HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke V. Ergo offoljunk legálisan! :) Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 15:30

Szasz Somaaaaa! :hello:  :)

...azt mondjátok meg nekem, hogy meddig maradnak így lent a memóriaárak; illetve, várható-e, hogy feljebb kúszik valamikor? Mert most venni érdemes memóriát, a 2 db 512-es 500MHz-es Kingmax úton van felém pk-gel együtt 36.000,-ért, az OK.
Nade hogy amit én 2004. 07. 20-án a Ramorgban vettem 512-es GeIL-t 30-ért, azt most nem adom oda 10E - postaköltségért, az biztos. :rolleyes:

#382 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 15:32

Na én itt, Ti meg ott... így megy ez...  :)
Vagyis sziasztok...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#383 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:04

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 16:32

Na én itt, Ti meg ott... így megy ez...  :)
Vagyis sziasztok...  :)

Szia ott, legott Nevergone. :)  Utánanéztél már, hogy hol kezded a kivizsgálásod, vagy még mindig önző vagy?

#384 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:14

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:04

Szia ott, legott Nevergone. :)  Utánanéztél már, hogy hol kezded a kivizsgálásod, vagy még mindig önző vagy?

Kivizsgálás, jól vagyok, és minden jó, amúgy sincs időm ilyenre, és a többi. Fiatal vagyok és lendületes. Azt hiszem.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#385 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:17

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:14

Kivizsgálás, jól vagyok, és minden jó, amúgy sincs időm ilyenre, és a többi. Fiatal vagyok és lendületes. Azt hiszem.  :)

Nem nem. Akkor lennél fiatal és lendületes, ha nem éreznéd magad úgy, mint ahogy tegnap este írtad. Meg érgebben, sokszor. Így csak felelőtlen vagy. Az meg, hogy nincs időd, nem mentség. Arra van időd, amire szakítasz. Az egészséged pedig mindennél fontosabb, mert az az élet alapja. Ha most nem mész el, akkor lehet hogy majd visznek. Csak esetleg zsákban. Ne légy hülye!

A Visszabeszélőben, azt hiszem rossz oldalra áltál. Én megfogadtam, hogy többet nem szólok bele a dolgokba, de azt remélem érzed, hogy SFIJ-nek igaza van. Ha nem, akkor félreismertelek. ;)

UP vagy mi? :confused:  :omg:

#386 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:20

Az Ön sebessége
253.7 kbits/s
31.1 K bytes/sec

Megkaptamm az antennát köccsönbee... Asszem csak ez volt a hiba! :) :banana:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#387 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:23

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:17

Nem nem. Akkor lennél fiatal és lendületes, ha nem éreznéd magad úgy, mint ahogy tegnap este írtad. Meg érgebben, sokszor. Így csak felelőtlen vagy. Az meg, hogy nincs időd, nem mentség. Arra van időd, amire szakítasz. Az egészséged pedig mindennél fontosabb, mert az az élet alapja. Ha most nem mész el, akkor lehet hogy majd visznek. Csak esetleg zsákban. Ne légy hülye!

Annyira nem vészes a helyzet (remélem), de azért kösz, hogy aggódsz értem. Voltam ennél szarabb állapotban is, azt is túléltem... tudod, "ami nem öl meg, az erősít"... de azért jobban odafigyelek magamra, hogy észrevegyem az esetleges veszélyt... :)

Idézet

A Visszabeszélőben, azt hiszem rossz oldalra áltál. Én megfogadtam, hogy többet nem szólok bele a dolgokba, de azt remélem érzed, hogy SFIJ-nek igaza van. Ha nem, akkor félreismertelek. ;)

Igazából nem szándékoztam és szándékozom egyik oldalra sem állni, hiszen nem az én saram. Csak kissé unom már ezt a "szarverést", vagyis ez a "titakozom", meg "elmegyek, és vissza se jövök", és hasonló igazából indokolatlan dolgokból...

Idézet

[link]

#388 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:27

Most viszont elrobogok, majd még este asszem.. addig is vigyázzatok Magatokra és Egymásra...  :)

Idézet

[link]

#389 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:31

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:27

Most viszont elrobogok, majd még este asszem.. addig is vigyázzatok Magatokra és Egymásra...  :)

Pááá!

Bizti megy inni... Tegnap majdnem elpatkol, ma meg azt hiszi ő a terminátor! :think:

Irigyellek!  :reszeg:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#390 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:36

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:04

....

Van Skypod? Most ing a net. Kellene egyet dumcsizni, hogy javult-e szted a múltkori óta... Már ha ráérsz, és nem macera...

Köcce! :respect:

#391 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:30

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:23

Annyira nem vészes a helyzet (remélem), de azért kösz, hogy aggódsz értem. Voltam ennél szarabb állapotban is, azt is túléltem... tudod, "ami nem öl meg, az erősít"... de azért jobban odafigyelek magamra, hogy észrevegyem az esetleges veszélyt... :)

Itt nem erről van szó, de ezt Te jobban tudod, ha őszinte vagy magaddal!

Idézet

Igazából nem szándékoztam és szándékozom egyik oldalra sem állni, hiszen nem az én saram. Csak kissé unom már ezt a "szarverést", vagyis ez a "titakozom", meg "elmegyek, és vissza se jövök", és hasonló igazából indokolatlan dolgokból...

Pedig sikerült, és -szerintem- rossz oldalra.
Pont Te írod ezt? El sem hiszem. Ez nem szarkeverés és nem fingvihar a biliben. Tudod, itt mindenre ez a válasz. Arra a tetűszar keresztbelinkeléses gyászos szutyokkal is ez volt, ami miatt kitiltottak, Te láma. :bolond:
Szarnak a pofánkba, megvan a látszólagos jog és lehetőség leírni, mi nem tetszik és ezért cserébe jön a hányás " :nevet2: " szmájli meg a többi "vihar a biliben" lenéző, 'megtehetem mert itt van jogom, Te meg egy senki vagy' stílus.

...felesleges a Visszabeszélő szekció IMHO (mert ez meg olyan divatos szvsz). :omg:

Martinka, nincs fent a Skype. Ha még mindig aktuális, akkor felrakom.

#392 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:41

Idézet: Martinka - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 17:20

Megkaptamm az antennát köccsönbee... Asszem csak ez volt a hiba! :)   :banana:

ki gondolta volna.......  :D

#393 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:49

Kép
itt a szőke nős sztori képpel illusztrálva (ha valaki nem olvasta,magára vessen )

#394 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:55

Nem látlak a képen. :)

#395 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:56

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 18:55

Nem látlak a képen. :)

:p
de ottvoltam szal nekem ez elég  :up:

#396 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:59

Idézet: somafero - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 18:56

Én is így vagyok azzal a három nyamvadt lézersós képpel, ami a kanizsai Omega koncertről fent van a www.omega.hu -  n. :omg:  ;)

#397 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 18:04

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 18:30

Martinka, nincs fent a Skype. Ha még mindig aktuális, akkor felrakom.

Asszem Somával megoldom... Köszi!

#398 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 18:04

Idézet: somafero - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 18:56

Skype?

#399 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 18:06

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 18:59

Én is így vagyok azzal a három nyamvadt lézersós képpel, ami a kanizsai Omega koncertről fent van a www.omega.hu -  n. :omg:  ;)

azér nem rossz az sem ahogy nézem.
kollonay koncerten volt már vki? na az megen nagyon kool  :cool:  :p

#400 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 18:29

Nem vótam. :)

Ellenben Martinka NET-kapcsolata rendben van. :cool:  :up:  ;)

Mikor megyünk inni?! :smoker:

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.