HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#6121 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 24. 19:09

Kiteszteltem egyenként, most már megvan amit akartam, a fix 60 fps vsync on mellett.
Kép

Uploaded with ImageShack.us

A mesh és terrain quality zabálja legjobban az fps-t, aztán a HBAO.
Tesselation-t hiába piszkáltam, nem gyorsult. Úgyhogy marad ez.
Az MSAA 2xesen még ment is volna, de egérlaggot okoz nálam. Kapott még Inject SMAA-t ami tényleg hatásos. :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#6122 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 01. 24. 11:38

És mikor gyün már ki az első végleges 2012-es driver, mondjuk a 12.1?

>> Download - AMD Catalyst 12.1 WHQL <<

Idézet

AMD HD3D technology support enhancement

Enables support for AMD HD3D technology in conjunction with AMD CrossFireX configurations

Delivers a new Stereo 3D mode over HDMI 1.4a connections - 1080p at 30Hz is now enabled on supported displays

AMD Catalyst™ Control Center / Vision Engine Control Center enhancements – Application Profiles

AMD Catalyst™ 12.1 Preview driver enables users to create per application profiles to individually control 3D and CrossFireX settings for Direct3D applications

Please be sure to select the “Restore Factory Defaults” option under the Catalyst™ Control Center Preferences menu before using the new application profiles feature – this ensures there are no compatibility issues between previous drivers and the new AMD Catalyst™ 12.1 Preview driver with regards to application profiles

AMD Catalyst™ Control Center / Vision Engine Control Center enhancements – Video UI improvements

AMD Catalyst™ 12.1 Preview driver includes user interface enhancements to simply adjustment of video color and video quality controls

Idézet

Resolved Issues for the Windows® 7 Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 12.1 software suite for Windows® 7. These include:

The in-game mouse cursor no longer randomly disappears while playing Alien vs Predator.

Enemy Territory – Quake Ware will no longer experience intermittent crashes when in a 3 monitor Eyefinity™ configuration.

Water texture is now rendered correctly in Enemy Territory – Quake Wars

Dirt 2 does not exhibit stuttering when run in DirectX® 9 mode.

Playing Crysis 2 with in Crossfire mode no longer experiences random graphics corruption or game instability.

Random corruption and screen flicker is no longer observed while playing Dragon Age 2 with Tri-Crossfire enabled.

Lost Planet 2 no longer crashes after game launch when run in Crossfire mode.

Lost Planet 2 and Tom Clancy HAWX2 no longer experience random game hangs/black screens when run at high in game settings.

Water textures in World of Warcraft running in DirectX® 9 mode no longer appear corrupted.

The game “Rage” no longer experiences intermittent hangs when Crossfire is enabled.

Resolved Issues for the Windows® Vista Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 12.1 software suite for Windows® Vista. These include:

Ejecting the disc during Blu-Ray/DVD playback using WinDVD no longer causes the system to crash.

3D content playback using PowerDVD now correctly used hardware acceleration.

Poor performance is no longer randomly experience when playing World of Warcraft, Metro 2033 and Starcraft II at high in-game settings.

Medal of Honor now correctly displays all in game settings.

http://support.amd.c...Version121.aspx
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#6123 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 06:51

AMD Catalyst 12.2 Preview Driver (8.940.0 January 20) AMD Official BETA

Kép

Idézet

Highlights of the AMD Catalyst™ 12.2 Preview Windows® release includes:

IMPROVEMENTS

AMD Eyefinity 2.1 technology enhancements

Additional resolution support: Users can now choose from a larger set of resolutions when running AMD Eyefinity

Dynamic Configuration Changes: Switching between different display configurations will occur automatically when physically plugging/un-plugging displays

HydraVision™ enhancements: The Windows® Task bar can now be moved and resized based on users preference

Profile Manager improvements: Increased support for Display Groups (including 5x1) and Extended configurations within the Profile Manager

RESOLVED ISSUES

Resolved Issues for the Windows® 7 Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 12.2 Preview software suite for Windows® 7. These include:
Call of Duty IV no longer displays random corruption when in DirectX® 9 more and the Edge Detect filter is enabled.
A black screen is no longer occasionally displayed when running Portal 2 in 3D mode.
All 3d Anti Aliasing settings are now correctly listed in the Vision Control Center.
Morphological filtering settings are now correctly listed in the Vision Control Center.
Civilization V no longer experiences random crashes when run in DirectX® 10 and DirectX® 11 modes.
Enabling the ‘Edge Detect’ filter in Resident Evil 5 or Just Cause 2 no longer generates a random application crash.
Battlefield 3 no longer hangs when MSAA is enabled.
Saints Row III no longer experiences random hangs.
Rage no longer experiences intermittent hangs when Crossfire is enabled.
Dragon Age 2 textures no longer flicker when run in DirectX® 9 mode in Crossfire configurations with vsync enabled.
Crysis Warhead and Battlefield Bad Company 2 no longer experience random crashes when Crossfire is enabled.
Texture flickering is no longer experienced when playing Battlefield Bad Company 2 in DirectX® 11 mode.

http://support.amd.c...leasenotes.aspx

>> Download - AMD Catalyst 12.2 Preview Driver <<
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#6124 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 01. 26. 06:46

F@sza az új Catalyst csomag: egyben vista, win7, x32, x64, s a multi nyelv - a magyart se kell külön telepíteni, míg a chipset driverben egyben a chipset, AHCI, USB, USB3...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#6125 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 10:17

Fasza, a 12.1 Realase Notes-ban a Known Issues alatt van egy ilyen:

"Saints Row III may hang randomly during gameplay."

