Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. dec. 14., hétfő - 0:38
Ha nem működik rendesen, minek adják el? Újat vettem, nem használtat, és nem hívták fel a figyelmem rá, hogy AGP-s lapban HD szériás AGP-s kártya csak szívás lesz. Ha te veszel egy új autót, és 5 km után lerohad alattad az első úton, akkor te vagy a hibás, mert megvetted?
Nem igazán láttam hogy szenvednének az AGP-s tulajok legalábbis nagyon kevés hiba volt eddig illetve azokra is ott a hotfix.
A figyelmedet meg felhívta rá az AMD, mivel asszem az oldalán ott vna hogy hivatalosan az az X1K szériától nem támogatják az AGP-t.
Amúgy én a helyedben a lapod driverei közt néznék szét mert sztem azzal lesz a baj vagy a lapod agp je nem tudja rendesen lekezelni a kártyát.
Egyéb esetben visszavinném a boltba és megmondanám nekik hogy vagy csinálják meg vagy bizonyítsák be hogy más HW a ludas ellenkező esetben vagy vásárolhasd le az árát vagy adják vissza a pénzt.
Nem értem minek erőltetni már az AGP-t amúgy is, tudhattad volna hogy elavult technológia amibe nem szabad manapság beruházni.
Az utolsó AGP-s VGA amit érdemes volt megvennie az az NV 6 és 7 es séria illetve az ATI 9XXX és X500-600-800 voltak.
Szerkesztette: Virus9AX 2009. 12. 13. 23:54 -kor