HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 17:00

Idézet: ZXer - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 15:56

Néhány hete még a mobilhívások is ingyenesek voltak. Aztán ahogy felkerült a cucc levlistákra, fórumokra túl sokan rákattantak, és már nem az. Gondolom ez lesz a vezetékes sorsa is...

Mint minden más, értelmes ingyenes szolgáltatás sorsa. Lásd SMS-küldők!

#22 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:02

ha feltöltök egy 1 eurot, akkor meddig tudok ingyenesen telefonálni?

Szerkesztette: Valdy 2005. 06. 11. 18:08 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#23 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:08

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 19:02

ha feltöltök egy 1 eurot, akkor meddig tudok ingyenes telefonálni?

Amíg azt nem mondják bezár a bazár. Amúgy 60 perc egy hívás max hossza. Még jó.

#24 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:16

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 19:08

Amíg azt nem mondják bezár a bazár. Amúgy 60 perc egy hívás max hossza. Még jó.

Thx.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#25 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:50

Idézet: ZXer - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 15:56

Néhány hete még a mobilhívások is ingyenesek voltak. Aztán ahogy felkerült a cucc levlistákra, fórumokra túl sokan rákattantak, és már nem az. Gondolom ez lesz a vezetékes sorsa is...

Nekem igazából nincs kifogásom azellen, hogy fizetős legyen - ha versenyképes lesz a jelenlegi vezetékes hívások árával, úgyis használni fogom. És hát őszintén szólva szvsz nem várható el az ingyenesség a végtelenségig...

#26 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 20:22

Vajon miért van az, hogy  a felhívott vezetékes fél nem hall engem, de én hallom őt? Valami tűzfal gond lesz? Az a baj semmit nem lehet állítani.

Valamint miért írja egy ideje mindenre azt hogy "the other party is busy" (Foglalt.)
---

SZERK: bocs, én voltam láma, már jó! (rossz recording line-in vonal volt beállítva, és ezt a programban nem lehet állítani).

Szerkesztette: Kory 2005. 06. 11. 20:39 -kor

#27 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 04:51

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 19:50

Nekem igazából nincs kifogásom azellen, hogy fizetős legyen - ha versenyképes lesz a jelenlegi vezetékes hívások árával, úgyis használni fogom. És hát őszintén szólva szvsz nem várható el az ingyenesség a végtelenségig...

Valóban. 1 eurocent (2,5 forint) hívásonként? Az nem pénz. Mégis, a voipbuster fényesen meg fog élni belőle...

#28 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:57

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 5:51

Valóban. 1 eurocent (2,5 forint) hívásonként? Az nem pénz. Mégis, a voipbuster fényesen meg fog élni belőle...

Valamit félrenéztél, nem 1 eurócent.
A magyar vezetékes hívások most ingyen vannak, a mobil pedig 19,4 eurocent, ami nagyjából 50 forint.

Azt nem tudja valaki, hogy a regisztrált névhez tartozó jelszavamat, hogy tudom megváltoztatni?

#29 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:57

Valamit félrenéztél, nem 1 eurócent.
A magyar vezetékes hívások most ingyen vannak, a mobil pedig 19,4 eurocent, ami nagyjából 50 forint.

Azt nem tudja valaki, hogy a regisztrált névhez tartozó jelszavamat, hogy tudom megváltoztatni?

A Voipbuster egyik topicjában van utalás arra, hogy a beta teszt után megszűnik az ingyenesség, és 1 eurocent/hívás lesz a díja az eddigi ingyenes hívásoknak...

#30 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:41

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:57

A fórumban azt írják jelenleg nem lehet.

---

Akartam fizetni 1 Eurot nekik, hogy ne bontsák a vonalat, a fizetési procedúra valamiért failed lett, amivel azt értem el, hogy most sehova nem enged telefonálni ("you have run out of credits" - magyar vezetékesre is).

Újra kellett regisztrálnom más néven....

Szerkesztette: Kory 2005. 06. 14. 14:00 -kor

#31 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 15:43

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 14:23

A Voipbuster egyik topicjában van utalás arra, hogy a beta teszt után megszűnik az ingyenesség, és 1 eurocent/hívás lesz a díja az eddigi ingyenes hívásoknak...

Akkor elnézést beantől, én nem tudtam rendesen, pontosabban másra gondoltam. :) A mobil hívásokat néztem és azok sajnos így is drágák.

Ez mennyire biztos infó? Mert egy cent is pitiáner összeg. Ráadásul nekem ez a netes telefon nagyon jó dolog, mert tulajdonképpen most küldföldön élek és elég drága a telefon haza. Pontosan nem tudom mennyi, de nagyságrendekkel drágább mint ez. 20x biztos többe kerül ha rendes telefont használok. :)

A reget azért kérdeztem, mert gondoltam megadom másnak az adatokat, mert raktam rá egy eurót, hogy ne szakadjon meg. A baj csak az, hogy ha az oldalukon ott a kártyaszám vége meg ilyesmi, na meg egy kattintással lehet rá pénzt rakni. :)

Nagyon jó ez a szolgáltatás! Pár hete vettem Skype "kártyát", de ott azért kicsit megakad néha a hang és nem ilyen jó minőségű.

#32 Felhasználó inaktív   benjami 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 20:46

Kipróbáltam, magyarországi 28-as és 1-es körzet rendben volt, de a 77-es (Kiskunhalas) szinte érthetetlen, zúgott visszhangzott, borzasztó torz volt. Asszem ott valami emitel nevű telefontársaság a szolgáltató. Van még valakinek tapasztalata ebbe a körzetbe netes telefonálásban esetleg skype vagy neophone -al is ?
benjami

#33 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 20:54

Idézet: benjami - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 21:46

Kipróbáltam, magyarországi 28-as és 1-es körzet rendben volt, de a 77-es (Kiskunhalas) szinte érthetetlen, zúgott visszhangzott, borzasztó torz volt. Asszem ott valami emitel nevű telefontársaság a szolgáltató. Van még valakinek tapasztalata ebbe a körzetbe netes telefonálásban esetleg skype vagy neophone -al is ?

Többször próbáltad? Ugyanis nekem (mivel webkártya híján még nem töltöttem fel) 2 percenként szakad, ergo egy hosszabb beszélgetést több részletben folytatok le. Nos, előfordult már nem is egyszer, hogy 5-6 hívás után vagy lefagyott a progi, vagy csak tárcsázni nem tudott, de olyan is volt, hogy kicsöngött, felvették, de az addig tökéletes hangminőség helyett valami istentelen recsegés jött csak vissza. (Sőt, olyan is előfordult, hogy engem nem hallottak.) Úgyhogy én nem zárnám ki, hogy a kliens kiforratlansága a ludas...

#34 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 22:30

neeekem tetszik  :up: koszi ABno  :respect:

#35 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 17:30

Nem kell a Voipbuster klienst használni. Hiszen IAX (iax.voipbuster.com) és SIP (sip.voipbuster.com) gateway. Innentől lehet tetszőleges klienst, akár SIP telefont (úgy értem, külön hardvert) használni.

#36 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:06

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 17:30

Nem kell a Voipbuster klienst használni. Hiszen IAX (iax.voipbuster.com) és SIP (sip.voipbuster.com) gateway. Innentől lehet tetszőleges klienst, akár SIP telefont (úgy értem, külön hardvert) használni.

PDA-s telóra-ra nem tudsz valami klienst?
PPC-s az oprendszer
HP Pavilion DV-5 1160eh

#37 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 19:50

Nem tudom, kinek mekkora sávszélt használt a VP, de én helyesbíteném a korábbiakat - ahogy nézegetem, elvisz simán 12-14K-t...

#38 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 23:27

Na most haragszok a voipbusterre. :mad: Fellépek és ott a kártyaszámom (utolsó 4 számjegy) meg minden és nem lehet lenullázni. :mad: Egyik barátomnak is raktam rá egy eurót és így már kétszer megvannak ott az adataim. :(
Nagyon gáz, hogy ezt a részt nem lehet nullázni.

#39 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 22:45

Avicularia: tőled is megkérdezem, amit másoktól. Nálatok fizetős a Google?

Lipton: na és, az a négy számjegy semmit se ér, manapság már a 16 se, lejárat és főleg CCV(2) érzékeny a dolog.

#40 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 23:55

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 23:45

Avicularia: tőled is megkérdezem, amit másoktól. Nálatok fizetős a Google?

Lipton: na és, az a négy számjegy semmit se ér, manapság már a 16 se, lejárat és főleg CCV(2) érzékeny a dolog.

Nem a 4 számjegyről van a szó. Ott van minden adatom, csak nem látszik, ott van a verification kód is náluk meg minden. Ha vásárolni akarok náluk 10 euróért, akkor semmi mást nem kell tennem, csak ráklikkelni arra, hogy buy 10 euro. Tehát a rendszerük eltárolta a kártyám adatait, és megvan nekik. Na ez az ami nem tetszik. Ráadásul ki se tudom nullázni és csak rendes kártyaszámot fogad el, így nem tudok beírni valami kitalált adatot.

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó