HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#4481 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 19. 13:41

Idézet: solyomferi - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 13:21

A 10.1 driver már nem is lessz? Lehet az a számot meghaggyák DX nek.

Még majdnem visszavan a fél hónap.
Amúgy valszeg jövő héten jön ki.

Szerkesztette: Valdy 2010. 01. 19. 13:42 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#4482 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 02:31

Sziasztok,
eddig is fent volt a Catalyst a videókarim miatt, de most platformot váltottam és AMD chipsetes alaplapom lett. Az ehhez szükséges driverek benne vannak a Catalystban vagy Win7 alatt már nincs ilyesmikre szükség?

#4483 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 06:45

Idézet: Orgi - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 2:31

Sziasztok,
eddig is fent volt a Catalyst a videókarim miatt, de most platformot váltottam és AMD chipsetes alaplapom lett. Az ehhez szükséges driverek benne vannak a Catalystban vagy Win7 alatt már nincs ilyesmikre szükség?

nincsenek benne, de en semmit sem vettem eszre vele, max annyit, hogy feltett egy usbfiltert, amivel nyogvenyelosebben ismeri fel a deviceket  :Đ

#4484 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:14

ötlete van valakinek arra, h xp friss telepítés, 4800 driver fel, re, bebút, oprencer megy, de képernyő kikapcsol?
újabb, régebbi, még régebbi? szimpla driver, ccc.
gondolom a képfrissítést bassza széjjel, powerstripet feltettem, egyéni időzítést adtam meg, de így is.
régóta nem rühelltem már hardvert így. win7 alatt telepöttyözi a projektort, 3 kijelző kezelése (tv, monitor, projektor) hányinger, értelmes billentyűparancsok száma nulla. gondoltam xp alatt teszek próbát, oszt már itt elbukott.
el kéne adnom a francba, oszt venni nvidiát. azzal összesen nem szoptam tizedannyit, mint ezzel a két ati-val amihez volt szerencsétlenségem.
ez volt a 2. és egyben utolsó ati vga, aminek a közelébe hajlandó voltam menni. én barom. mer' ennek az ár/érték/teljesítmény aránya a legjobb. lófaszt a picsámba, azt érdemelnék...

Szerkesztette: avman 2010. 01. 21. 11:17 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#4485 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:22

magyaran tobb cucc van rakotve? melyik az elsodleges?

#4486 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:27

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 12:14

ötlete van valakinek arra, h xp friss telepítés, 4800 driver fel, re, bebút, oprencer megy, de képernyő kikapcsol?
gondolom a képfrissítést bassza széjjel, powerstripet feltettem, egyéni időzítést adtam meg, de így is.
régóta nem rühelltem már hardvert így. win7 alatt telepöttyözi a projektort, 3 kijelző kezelése (tv, monitor, projektor) hányinger, értelmes billentyűparancsok száma nulla. gondoltam xp alatt teszek próbát, oszt már itt elbukott.
el kéne adnom a francba, oszt venni nvidiát. azzal összesen nem szoptam feleannyit, mint ezzel a két ati-val amihez volt szerencsétlenségem.
ez volt a 2. és egyben utolsó ati vga, aminek a közelébe hajlandó voltam menni. én barom. mer' ennek az ár/érték/teljesítmény aránya a legjobb. lófaszt a picsámba, azt érdemelnék...

Powerstrip  :omg:

Először leírhatnád, hogy melyik verziójú CCC-t akartad feltenni.
XP ? ... XP SP2 ? XP SP3 ? 64bit-es XP ? 64bit SP1 ? 64bit SP2 ? (szóval mégis milyen op.rendszer ?)
Az alaplapi cd-ről feltetted az alaplaphoz tartozó chipset drivert ?
Monitorhoz ha szükséges fletteted a driverét ? (nemtudom milyen monitorod van...)

Idézet

gondolom a képfrissítést bassza széjjel

Ezt miből gondolod ?  :think:
Melyik DVI csati-ra van dugva a monitorod ? (az elsődleges képernyő kezelés miatt)
arn megelőztél.  :up:

Régebben nekem is mondta egyik munkatársam hogy azért nem vesz ATI kártyát mert azon több mindent be lehet állítani  :Đ

Szerkesztette: Chabi 2010. 01. 21. 11:29 -kor

Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#4487 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:38

oké, ebből beugrott, h win7 alatt is leszopatott így. azzal a különbséggel, h a hdmi bemenetet is kinyírtam a projin. ahhoz monnyuk az én balfaszságom is kellett, de meggyőződésem, nvidia alatt nem történt volna meg.
rákötve a proji, de áramtalanítva, és driver fel/reboot után az lesz elsődleges kijelző. mert ugye az milyen értelmes (lehet meg kellett volna kukkolnom a win-t, mert valami dualt rakott be magától) . + ha kikapcsolod, anélkül, h visszaállítanád monitorra, bekapcsolás után fekete képernyő fogad, hiába van áramtalanítva, kikapcsolva. azt hittem, a win7 hülyesége, de úgy tűnik ati fícsör. 
nvidia alatt ilyen gondjaim soha nem voltak. pedig úgyis telepítettem win-t, nem kétszer. picinyég okosabban kezeli ezt a helyzetet.
remélhetőleg nem nyírtam ki a mostani lehúzással a vga bemenetet is. hiába áramtalanítok, gyk. valahonnan jön valami murva földhurok be.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 21. 11:41 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#4488 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:44

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 12:38

oké, ebből beugrott, h win7 alatt is leszopatott így. azzal a különbséggel, h a hdmi bemenetet is kinyírtam a projin. ahhoz monnyuk az én balfaszságom is kellett, de meggyőződésem, nvidia alatt nem történt volna meg.
rákötve a proji, de áramtalanítva, és driver fel/reboot után az lesz elsődleges kijelző. mert ugye az milyen értelmes (lehet meg kellett volna kukkolnom a win-t, mert valami dualt rakott be magától) . + ha kikapcsolod, anélkül, h visszaállítanád monitorra, bekapcsolás után fekete képernyő fogad, hiába van áramtalanítva, kikapcsolva. azt hittem, a win7 hülyesége, de úgy tűnik ati fícsör. 
nvidia alatt ilyen gondjaim soha nem voltak. pedig úgyis telepítettem win-t, nem kétszer. picinyég okosabban kezeli ezt a helyzetet.
remélhetőleg nem nyírtam ki a mostani lehúzással a vga bemenetet is. hiába áramtalanítok, gyk. valahonnan jön valami murva földhurok be.

Ez nem dirver hiba sztem, lehet egyszerűen hibás valamelyik HW akár periféria és az basztael a VGA-d.

Sztem se sírdogálj itt többet meg ismételd még el 100x hogy veszel NV-t. Add el a mostanit és vegyél NV-t. Habár ahogy olvasgatom ott is molyoltak valamit a driverben a töbképrenyők terén ami sokaknak nem tetszett de elnézik mert NV. :down:

#4489 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:49

Idézet: Chabi - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 11:27

Powerstrip  :omg:

csapkodhatod a fejedet, de sajnos a rivatuner képtelen megjegyezni pl. win7 alatt az képernyőfrissítés beállításokat. nálam legalábbis.

#4490 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:51

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 11:49

csapkodhatod a fejedet, de sajnos a rivatuner képtelen megjegyezni pl. win7 alatt az képernyőfrissítés beállításokat. nálam legalábbis.