Pont a Saints Row miatt gondoltam, hogy frissítek a legújabb catalystra (minden plusz fps jól jön, bár nem mintha eddig túl nagy gondjaim lettek volna) de most elbizonytalanodtam. Lehet megvárom a februárit vagy legalább a hotfixet.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#6126 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 01. 26. 11:17

Fasza, a 12.1 Realase Notes-ban a Known Issues alatt van egy ilyen:

"Saints Row III may hang randomly during gameplay."

Pont a Saints Row miatt gondoltam, hogy frissítek a legújabb catalystra (minden plusz fps jól jön, bár nem mintha eddig túl nagy gondjaim lettek volna) de most elbizonytalanodtam. Lehet megvárom a februárit vagy legalább a hotfixet.

Ott van a 12.2 preview driver relase notesben hogy javították:

Idézet

Saints Row III no longer experiences random hangs.

Szerkesztette: Chabi 2012. 01. 26. 10:33 -kor

#6127 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 01. 26. 10:33

Ott van a 12.2 preview driver relase notesben hogy javították:

Ez rendben van de preview drivert nem teszek fel, megvárom míg kijön a végleges.
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#6128 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 01. 26. 11:38

Ez rendben van de preview drivert nem teszek fel, megvárom míg kijön a végleges.

Akkor hotfixet miért akarsz feltenni ? (előző hozzászólásodban írtad...) :-)

#6129 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 18:51

8.95 17 January driverrel már másodjára kaptam display driver stopped responding hibát, eddig sose láttam ezt :D
Első tippre a flash miatt lehet, mert böngészés közben jött elő.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#6130 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 01. 26. 19:51

8.95 17 January driverrel már másodjára kaptam display driver stopped responding hibát, eddig sose láttam ezt :D

Nekem ma frissített valamit a flash mert egy videóklipet néztem a youtubeon és akkor láttam hogy a flash update ikon meg ott figyelt jobbra a tálcán, aztán eltünt. Gondolom végzett az update.
Most 11.1.102.55 a flashplayer verziószáma, elötte nemtudom mennyi volt.

#6131 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 01. 26. 19:51

Ezért mondtam, hogy ennyire kezdetleges meghajtót ne tegyél fel. :) Ez a driver majd márciusban lesz kész.
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#6132 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 22:07

Megy fel a 12.2 Preview :)

http://benchmark3d.c...eview-benchmark
- Where are we going?
- Let's go find out.

#6133 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 07:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 01. 26. 23:07

ebben az összehasonlításban semmi észrevehető különbséget nem fedeztem fel a két driver között :hemuveg:

#6134 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 01. 26. 12:46

Akkor hotfixet miért akarsz feltenni ? (előző hozzászólásodban írtad...) :-)

Jogos. :) Én azt hittem, hogy a hotfix egy végleges dolog. De a kérdésedből ítélve nem az, olyan kb mint egy preview driver. Akkor azt sem teszek fel, inkább várok még egy hónapot kb. :)

#6135 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 01. 27. 12:33

Jogos. :) Én azt hittem, hogy a hotfix egy végleges dolog. De a kérdésedből ítélve nem az, olyan kb mint egy preview driver. Akkor azt sem teszek fel, inkább várok még egy hónapot kb. :)

:up: A preview driverből legalább már tudhatod hogy a whql 12.2-ben benne lesz a javítás.

#6136 Felhasználó inaktív   blueburn 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 27. 16:40

Üdv! Most gondolkozom rajta,hogy frissitem a drivert és lehet hülye kérdés xD De a 12.2 preview tartalmazza a 12.1 javításait tehát úgy értem,hogy a 12.2 previewben
benne vannak a 12.1-es dolgok csak kibővítve néhány új dologgal ami még nem biztos,hogy stabil?:) A segítséget megköszönném :)

#6137 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 01. 27. 07:15

ebben az összehasonlításban semmi észrevehető különbséget nem fedeztem fel a két driver között :hemuveg:

Nem is azért rakom fel, hanem mert talán nem annyira bugos.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#6138 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueburn - Dátum: 2012. 01. 27. 17:40

Üdv! Most gondolkozom rajta,hogy frissitem a drivert és lehet hülye kérdés xD De a 12.2 preview tartalmazza a 12.1 javításait tehát úgy értem,hogy a 12.2 previewben
benne vannak a 12.1-es dolgok csak kibővítve néhány új dologgal ami még nem biztos,hogy stabil?:) A segítséget megköszönném :)

Ha a 12.2 prv újabb alkalmazásprofiljai közül szükséged van valamelyikre akkor telepítsd fel.

#6139 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 18:49

Ami még újdonság (nekem?)

VCC --> Videó --> Szín --> Alapvető videó színbeállítások --> AMD beállítások használata

Előbeállítások:

-Normál
-Élénk
-Színház
-Fényes
-Egyedi

#6140 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 05. 00:10

AMD Catalyst Application Profiles 12.1 CAP1

Idézet: spyre - ATI Beta Tester

Improved Crossfire performance for Star Wars TOR & fixes the flickering water in Crossfire Oil Rush.

http://sites.amd.com..._win7-64.aspx#1

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.