A mondókámat egy másik fórumból másolom ide, a karrier módról kérdeztek és válaszltam is. Annyira belelendültem hogy elmondtam a játékról az első tapasztalataim, nemrég sikerült elindítani.
Vista beta 2 alatt teszteltem a játékot.
Akkor az idézet:
"Hasonló az első részhez. De itt részletesebben van megcsinálva, választhatsz (egyelőre)3 féle pályatípus közül sivatagi, erdős, és városi pályák. A karrier módban van ez.
Ha jól láttam single race módban kipróbálhatjuk az összes pályát, nincsenek lezárva.
És végre a multi szerverkeresős.
Természetesen megveszem a játékot, még ha nem CD kulcsos sem, mert megérdemli ez a játék ezt.
Az ütközések kidolgozottabbak, és van olyan is hogy egy sziklafal oldaláról legördülnek kövek a verseny közben, eléggé izgalmassá téve azt.
Az irányítás mintha még könnyebb lenne. A nitro feelingjén javítottak kicsit.
A fizika még kidolgozottabb lett, és eléggé effektdús. Jól fog menni a gépeteken, minimum ugyanolyan jól mint az első rész, vagy talán jobban is. Nagyon jól optimalizálták. És ezt egy beta oprendszer alól írom."
Ezek után megint elindítottam és itt az eredmény:
"Na megint mentem kicsit.
Javítottak azon, hogy a csávó nem repül ki minden rezzenésre a verdából, mint anno a FO1-ben, hanem csak az igazán nagy ütközésekben.
A grafika gyönyőrű, alig hiszek a szememnek, sokat kihoztak belőle, 9800 PRO alatt hihetetlen szép grafikája van és szinte majdnem fullon nyomom, az anizotróp szűrést vettem lejjebb.
Az ütközések hangja változatosabb sokkal, a tereptárgyak hangja más és más, nagyon feelinges ahogy berobban a benzinkút és te 130-al vágtatsz közben, és távolról úgy néz ki a robbanás mint egy mini atombomba.
A kocsik típusai megsokasodtak, és már egy sérülést jobban megvisel a verda, hiszen irányíthatatlanná is válhat. A környezet nagyon feelinges, jól megszerkesztett pályákról van szó.
Nincsenek túlsúlyban a városi pályák, az csak egy típus a többi közül.
Szóval most még pozitívabb a véleményem mint előbb. Így elsőre azt mondom jobb lett az előzőnél.
"
ja és képet nem tudok csinálni, vagy is igen, de becsíkozza a FRAPS. tipikus ATi hiba.
Szerkesztette: Newfronter 2006. 07. 07. 15:05 -kor