Ati Tray Tools  :)

#4491 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:54

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 11:44

Ez nem dirver hiba sztem, lehet egyszerűen hibás valamelyik HW akár periféria és az basztael a VGA-d.

az baszta el a hdmi-t a projin, h, körülbelül 3x kellett szétszednem az ati vga miatt.
1x, mikor feltettem.
2x, mikor, kikapcsoltam, úgy, h a projektor volt elsődlegesre állítva. másnap gép be, feketeség. le kellett húznom a kábelt és újraindítanom.
mindezt azért kellett, monitor + proji együttes megjelenítése mellett komoly sync problémái voltak filmlejátszás alatt, így lett az egyetlen kijelző a proji.
3x, mikor véletlenül lenyomtam másnap, megszokásból. ekkor idegesebb voltam, mint kellett volna, nem elég körültekintő, és nem húztam le mindent, valszeg a tv-től vagy a hifitől az audio kártyán, esetleg az  bejött egy kis földhurok valahol, és a mazzag végével ahogy hozzáértem, a fesz szétszúrta a hdmi bemenetet.
tudtad követni?

Szerkesztette: avman 2010. 01. 21. 11:57 -kor

#4492 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:56

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 12:49

Telepítést megpróbálhatnád ugy is hogy felment a friss win, utána ugyebár felrakja magának a letölött drivert a VGA-hoz meg a többihez.
Ilyenkor feltelepíted az alaplapi uccokat majd törlöd azt a drivert amit felrakott, és utána urjaindítás nélkül felrakod a 9.12-őt.

Asszem régebben is volt valami hasonló problémája valakinek.

#4493 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 11:57

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 12:54

az baszta el a hdmi-t a projin, h, körülbelül 3x kellett szétszednem az ati vga miatt.
1x, mikor feltettem.
2x, mikor, kikapcsoltam, úgy, h a projektor volt elsődlegesre állítva. másnap gép be, feketeség. le kellett húznom a kábelt és újraindítanom.
mindezt azért kellett, monitor + proji együttes megjelenítése mellett komoly sync problémái voltak filmlejátszás alatt, így lett az egyetlen kijelző a proji.
3x, mikor véletlenül lenyomtam másnap, megszokásból. ekkor idegesebb voltam, mint kellett volna, nem elég körültekintő, és nem húztam le mindent, valszeg a tv-től vagy a hifitől az audio kártyán, esetleg az  bejött egy kis földhurok valahol, és a mazzag végével ahogy hozzáértem, a fesz szétszúrta a hdmi bemenetet.
tudtad követni?

Tudom követni de az nem a VGA hibája.

#4494 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 14:09

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 12:54

1x, mikor feltettem.
tudtad követni?

Nem b@sztatásból, csak más ne járjon így:

http://www.konpat.hu/1460.php

Kép
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#4495 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 15:43

gyors kérdés: 4850-hez most melyik az épkézláb catalyst ami normálisan működik játékok alatt, tehát nem fontos opencl támogatás, csak játékok menjenek és nem utolsó sorban jelenjenek meg hibák nélkül  :D

előre is köszönöm :respect:
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#4496 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 20:09

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 15:43

gyors kérdés: 4850-hez most melyik az épkézláb catalyst ami normálisan működik játékok alatt, tehát nem fontos opencl támogatás, csak játékok menjenek és nem utolsó sorban jelenjenek meg hibák nélkül  :D

előre is köszönöm :respect:

a legujabb

#4497 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 16:11

Idézet: arn - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 21:09

a legujabb

Mindig van egy újabb  :Đ

Ati Catalyst 10.1 (8.70RC1) WHQL

Info:
http://www.station-drivers.com/forum/viewt...php?p=9455#9455

Download:
http://www.station-d...%20catalyst.htm
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#4498 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 16:13

Mi ez, beta whql? :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4499 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 16:25

Idézet: FragMaster - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 17:13

Mi ez, beta whql? :Đ

Nem nagyon érted mit jelöl a whql ugye ? Nem ez az első béta whql  ;)

#4500 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 17:04

Idézet: Chabi - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 16:25

Nem nagyon érted mit jelöl a whql ugye ? Nem ez az első béta whql  ;)

microsoft által ellenőrzött és ez által tanúsítást szerzett driver kapja meg a jelölést az oké, de bétát minek? :) nem láttam még hasonlót, vagy nem figyeltem fel rá legalábbis
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.