Idézet: kraftxld - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 0:04
Tökéletesen működött. De sataII kártya igencsak parasztvakítás, mert a PCI busz maximális adatátviteli sebessége 133MB/sec (nem mintha bármely sata vinyó akár ennek a közelében is lenne :Đ)
 HAa létezik ilyen,h SATA II vezérlőkártya az tényleg csak parasztvakítás lehet (én még ilyet nem láttam),valóban a PCI határozza meg,h mennyi lesz a végső átviteli sebesség(persze csak ha több menne rá mint amit a PCI tud,ha kevesebb akkor meg annyi amennyi)....Én eddig csak sima SATA vezérlőt láttam,az max 150Mb/sec -ot tud....
AZt mondtad,h nálad tökéletesen működött....esetleg arról is van tapasztalatod,h  az oprendszer telepítésénél is felismeri illetve nincs gubanc vele?
Elmondom miért kérdezem és hogy is értettem ezt:ata 133-as vezérlőkártyát próbáltam egyszer egy régebbi gépbe tenni és az alaplap felismerte,de a telepítésnél nem látta rajta keresztül a Winchestert....ettől félek,h a mostani gépemnél is ez lesz.
Abit NF7-es alaplapom van,ebben még nincs SATA.Most akarok még egy winyót venni bele,és gondoltam jobbat veszek,h még pár év múlva is megállja a helyét.(WD200/250GB SATAII)