankkártyás fizetés az 5 Euró vagy 5,8 Euró (16% VAT) von le a számláról?

Apropó valaki nem tudja, mi az a Solo fizetési mód?
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#2085 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 12:26

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 12:17

Smelo a bankkártyás fizetés az 5 Euró vagy 5,8 Euró (16% VAT) von le a számláról?

Apropó valaki nem tudja, mi az a Solo fizetési mód?

Szia!
A fizetesnel szamoljak fel az AFA-t (VAT), tehat akkor fizetsz 16%-al tobbet, azaz 5,8 EUR-ot.
A Solo nem tudom milyen fizetes, en PayPal-t hasznaltam, azzal mindegyik Finarea ceg feltoltese gond nelkul ment.

#2086 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 13:07

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 17:25

Szia Lipton!

rég voltál köztünk: www.voipstunt.com

Elég rég voltam, mert sima vezetékesről tudtam ingyen telefonálni. Valami bajuk van, mert nem tudják a kártyáról leemelni a pénzt, és ezért most nem megy a szolgáltatás. Amíg nem oldják meg, addig akarok valamilyen átmeneti megoldást.

Köszi szépen a címet!

#2087 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:47

Sziasztok!
Megszünt nálam is a feltöltés nélküli free a Voipstuntnál.
A VS kártyás feltöltésnél nem találok credit összeg lehetőséget. Ezek szerint csak 5 €-s feltöltés van?

#2088 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:59

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 17:47

Sziasztok!
A VS kártyás feltöltésnél nem találok credit összeg lehetőséget. Ezek szerint csak 5 €-s feltöltés van?

Sajnos mar nem emlekszem, talan 5 es 10 EUR, de nem bizots. Megnezni meg nem tudom, mivel azt irja, hogy van eleg creditem.

#2089 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:25

Hat, megvalok hamarosan az SPA1001-esemtol. Jol szolgalt, es remelem egy baratomnal jol fog tovabb is szolgalni. En meg rendeltem egy spa3000-t. Majd nyaggatlak bennteket, ha megjon a beallitasokkal.  :cool:

#2090 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:31

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 23:44

SMELO -  :respect:

Te voltal az ugyes ... :respect:
Milyen forumokon meg csaszkals?  ;)
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2091 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:35

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 13:26

Szia!
A fizetesnel szamoljak fel az AFA-t (VAT), tehat akkor fizetsz 16%-al tobbet, azaz 5,8 EUR-ot.
A Solo nem tudom milyen fizetes, en PayPal-t hasznaltam, azzal mindegyik Finarea ceg feltoltese gond nelkul ment.

Ha nem europai hitelkartyat hasznalsz es beirod, hogy nem EU orszagban vagy, akkor nem kell VAT-t fizetni ... enn nem fizetek  :up:  ;)
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2092 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:35

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 17:47

Sziasztok!

Ma raktam fel és le is járt az ingyen beszélgetés, de még így is tudtam vagy 50 percet beszélni rajta. :)

#2093 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:38

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 21:25

Hat, megvalok hamarosan az SPA1001-esemtol. Jol szolgalt, es remelem egy baratomnal jol fog tovabb is szolgalni. En meg rendeltem egy spa3000-t. Majd nyaggatlak bennteket, ha megjon a beallitasokkal.  :cool:

Sajnalom ... En most gondolkozok azon, hogy a 3000-nel megvennek meg 1001-st is. Nagyon jo lenne egyutt osszerakni ... Tartsd meg, ha anyagiak megengedik ...

#2094 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:47

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 20:59

Sajnos mar nem emlekszem, talan 5 es 10 EUR, de nem bizots. Megnezni meg nem tudom, mivel azt irja, hogy van eleg creditem.

Paypal-on 10 € van, de a MC kártyáson viszont nem látok  semmilyen credit  összeget feltüntetve.
Na mindegy a többiről is (2Neo,  Fonline, VB , SD) előbb le kéne  dumálni a creditet, mert már lassan egy kis vagyon van rájuk feltöltve. na és még ott az 5 perces  klip is  :D
Megúntad ? -  akarom mondani kinőtted az 1001-et?  ;)

#2095 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:49

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 13:17

Halihó!

Próbáltam tegnap este, de nem engedett hívni, frissítettem utána sem engedett.
Készítettem új login-t, azzal 1 percig engedett. (M.O. számot hívtam.)

Így ismét a SipDiscount-ot használom, ~3Ft/perc M.O., fel tudtam tölteni Moneybookers-el, és megy Linux alatt is.
... ...

:up: Tovabbra is tudok Mo-i uzenetrogzitommal tarsalogni ingyen: 0 az egyenlegem - nem fizettem be meg semmit ... Most 3x kb 5-5 percet beszeltem uzenetrogitommal es ... megunva leraktam (nem szeretem hallgatni a sajat hagomat  ;) ) ... Erdekes ez, nem? Uj klienst meg mindig nem akarom letolteni, plane hogy tovabb is ingyen mukodik a regi. Ki tudja mi lesz ha ujat beinstallalok ...

#2096 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 02:33

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 0:47

Paypal-on 10 € van, de a MC kártyáson viszont nem látok  semmilyen credit  összeget feltüntetve.
...

:think:  ... vagy lassu a bankod vagy nem fog atmenni az osszeg ...  :think:
De eloforul (sajnos ridkan) olyan is mint pl. mostanaban vettem egy zseblampat Honkongban (2,5 nap alatt volt nalam) es a bank osszesitojen (WEB-en) meg mindig nincs ez a 10 $ feltuntetve ... remilem nem is lesz  :up:  :cool:

#2097 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 08:01

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 23:47

Megúntad ? -  akarom mondani kinőtted az 1001-et?  ;)

Szia!
Nem untam meg, nagyon megszerettem, de:
-van egy vezetkes elofizetesem is, amit le akartam mondani, es ezrt dontottem anno az spa1001-nel.
-rajottem, megsem mondom le (az is IP-telo, a T-kabeltol  ;) ), igy jol jon az FXO port.
-jol fog jonni a PSTN-VOIP atkapcsolas lehetosege

Sajnos a 2 ATA egyutt egyreszrol anyagilag sok lenne, masreszrol az internetszolgaltatomtol nem hiszem hogy tovabbi portokat tudnek forwardoltatni felem, pedig akkor ugy gondolom kellene. (Az internetszolgaltatot meg nem szeretnem lecserelni, mert hasonlo arban nem talalnek senkit az biztos.)
(3E Ft/ho, 1Mbit/s le, es kb 500 kb/s fel)

#2098 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 09:21

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 9:01

Szia!
Ne, de:
-vlgaltatot meg nem szeretnem lecserelni, mert hasonlo arban nem talalnek senkit az biztos.)
(3E Ft/ho, 1Mbit/s le, es kb 500 kb/s fel)

smelo, reklámozd már nekünk egy kicsit ezt a netelérésed!

#2099 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 09:33

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 9:21

smelo, reklámozd már nekünk egy kicsit ezt a netelérésed!

Hat...
Azert nem erdemes reklamozni, mert nagyon kicsi ceg. Szegeden, es ott is csak egy varosreszben szolgaltatnak. Persze ott is valszeg kulonbozo egy-egy terulet hozzaferese. Kar, hogy mikron jon, en megnyugtatbbnak ereznem a kabelt. Ha vkit erdekel a ceg neve megis, akkor privatban keressen meg.

#2100 Felhasználó inaktív   forza9 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 10. 11:16

Sziasztok!

Már jó ideje megvan a VB és fel is töltöttem 1 euroval, tökéletesen működött egy ideig, azután elkezdett szakadozni a hang és nem hallanak a túloldalon.
Mitől van ez?
Segítsetek!

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »