Voipbuster
Elküldve: 2006. 02. 01. 14:59
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2006. 02. 01. 23:12
Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:26

Hello Blackbile
A Fritzen van QoS , vagy olyan LAN amelyik prioritást kap a többi LAN-al, vagy wirelessel szemben?
Elküldve: 2006. 02. 02. 02:24
Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 0:12
A Fritzen van QoS , vagy olyan LAN amelyik prioritást kap a többi LAN-al, vagy wirelessel szemben?
így egy nap bírtoklás után a másodikra szavazok
Szerkesztette: blackbile 2006. 02. 02. 02:24 -kor
Elküldve: 2006. 02. 02. 14:22
Dear Voip-Fan,
This incredible offer is too good to pass. Free calls with Voipbuster!
Call any of these destinations at no costs at all:
Australia
Belgium
Cyprus
France
Hong Kong
Iceland
Monaco
New-Zealand
Kindest regards,
The VoipBuster Team
http://www.voipbuster.com
Elküldve: 2006. 02. 02. 14:56
Idézet: blackbile - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 3:24
Hi
Nálam a (Linkpro) router 1 LAN-ja elsöbbséget kap a többi LAN-al és a wirelessel szemben. Feltételezem, hogy a Fritznél (mivel nem találtam qos-t a leírásokban) az ATA kapja a priorítást a többi adatátvitellel szemben. Amennyiben csinálnál két próbát, akkor kiderülne, hogy tudja-e. Így első olvasatra jól néz ki a cucc. Hamarosan váltani fogok a Linkpro/PAP2 duo-ról és ez is benne van az alternatívák között.
1. Telefonálás közben kezdj el valamit letölteni. Ekkor a letöltésnek csökkentet adatátvitellel kéne történie, míg a telefonálás minősége nem romlik.
2. Letöltés közben indítasz telefon hívást, ekkor a letöltési sebességnek le kell csökkeni ( eredeti letölt. - voip) , miközben a hangátvitel tökéletes továbbra is.
Majd légyszi a tapasztalatokról pár sort.
Köszi
Elküldve: 2006. 02. 02. 14:59
Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 15:56
Nálam a (Linkpro) router 1 LAN-ja elsöbbséget kap a többi LAN-al és a wirelessel szemben. Feltételezem, hogy a Fritznél (mivel nem találtam qos-t a leírásokban) az ATA kapja a priorítást a többi adatátvitellel szemben. Amennyiben csinálnál két próbát, akkor kiderülne, hogy tudja-e. Így első olvasatra jól néz ki a cucc. Hamarosan váltani fogok a Linkpro/PAP2 duo-ról és ez is benne van az alternatívák között.
1. Telefonálás közben kezdj el valamit letölteni. Ekkor a letöltésnek csökkentet adatátvitellel kéne történie, míg a telefonálás minősége nem romlik.
2. Letöltés közben indítasz telefon hívást, ekkor a letöltési sebességnek le kell csökkeni ( eredeti letölt. - voip) , miközben a hangátvitel tökéletes továbbra is.
Köszi
Ha eljutsz odáig és esetleg eladnád a PAP2-t, engem érdekelne.
Elküldve: 2006. 02. 02. 15:18
Idézet: Csapszi - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 15:59
Rokonságon belül már "lefoglalták" routerrel együtt
Elküldve: 2006. 02. 02. 19:25
Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 15:56
Nálae történie, míg a telefonálás minősége nem romlik.
Köszi
Szia,
a bejelentkező híremben már írtam azt amit kérdezel:
"DE most minden tökéletes:
1. Feleségem éppen beszél a VoipStunttal
2. Közben töltök egy 280MB-os fájlt magyar szerverről (igaz, hogy 140kB-tal jön "csak" - 2Mb-em van...)
3. Írom nektek a híreket
"
2Mb - 255kB-tal szoktam itthonról tölteni, miközben feleségem VoIP-olt akkor indítottam el a letöltést és 140K-val jött "csak".
A 2. kísérlet nemsokára...
(Egyébként sávszélességmenedzsment van benne! ) Sajnos még mindig nem volt több időm, hogy olvasgassam mit is tud...)
Szerkesztette: blackbile 2006. 02. 02. 19:31 -kor
Elküldve: 2006. 02. 02. 19:57
Idézet: blackbile - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 20:25
a bejelentkező híremben már írtam azt amit kérdezel:
Ok - bocsi , figyelmetlen voltam.
valszínű, hogy a 2. kisérlet is jó lesz
Elküldve: 2006. 02. 02. 23:51
Idézet: pazsit - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 18:05
Szoval inkább szoftveres megoldást keresek, talán van erre lehetőség.
Egy olyan ("softphone")progit tudnátok nekem mondani, ami tud konferenciát csinálni SIP-pel? Ha voipstunttal nem lehet egyszerre két embert hivni és összekapcsolni, akkor ugy is jo, ha A-t voipstunttal, B-t voipbusterrel tudnám hivni. Csak lényeg az lenne, hogy valahogy A és B tudjon kommunikálni egymással.(közvetlen egymást nem tudják hivni, ezt a lehetőséget tehát hagyjuk.
Sztem biztos van erre valami használhato progi.
Már sokat keresgéltem, felraktam csomo hasznalhato és kevésbé használhato softphone progit a gépre, de valahogy még egyik se tudta ezt, csak a gépem lett tele sok szeméttel.
Skype-pal amugy simán megy a konferencia... csak az 5+7 azaz 12 forintba van percenként, ha ugyanezt akarom...
Megoldas neve: X-pro (nem X-lite!). Ez mindent tud es 10 db. proxit lehet beallitani, melyek alandoan online lehetnek. Ez azt jelenti,hogy akar 10 ember hivhat teged kulonbozo szolgaltaton keresztul, de te is hivhatsz ezeket.
Ha nincs X-prod es kell, atadom nagyon szivesen.
Elküldve: 2006. 02. 04. 09:39
Elküldve: 2006. 02. 04. 13:48
Idézet: www.gsms.hu - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 10:39
www.gsms.hu oldalon ingyenes web telefonomat.
demo a sipdiscount-ra van kihegyezve
1. a spart köszi!
2. mit jelent az, hogy ingyenes web telefon?
3. mit jelent az, hogy a sipdiscountra van kihegyezve?
NA gyerekek!
két éjszaka és egy fél szombat délelőtt alatt vért izzadva, pajszerrel
10 VoIP account jöhet beléje
(Nem tudjátok mi van a VoipStunt sip szerverével, eltűnt (?), nincs DNS - ezért nem regisztrál ?!
Nem tudjátok mi van a Neophonex-szel? regisztrál, de nem enged hívni semmit !) pénz van mindenütt és nemcsak a Fritz , hanem a Xpro sem működik.
Elküldve: 2006. 02. 04. 14:43
Csatolt fájl:
-
capture_04022006_141819.jpg (0byte)
Letöltések:: 29
Elküldve: 2006. 02. 04. 20:53
Idézet: blackbile - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 14:48
... (Nem tudjátok mi van a VoipStunt sip szerverével, eltűnt (?), nincs DNS - ezért nem regisztrál ?!
Nem tudjátok mi van a Neophonex-szel? regisztrál, de nem enged hívni semmit !) pénz van mindenütt és nemcsak a Fritz , hanem a Xpro sem működik.
Mostanaban nekem is gondjaim vannak Sipstunttal valamint Neophonexel.
1. Sipstunt:
Mostanaig itobb mint egy honapon keresztul ingyen telefonaltam (egyenlegem 0 es nem volt befizetve egyaltalan) napnta es legalabb 30-50 pecig beszelgettem naponta. Most mar azt modja, hogy kell befizetnem (eredeti softphone), Sipuran keresztul nem enged telefonalni es csak foglalt jelzest kapok ... Gondolom vege az ingyenesegnek, legalabb aban az esetben ha nincs befizetve semmi.
