Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 03. 30. 11:51
Hát be lett tájolva, hogy honnan kell bemenni az erdőbe, mennyit kell menni. Egy jellegzetes fa mellett van. Meg bokrok is vannak ott. Sztem könnyen megjegyezhető. Egyedül attól fosok, hogy kutyák nehogy kiássák, mert azoknak igen jó a szaglásuk. Mondjuk arra aligha van kutya.
Ha még ott van az a fa, meg ha egyáltalán visszatalálsz ugyanarra a helyre, nem 200 méterrel odébb keresed.
X év után visszamész egy erdős részre, minden tiszteletem, ha megtalálod a csomagodat.
Nálunk a környéken kisebb erdőket kompletten kivágtak.
Ha nem 10 cm "mélyen" ásod el, hanem teszel rá egy méter földet, azt már nem fogja kiásni se kutya, se farkas.
Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 03. 30. 11:51
Lehet tényleg updatelni kellene
Egyebkent vicces volt az az ejszaka. Folyamatosan attól féltem, nehogy észrevegyen valaki vagy rendőr. Mert ha az ember megáll az erdő mellett, kivesz belőle egy fekete zsákot ásóval együtt és bemegy vele az erdőbe, kevesen vannak akik nem arra gondolnak, hogy hullát megy elásni. Ráadásul éjszaka volt, de szerencsére kihaltság.
A táska három vastag szemeteszsákba van csomagolva, mindegyik rétegenként erősen össze van kötözve.
Akkor megnézi a rendőr, hogy nincs hulla a zsákban, és csókolom.
Max. szemétlerakásért büntethetnek meg.
Egyébként ha ilyentől fosnék, hogy jön a világvége, vagy beüt a krach, és túlélő készlet kell, akkor inkább otthon volna összekészítve egy csomag, meg a melóban, meg esetleg egy még a kocsiban, hogy ha kell akkor rögtön kéznél legyen.
Most ha kell, akkor el kell menned érte az erdőbe. Meg kell keresned. Ki kell ásnod. Lehet meg se találod. Lehet rég beázott, és szétrohadt az egész.
Nem értem, mitől jobb, mintha otthon volna, vagy a kocsidban volna?
Szerkesztette: Sparow2 2011. 03. 30. 11:16 -kor