HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#6221 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 07. 21:20

12.2.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#6222 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 03. 07. 22:20

New feature: Skyrim image corruption :Đ

+1 bug: Frissítés elején kiírta hogy csak az angol nyelvűre frissít, aztán mégis ki lehetett választani a magyar nyelvet. :lama:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#6223 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 19. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 03. 08. 19:51

New feature: Skyrim image corruption :Đ

+1 bug: Frissítés elején kiírta hogy csak az angol nyelvűre frissít, aztán mégis ki lehetett választani a magyar nyelvet. :lama:

A skyrim undorítóan néz ki. egy dolog orvosolja, ha kikapcsolom az élsimítást, akkor eltünnek a pixeles, hibás artifactek, csak akkor meg csúnyán néznek ki az élek... ejj ejj nekem régóta nem volt már semmi bajom az ati driverekkel de ez most nagyon rossz húzás volt.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#6224 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 19. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 03. 19. 10:30

A skyrim undorítóan néz ki. egy dolog orvosolja, ha kikapcsolom az élsimítást, akkor eltünnek a pixeles, hibás artifactek, csak akkor meg csúnyán néznek ki az élek... ejj ejj nekem régóta nem volt már semmi bajom az ati driverekkel de ez most nagyon rossz húzás volt.

Nekem csak az említett 12.2 whql driverrel van gondom skyrim alatt, a fele pályát textúrák nélkül látom wireframe-ben, Többször lecseréltem és újra felraktam, gondoltam hátha csak valami "anomália" de nem. Az élsimításnál pedig 2x-4x AA helyett MLAA-t használok. Most a 8.96-120228m(12.4beta February 28) driver van fent, ezzel semmi gond. Az előző WHQL driverekkel sem volt (nekem).
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#6225 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 20. 12:39

Egy csomo embernek van gondja az 12.2-vel raadasul a velemenyek szerint jocskan lassult is vele a driver.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#6226 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 20. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2012. 03. 20. 13:39

Egy csomo embernek van gondja az 12.2-vel raadasul a velemenyek szerint jocskan lassult is vele a driver.

Ja épp reggel olvastam asszem a guru3d-n, hogy valaki a régi oblivionnal is szív a 12.2 driver mellett. Csak pont behasalt itt a fórum.

#6227 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 21. 07:46

Catalyst 8.95.5

Idézet

Last Updated
3/19/2012

This AMD Catalyst™ driver version 8.95.5 features support for the AMD Radeon™ HD 7800 Series.

Windows 7 support for the AMD Radeon™ HD 7800 Series
Enables support for Windows 7 64-bit

Super Sampling Anti-Aliasing: Level of Detail (LOD) Image Quality enhancements
Supported on the AMD Radeon™ HD 7900, AMD Radeon HD 7800, and AMD Radeon HD 7700 Series
LOD Image quality enhancements have been improved when enabling Super Sample Anti-Aliasing and Adaptive
Anti-Aliasing through the AMD Catalyst™ Control Center for DirectX® 10 and DirectX® 11 applications.
Applications must support in game Anti-Aliasing for the feature to work (Forced on Anti-Aliasing through the
Catalyst Control Center is not supported for DirectX 10 and DirectX 11 applications)
To be supported in AMD Catalyst 12.4

Morphological Anti-Aliasing (MLAA): Significant performance enhancements
Supported on the AMD Radeon™ HD 7900, AMD Radeon HD 7800, and AMD Radeon HD 7700 Series
MLAA now operates up 80% faster than previous versions of MLAA
To be supported in AMD Catalyst 12.4

http://support.amd.c...007Support.aspx

elméletileg a mai napra ígérték a márciusi WHQL-t is...

#6228 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 15:25

Jó lesz az majd júliusba is :D

#6229 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 23:38

March 23, 2012

Idézet

OpenCL™ 1.2 support is scheduled to be included in our official AMD Catalyst™ driver releases in the coming months.

http://blogs.amd.com...

pff

#6230 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 03. 25. 01:38

March 23, 2012

http://blogs.amd.com...

pff

Nem tudom miért csúsznak ennyit. Még év elején ok volt hogy a HD7 hez fejlesztettét a drivert de mostmár... Februári is márciusban jött és az is kb felér egy rakás szarral.

#6231 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 11:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 03. 25. 10:55

Nem tudom miért csúsznak ennyit. Még év elején ok volt hogy a HD7 hez fejlesztettét a drivert de mostmár... Februári is márciusban jött és az is kb felér egy rakás szarral.

Én mostanában bétákat használok, és semmi bajom nincs velük :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#6232 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 19:07

Én meg szopok rendesen a 12.2 whql-el. Nem tudom mit csinálok rosszul de nincs Opencl. Még úgyse, hogy utólag is külön felraktam az opencl msi-t. Sőt, utána még az egész app sdk-t is, de úgysem ismerte fel.
Most kínomban felraktam a 12.4 Beta 8.96-ot ,azzal meg simán megy.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#6233 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 03. 25. 21:07

Én meg szopok rendesen a 12.2 whql-el. Nem tudom mit csinálok rosszul de nincs Opencl. Még úgyse, hogy utólag is külön felraktam az opencl msi-t. Sőt, utána még az egész app sdk-t is, de úgysem ismerte fel.
Most kínomban felraktam a 12.4 Beta 8.96-ot ,azzal meg simán megy.

Nekem a 12.2 whql driverrel a gpuz és az aida is kiírta az opencl-t, viszont amit észrevettem, hogy a VCC-ben nem jött elő a transcoder (nem mintha használnám :Đ ), pedig a mediapackaget is felraktam hozzá.

Kár hogy nincs a VCC-ben a frissítésnél lehetőség választásra, hogy ne csak whql driverre lehessen frissíteni.

#6234 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 09:36

Vajon a 12.3 -ban javítják a Skyrim hibát? Nem találtam erről infót.
Más: ezt csak a videokártya driverhez tudom kötni mert más változás nem történt, a következőről van szó:
Tehát miután feltettem a 12.2 -es drivert, sajnos a Windows elfelejti a monitorhoz használt, kalibrált értékeket tartalmazó icc profilt, de semmi gond, ezt 1-2 perc alatt újra használatba lehet venni. Nem is ez a gond. Hanem az, hogy hiába van jól beállítva ez az icc profil, amióta a 12.2 -es catalystot használom, video lejátszásnál (KMPlayert használok) sajnos sokkal sötétebbek a videók, mint előtte voltak. Előtte a 11.8-as cata volt fent, azzal nem volt ilyen gond, a video gammát a default 1.0 -s értéken hagyhattam de így is tökéletesek voltak a kontasztok, színek, nem volt ezekkel semmi gond videózásnál. Most a 12.2 -nél, hiába állítok én bármit is (egyáltalán nem is kéne állítani semmit!!!) tök szarul néznek ki a videók egy csomó sötétebb részlet nem látszódik, egyszerűen tök feketék az olyan sötétebb részek ahol valaminek kéne látszódnia. Ezt nem tudom érthetőbben megmagyarázni, de remélem érthető. Mint mondtam, semmilyen más szoftveres változás nem történt, csak 11.8-tól frissítettem a 12.2 catára, a Windowsban a kalibrált icc színprofilt használom a monitorhoz, ennek ellenére a videók elég szarul néznek ki.
Létezik erre egyáltalán valami megoldás?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#6235 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 09:57

Idézet

Skyrim image corruption (only seen with Anti-Aliasing) found on certain AMD products will be fixed in Catalyst 12.3

http://twitter.com/#...catalystcreator

#6236 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 03. 27. 11:57

Amit ténylegesen soselátunk mert kapunk egy átnevezett 12.2-őt az utolós napon azt annyi.
És majd talán Áprl közepére végére lesz valami belőle.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 03. 27. 15:55 -kor

#6237 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 07:11

Sziasztok! Jelenleg egy alaplapra integrált HD4250 videókártyát használom a februári catalysttel. Fogok venni nemsokára egy HD6850-es videókártyát, kérdésem hogy kártya behelyezés előtt lekell szedni a catalystet, majd újrahúzva restart után, vagy hogyan javasoljátok az átállást? :)

#6238 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 07:34

Ez az a helyzet, amikor praktikus tiszta lappal induni.

#6239 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:50

Idézet

AMD Catalyst™ Software Suite Version 12.3 Release Notes

Last Updated
3/28/2012

Article Number
158
This article provides information on the latest posting of AMD’s software suite, AMD Catalyst™12.3. This particular software suite updates the AMD display driver and the AMD Catalyst Control Center/ AMD Vision Engine Control Center. This unified driver has been updated to provide enhanced level of power, performance, and reliability.

Package Content

The AMD Catalyst software suite 12.3 contains the following:

AMD display driver version 8.951
HydraVision™ for Windows Vista® and Windows® 7
Southbridge/IXP Driver
AMD Catalyst Control Center version 8.951 / AMD Vision Engine Control Center version 8.951

#6240 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 22:06

Idézet

Resolved Issues for the Windows 7 Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst 12.3 software suite for Windows 7. These include:
AMD Catalyst Control Center startup issues/ delays have been resolved
Tom Clancy HAWX: No longer crashes after task switching with MLAA (Morphological Anti-Aliasing) and Anti-Aliasing enabled
Furmark Benchmark: No longer crashes when launched in High Performance mode.
Quake 4: No longer display corruption after task switching when run in High Performance mode
XPlane: Textures no longer exhibit flicker and corruption
Skyrim: No longer displays flickering and texture corruption.
Alan Wake: A system crash is no longer experienced when running the game in DirectX 9 mode with Crossfire enabled
Far Cry 2: A random system hang is no longer experienced when running the game at high in game setting

Resolved Issues for the Windows Vista Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 12.3 software suite for Windows Vista. These include:
AMD Catalyst Control Center startup issues/ delays have been resolved
Enemy Territory Quake Wars : no longer exhibits random corruption

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.