2. Neophonex:
Itt bonyolultabb a helyzet. Kivaloan mukodik: Mo-i kozponton keresztul rendesen tud hivni engemet a felesegem (most Mo-n van). Halozaton belul is rendesen atmennek a hivasok. De ha felhiv a Neiphonex szamomot es erre jelentkezik a Sipuram -3000 es keri kodot arra, hogy atkapcsoljon az itteni rendes telefonvonalomra, hiaba adja be a hivott fel (adott esetben a felesegem) a kodot, nem veszi be es ujra keri, es igy addig amig nem szkad meg ... Ugy viselkedik az egesz mint ha a DTMF (kodot) nem hallana a Sipura. Ugy gondoltam lehet, hogy a Sipuram bunos ebben, de ezt nem hiszem, mert mas Neophonexre hasonlo szolgaltatason keresztul (Stanaphone USA, NY) kivaloan veszi be a beadott kodot es atkapcsolja a rendes telefonvonalra.
Nem hiszem, hogy vki tudna tanacsot adni ezzel kapcsolatosan mert ez ugy tunik, hogy egyertelmuen a Neoponex problemaja: nem tovabit a DTMF signalokat es ezert nem hallja ezeket a Sipuram. Kerdeztem a dolgot a Neophonex ugfelszolgalatot, de azt sem ertik mirol van szo. Nagy nehezen megmagyaraztam nekik es megigertek hogy majd utana nezik es viszahivnak ... azota is hivnak - soha nem szoktak reagalni ilyenekre ...
Elküldve: 2006. 02. 05. 00:26
Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 23:51
Ha nincs X-prod es kell, atadom nagyon szivesen.
Érdekelne, megköszönném, ha elküldenéd.
(Már próbáltam e-mailt küldeni a forumbol, nem tudom mennyi sikerrel.)
Elküldve: 2006. 02. 05. 13:09
Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 21:53
Szia dok,
most működik a sipdiscount (sip1.sipdiscount.com), viszont a stuntnak megváltoztatták a sip szerverét, mint láthatjátok az előző képből = sip.voipstunt.com
neophonex jelen pillanatban SEM működik...
Elküldve: 2006. 02. 05. 13:37
Idézet: www.gsms.hu - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 10:39
Megnéztem a honlapot,
kicsit emlékeztet arra a kezdeményezésre, amikor egy élelmes hazánkfia nem is olyan régen 10000,- Ft-ot kért azért, hogy elárulja a kedvezményes VoIP lehetőségeket kevésbé tájékozott atyánkfiainak...
Namost engem az a jobb oldali sárga szöveg zavar: nem értem, miért is kellene 250000,- Ft-ot fizetnem???
(nem bántásként, inkább kiváncsiságként olvasd, amit írtam)
Elküldve: 2006. 02. 05. 17:10
Idézet: blackbile - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 13:37
Tartok tőle, hogy ebben az esetben is erről van szó.
Elküldve: 2006. 02. 05. 19:04
Lenne egy hatalmas problemam. Nem tudom tudnatok-e sgiteni, de mar az is segitseg lenne, ha adnatok telefonszamot, nevet, hogy ki tudna segiteni:
Szoval nalam a PSTN line sem "hagyomanyos" PSTN vonal, hanem a T-kabel internettelefon, ami a kabeltv halozatan jon, egy motorola modem utan menne az ATA-ba.
A gondom, hogy nem tudom idoziteni rendesen a PSTN-VoIP atjarast, azaz ha 5 s alatti erteket irok a "PSTN Answer Delay" ertekre, akkor bekeri rendesen a PIN kodot. Hosszabb valaszido eseten figyelembe sem veszi az ATA, hogy neki valaszolni kellene.
Szoval mit lehet ez esetben tenni, ki tudna segiteni? Attol tartok a T-kabel USZ meg sem erti a problemam.
Szerkesztette: smelo 2006. 02. 05. 19:05 -kor
Elküldve: 2006. 02. 05. 19:12
Idézet: smelo - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 20:04
Lki valaszolni kellene.
Szoval mit lehet ez esetben tenni, ki tudna segiteni? Attol tartok a T-kabel USZ meg sem erti a problemam.
ez ugyan nem dicsőség, de én sem értem
(írnál magánban nekem erről egy hosszab tájékoztatót? persze csak ha van időd rá

Súgó
A téma zárva.