Kezdek megőszülni egy összetett Windows problémátol. Valami oknál fogva a driverem (Catalyst 6.6) néha fejbelövi magát. Ilyenkor látszólag működik, de a desktop kezelése vetekszik egy 286-os sebességével. (1-2 perc a startmenü!!!

) CPU usage: 100%!!!
Ha oldalt scrollozok, akkor iszonyat lassú. Ilyenkor NEM működik a Theater mód sem, csak egy szép Windows wallpapert látni a TV-n. Videolejátszásnál olyan pixeles lesz a kép (DVD!), hogy kiveri az ember szemét. Ja, és ilyenkor a programok úgy látják, hogy nincs is 3D hardware a gépben!
Tegnap egész nap ment a gép minden probléma nélkül, én a Settlers II reamek demot, az asszony meg a frissen kapott eredetei Sims2-t nyomta, és videozgattunk is egy jót. Erre most elindítom, megint semmi. Valamiért feltételezem, hogy összefüggésben van a Counterspy nevü programmal a dolog, de nem biztos. (Megjegyzés: Egy próbaváltozat lett telepítve, amit a 30 nap leteltével uninstaláltam. Azóta a Windows nem is látja az eltávolítható programok között, de még is állandóan elindul.

)
Ha a Counterspy megy, akkor beboot után 1-2 perccel nyom egy VPU Recovery-t a Catalyst, és onnantól a fenti hibák azonnal jelentkeznek, ami azért fura mert a VPU Recovery-nek az lenne a lényege, hogy NE kelljen semmit újraindítani. Ha kilövöm a Counter Spy-t kézzel, akkor legtöbbször villan egyett a desktop, és ilyenkor 10 másodpercig csak a Wallpaper vana képernyőn. Na ezért gondolom, hogy van összefüggés ...
Nincs valakinek tippje?
Tudom, hogy egy hibás VGA-val várhatóak problémák, de eléggé szoftver ügynek néz ki, mert nem függ tőle, hogy a kártya mennyire meleg és mióta van használatban. Amióta a probléma van, azóta a Windows valamiért 1 óra alatt kapcsol csak ki.