HWSW Informatikai Kerekasztal: Megalarm autóriasztó - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megalarm autóriasztó avagy elveszett a kezelési útmutató Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 22:59

A problémám a következő még 1 éve vettem egy MEGALARM mega 3000 típusú riasztót. Egyik haverral közösen beszereltük. Ez idáig szép és jó de minap elkezdett rakoncátlankodni a kulcscsomómon lévő távkpcsoló és mondom előveszem a fiókból a másikat. De sajna az nem akar kapcsolni tehát nem is reagál az autó rá. Az elem jó benne mert a feszültségét megmértem ill a másikból áttettem. Ezután bevittem egy riasztókkal foglalkozó céghez és ők azt mondták hogy elveszette a kódot a távirányító és újra be kéne tanítani a beltéri egységet. De sajna ennek menetét csak a hozzá adott leírásból tudnám kederíteni. Sajna nem találtam a neten semmit. Arra kérnélek titeket hogy ha vkinek van ilyen riasztója akkor küldje el nekem mailban a leírásást amiben a programozás szerepel. Előre is köszönöm.

#2 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 03:23

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC!!! Avagy minden szinten, szinte minden !

Ide írd be, ez a topic pedig zárható!

#3 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:44

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 4:23

Ide írd be, ez a topic pedig zárható!

Már miért lenne zárható?
Itt szerintem többen felfigyelnek rá...
...

#4 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:48

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 23:59

A problémám a következő még 1 éve vettem egy MEGALARM mega 3000 típusú riasztót. Egyik haverral közösen beszereltük. Ez idáig szép és jó de minap elkezdett rakoncátlankodni a kulcscsomómon lévő távkpcsoló és mondom előveszem a fiókból a másikat. De sajna az nem akar kapcsolni tehát nem is reagál az autó rá. Az elem jó benne mert a feszültségét megmértem ill a másikból áttettem. Ezután bevittem egy riasztókkal foglalkozó céghez és ők azt mondták hogy elveszette a kódot a távirányító és újra be kéne tanítani a beltéri egységet. De sajna ennek menetét csak a hozzá adott leírásból tudnám kederíteni. Sajna nem találtam a neten semmit. Arra kérnélek titeket hogy ha vkinek van ilyen riasztója akkor küldje el nekem mailban a leírásást amiben a programozás szerepel. Előre is köszönöm.

Idézet

MEGATRONIX, INC.
7449 Woodley Ave.
Van Nuys, CA 91406

Email
megatronix@aol.com

Telephone
(818) 785-8000
(800) 879-8466
(818) 786-8700 Fax

Ha ők nem tudnak segíteni, akkor senki. Egyébként tényleg jobb helyen van abban a topicban, ugyanis ezért jött létre.

Szerkesztette: Carmaged 2005. 06. 16. 06:49 -kor

#5 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 07:31

Nem szaporítom a szót, Buga_Laci és Carmaged elmondta. Téma zárva.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó